- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.061
Inşallah öyledir canımCanım üzülmek için erken daha.seninkisi 3.gün embriyosuydu geç tutunma olduğundandır inş.ümidini kaybetme...
Arkadaşlar is ey soru cam benim dondurulmuş embriyo yapıldı ne zaman test yapmalıyım
Günaydın kızlarrr hafif sarıı akıntı normal mi gebelikte sizde var mı?
Jel kullanıyor musun canım belki ondandır.Günaydın kızlarrr hafif sarıı akıntı normal mi gebelikte sizde var mı?
Ewet 3. Gün embriyosunda beta hcg 8. Gün salgılanmaya Başlıyor kapanan topikteki bir arkadaşımız paylaşmıştı hatta tabloyu.yine de kötü hissedeceksen bence git bi hastaneye test yaptır.çüNkü idrarda hcg 25 üstüne çıkınca silik çıkmaya Başlıyor unutma aksi ispatlanana kadar bu topikteki herkes hamiş o Yüzden Bebeğini üzme tamam mıYaa gerçekten bugün mü salgılanıyormuş ,kanda çıkarmı acaba çok mutsuzum yataktan çıkasım yok
Canim daha erken değil mi? Üzme kendini bence senden de süper haberler alicagiz8. Gün idrar negatif,çok üzgünüm dayanabilecekmiyim bilmiyorum kızlar..
Daha umudum var yani Sağol canım içime su serptin Yarın kan testi vermeyi düşünüyorum,peki kanda çıkarmı acaba,oda yanıltmaz heraldeEwet 3. Gün embriyosunda beta hcg 8. Gün salgılanmaya Başlıyor kapanan topikteki bir arkadaşımız paylaşmıştı hatta tabloyu.yine de kötü hissedeceksen bence git bi hastaneye test yaptır.çüNkü idrarda hcg 25 üstüne çıkınca silik çıkmaya Başlıyor unutma aksi ispatlanana kadar bu topikteki herkes hamiş o Yüzden Bebeğini üzme tamam mı
İnşallah Sağolun kızlarCanim daha erken değil mi? Üzme kendini bence senden de süper haberler alicagiz
Canım merhaba... Lütfen moralını bozma. Benim 2 tane 3.gün embriyosuydu. Dayanamadım 8.gün test yaptırdım 65 cıktı. Bunun üzerine eve gelirken idrar testi aldım ertesi sabah yaptım negatif cıktı sonra kan değerim Yükseldi. Dün kan verdim 353 cıktı. Eve gelip idrar testi yaptım ki cift cizgi göreyim diyr silik cıktı. Belinda nın ise daha kanda 60 olmadan 1gün önce cok net silik cizgi belliydi. Yani idrar herkeste hemen cıkmıyo. Eger moralını düzgün tutamıcaksan git yaptır testi bence. Üzme kendini 353 te silik cıktı diyorum:)Daha umudum var yani Sağol canım içime su serptin Yarın kan testi vermeyi düşünüyorum,peki kanda çıkarmı acaba,oda yanıltmaz heralde
Çok sağolun kızlar moralim yerine geldi,çift embriyo olduğu için az da olsa çıkar diye düşünmüştüm,bunları hep duyuyoruz ama birebir kulağınla duymayınca inanmıyor insan,iyiki yazdın bunları sağol yarın kanda görelim bakalım hayırlısıCanım merhaba... Lütfen moralını bozma. Benim 2 tane 3.gün embriyosuydu. Dayanamadım 8.gün test yaptırdım 65 cıktı. Bunun üzerine eve gelirken idrar testi aldım ertesi sabah yaptım negatif cıktı sonra kan değerim Yükseldi. Dün kan verdim 353 cıktı. Eve gelip idrar testi yaptım ki cift cizgi göreyim diyr silik cıktı. Belinda nın ise daha kanda 60 olmadan 1gün önce cok net silik cizgi belliydi. Yani idrar herkeste hemen cıkmıyo. Eger moralını düzgün tutamıcaksan git yaptır testi bence. Üzme kendini 353 te silik cıktı diyorum:)
Etsizinden yesen olmuyo mu ? Benim için çok farketmiyo etsizinide çok seviyom.[/QUOTE]Cigkofte benim en hassas tarafim cok bahsetmeyelim:) acayip severimmm
Bn artık hamileyim diye gitmiyorum oda bni yanlış bırakamıyomuşSeni cok iyi anliyorum ozge. Ben 20 kusur senedir buradayim ama hala gurbetin yalnizligi hep icimde. Yazin turkiyeye gitmiyosun galiba. Kayinvalidende gitmiyomu izne. O gitsede sen biraz nefes alsan. :))
Olmuyo işte eger baş kaldırsan huzurun olmuyo kavga cıkıyoBen,belinda ve gamze42 gözteoe medical deyiz:
iyi yaptın betül hanıma mı gidiyorsun?
Ah bu erkekler benimki ailesine düşkün ama ayrılamıycak bıyutta değil
allah allah neden bu kadar müdahaleye izin veriyorsun canım ya hayat sizin hayatınız
Aralık'ta başladım 1. Transfere. 2,5 yıllık evliyimCanım sen gençmişsin daha 4 denemeyi kaç sene içinde yaptın ? Kaç yıllık evlisin ?
Eşimde sperm güçsüzlüğü var ev doktorumuz tedaviyle bile olucagına inanmıyoduCanım bu sorunlar seni olgunlaştırmış.bebeğin tutunabilmesi için birazda olgun, güçlü olmak gerekiyor bence.ben çok güçsüzüm sorunlar karşısında .bazen o yüzden olmuyo diye düşünüyorum.
bide cocugumun olmadığını öğrenince demişsin sizde problem neydi ?
Kendi gitsin bakır Köye mööööö defolsun bi kafayı yedirmedigi kalmıştı
Allah şifasını versin canım,benim ilk denemem ne yaşayacağımızı bilmiyoruz,biz istiyoruz takdir Allah'a kalmış,ne verirse hayırlısını versin
Maşallah arkadaşım sana. En ufak bişeyde mutlu olmak kolay değildir. Bunu nasıl öğrendin. Ben yapamıyorum. Benim de öğrenmeye ihtiyacım var. Hep en kötüsü aklıma geliyor. Düşün daha 1. Denememi bile yapmamışken evlatlık konusu aklıma geliyor. Off... Tek benmiyim böyle düşünen bilmiyorum. Belkide çok olumsuz negatif bakan bi insanım.
8. Gün idrar negatif,çok üzgünüm dayanabilecekmiyim bilmiyorum kızlar..
Transferden önce 2 kere bakıldı canım hatırlmaıyorum ama onada iyi demişti. Du merak ettim bakim yazayım burayaBenim en son yumurta toplamadan 2 gün önce istemişti ,e2 2054 progesteron 0,63 çıkmıştı.bana direk iğne vermişti.ama transferden sonra hiç bakmadılar bence bakılması gerekiyordu.bence iyi yapmış senin dr.garantiye alıyo üzülme.bide şimdi baktım referans aralığında gebeliğin 1-11 .haftası progesteron 11,2-90 diyor.senin değer iyi yani.dr demiş zaten.senin transferden önce de bakmışlarmıydı ?
Yok cnm kan yanıltmaz ve çıkar.benim de 3. Gün transfer edildi ve 9. Gün kan testinde çıktı.ben umutluyum sendenDaha umudum var yani Sağol canım içime su serptin Yarın kan testi vermeyi düşünüyorum,peki kanda çıkarmı acaba,oda yanıltmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?