• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Canım estrofem, folbiol, coraspşrin ve kan sulandırıcı iğne gbekten yapılan bunları kullanıyorum. Progestan şçin 2 tane arkaarkaya jel kullanıyorum akşamları
ya herkese ıkıser tane jel verıo dr lar bana nıe bı dene vermıskı bıde o jel açınca yarısı zaten dısarı çıkıo sinir oluom :mad:

Eşime söylemeden yapmalıyım. Acaba yapalım mı desem kesin izin vermez. Belki cumartes işte gizlice yaparım
:))) benımkıde dıo sen nasıl dayanıyosun test almadan dıo gırme kanıma dedım :) 2 tane alıyımda dursun kenerda ben dayanamam 8. gun yaparım heralde ama aslında beklemek en guzelı testte pozıtıf cıksa da kan vercen yıne beklıycen yanı her halukarda beklıycez :KK17:

Yarısı mı? Ben kapağı kırıp bekletmeden kullanıyorun . Taşıyor ama öyle çok değil.
evet canım ya açar açmaz yarısı çıkıyo hemen dısarı hemen tepiştiriom ama ne bılıım bıde ben sadece sabah yapıyorum bi tane olunca kesmıo beni :D

Evdemi yapıcan. Ben kan düşünüyorum
:))) benımkıde dıo sen nasıl dayanıyosun test almadan dıo gırme kanıma dedım :) 2 tane alıyımda dursun kenerda ben dayanamam 8. gun yaparım heralde ama aslında beklemek en guzelı testte pozıtıf cıksa da kan vercen yıne beklıycen yanı her halukarda beklıycez :KK17:

kızlaaaaaaar kan sonucumu ogrendım 60 olan degerım 160 olmuş sukurler olsun :) bugun 8.gunumdu
süperrrrr

hemsıre bırkez daha tekrar edelım dedı sonra 2 hafta sonra kalp atışını duymak ıcın randevu olustururz dedı ama doktorumla konuşmadım daha sanırım ptesı bırdaha verıcem kan :KK43: kan kaalmadı valla ona yanıyorum
pazartesi sabah kan ver öğlene almiş olursun ben nur hanıma gidicem istersen sende gel yüz yüze konusursun:-)

Evdemi yapıcan. Ben kan düşünüyorum
ilk evde yapmak ıstıyorum canım ya ne biliim aslında kanda daha kesın cıkar aslında perşembe olmassa kanda baktırırım veya cuma ama o zmn a kdr evde alırım test
bide bsy sorcam bende hafıf akıntı basladı sendede varmı cnm su gıbı sadece ıc camasırım ıslanıo

ilk evde yapmak ıstıyorum canım ya ne biliim aslında kanda daha kesın cıkar aslında perşembe olmassa kanda baktırırım veya cuma ama o zmn a kdr evde alırım test
bide bsy sorcam bende hafıf akıntı basladı sendede varmı cnm su gıbı sadece ıc camasırım ıslanıo
Günlük ped koyuyorum sürekli bnde. Jel yapıyor diye biliyorum. Kanlı akıntı olmadıktan sonra sıkıntı yok.

3. Gün diye biliyorum. Toplanan gün sayılmıyor ertesi gün 1. Gün. Benden 4. Gün e2 ve progesteron istesi. Ayın 29 undada gebelik.
Benden birşey istenmedi ama transferden sonra ki gaz sancıları beni mahvetti. Sizler nasılsınız nelere dikkat ediyorsunuz. Doktor oruç tutmama izin vermedi. Birde goguslerim hassaslasti. Siz test için ne kadar bekleyeceksiniz

Günlük ped koyuyorum sürekli bnde. Jel yapıyor diye biliyorum. Kanlı akıntı olmadıktan sonra sıkıntı yok.
o kanlı akıntıyı mümkünse 9 ay boyunca görmeyı hıc ıstemıyorum :D bebişimiz olsunda varsın olsun beyaz akıntı :)

Benden birşey istenmedi ama transferden sonra ki gaz sancıları beni mahvetti. Sizler nasılsınız nelere dikkat ediyorsunuz. Doktor oruç tutmama izin vermedi. Birde goguslerim hassaslasti. Siz test için ne kadar bekleyeceksiniz
Valla bende hiç belirti yok. Kabızlık var. Ben normalde sabahları sigara ile tuvalete çıkabiliyordum. Toplama gününden sonra sigara yasaklanınca kabızlık arttı. Bugün 4. Gün transferden sonra. Göğüslerde acı şişme yok. Akıntı jelden dolayı diye düşünüyorum. Ama duygusal olarak hassas olabiliyorum ara ara. Önceki gün eşime sen beni sevmiyorsu artık diye ağladım mesela.

Aynen canım. Bugün yordum biraz kendimi. Temizlik vardı evde. Kadın odaları temizlerken mutfakta tencereleri alt dolaba alayım dedim. Ayakta fazla kaldım galiba belim ağrıyınca uzandım. Sonrada doktorumu aradım bugün kan testlerinin sonucunu vermelimiyim diye. İlla bugün görecekmiş. Kadını evde bırakıp çıktım. Ayyy sen ne sırdun ben ne anlttım:)))
o kanlı akıntıyı mümkünse 9 ay boyunca görmeyı hıc ıstemıyorum :KK70: bebişimiz olsunda varsın olsun beyaz akıntı :)

Back