- 15 Eylül 2012
- 1.107
- 933
- 323
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.121
İnşallah canım,inşallah bu haftada senle ben güzel haberler veririzCanim üzülme idrarda negatif olup kanda pozitif gören çok inşallah sende onlardan olursun bende yapmak istiyorum eşim istemiyo mecbur salı günü bekliycem
sağol canım idrar destinde görünce biaz rahatladım beklemek daha kolay geldi canım doktorum normalde salı günü kan istedi ama pazartesi yaptıracağım ben. ben 12. haftaya kadar içimde tutamam bu sırrı :) dayanamamÇok sevindim canım :) umarım güzel haberlerini almaya devam ederiz, Rabbim evladını sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah...
cuma idrar testinden sonra kan vermedin o zaman henüz.. bekleyememiştim ben kan testi günümü 2 gün önce vermiştim...
İnşallah bu sefer her şey yolunda gider benim de benzer şeyler olmuştu...
9 haftalık düşüğümde hemen herkes biliyordu sadece 3 kişiye söylememe rağmen.. bu sefer ben 12. haftayı çıkarmayı planlıyorum en az.
Pek umudum yok gibi benim sanki adet olcak gibi hissediyorumİnşallah canım,inşallah bu haftada senle ben güzel haberler veririz
Aynı ben de öyleyim ya. Daha 1. Denememi bile yapmamışken biriyle tüp bebek hakkında konuşurken gözlerim doluyor moralim bozuluyor. Hemen kötüyü düşünüyorum. Allah razı olsun eşim çok destek veriyor. O da benim tam tersim. Hep bardağın dolu tarafını görür, moral verir, olacak der. Sanki doktor sizin çocuğunuz olamaz demiş gibi hazin tablo çizme der.
Arkadaşlar is ey soru cam benim dondurulmuşembriyo yapıldı ne zaman test yapmalıyım
20. haftaya kadar bekleyenler ve kimseye söylemeyenler olduğunu duymuştum ben de o kadar bekleyemem herhalde ama ben keseyi görmüştüm, kalp atışını duymuştum ve her şey normaldi nasılsa kalbi durmuş karnımda 9. haftasağol canım idrar destinde görünce biaz rahatladım beklemek daha kolay geldi canım doktorum normalde salı günü kan istedi ama pazartesi yaptıracağım ben. ben 12. haftaya kadar içimde tutamam bu sırrı :) dayanamam
İnşallah Rabbim sizlerden de güzel haberler gelmesini nasip eder...İnşallah canım,inşallah bu haftada senle ben güzel haberler veririz
Kalp atışından sonra söylemek erken mi sizceilk hamile oldugumu ogrendigimde herkese söyledim fakat kontrole gittigimizde boş gebelik oldugunu ogrendik o yuzden bu kez kalp atışını duyduktan sonra aileme soyledim ama ikiz oldugunu soylemedim biraz zaman gecsin onuda soylerim inşallah :))
Salı kese görmeye gdcem ben de inşallah hersey sağlıkla ilerler :)kalp atisina 29 unda gidicem bende cok heyecanliyim
Kalp atışından sonra söylemek erken mi sizce
Aynen öyle de.. Allah korusun bişey olmasın yaaa bebişimizi çok seviyoruz bırakmasınlar bizleri...Sana bagli canim eger dayanırsan soylemezsin ama bizler bu mutlu haberi aldigimizda istiyoruzki herkes bilsin ogrensin biraz sabırsısız
Aynen öyle de.. Allah korusun bişey olmasın yaaa bebişimizi çok seviyoruz bırakmasınlar bizleri...
Sen daha söylemedin mi baya olmuşInşallah bizi bırakmazlar yeterki biz iyi düşünelim iyi olsunlar
Sen daha söylemedin mi baya olmuş
Sperm güçsüzlüğü derken hareketsizlik mi canım? Doktor niye inanmıyordu? Ne kadar katı şu yabancı doktorlar
evt cnm hareketsizlik sanırım hiç hareketli bulamadı öyle dedi .Sperm güçsüzlüğü derken hareketsizlik mi canım? Doktor niye inanmıyordu? Ne kadar katı şu yabancı doktorlar
Arkadaslar bugun transferin 10.gunu.sabah kan verecegim ama dayanamadim az once idrar testi yaptim.yok degil mi?
Bana da öyle geldi canım silik çizgi görünüyor inşallah pozitif olur,yarın ben de test vercem inşallahArkadaslar bugun transferin 10.gunu.sabah kan verecegim ama dayanamadim az once idrar testi yaptim.yok degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?