- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
-
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
Dimi ama işte hep stres kese kalp atışı duyana kadar :)cnm bak hic blirtin olmayadabilir oladabilir ksinlikl bbin vardir yani kotuyu dusunme hemen
Canım belirti arama. Herkesin hamileliği farklı oluyorAy ne bilim yarın giderim kese bişey oluşmamış derse mahvolurum ..uyku hali dışında pek bişeyim yok ara ara bel kasık ağrısı normal mi?
ksinlikl oyl bide siz bni dusunun mesela bak sen gidip baska merkzde ultrason yaptirabilirsinn bnmde osansim yok doktorun dedigi tarihi beklicz biz ayin 1 belkid bi sorunla karsilacam yani sizin rken onlem alma sansiniz var bnm hic yok iyi dusun iyi olsunDimi ama işte hep stres kese kalp atışı duyana kadar :)
Bizzi böyle ihmal etme ama lütfennnn:)Kizlar ben kesin anladim benim bu kasik agrim bu jelden simdi aksm dozunu sktim aradan 10 dakka gecti agrilarim artti.. belliki bu jel yapuyo aman yaa takmicam artik ztn olan oldu artik sadece biz bilmiyoruz.. hayirlisi buaskm pek giremedim uzun bir film seansi oldu ama yarin telafi edicem
Valla bana kalsa kirk kere girmistimde iste malum tup bebekte kocayla oynasmak yasak:) birde surekli telefon elimde olunca iyice koptuk dicek azcik gonlunu yaptım:)Bizzi böyle ihmal etme ama lütfennnn:)
Neyi yapamiyosun cnm anlamadim?ya yapabilsem su transfr hamil olanlari yazicam ama yapamiyorum nrden oluyo bilmiyorum
OhhhhValla bana kalsa kirk kere girmistimde iste malum tup bebekte kocayla oynasmak yasak:) birde surekli telefon elimde olunca iyice koptuk dicek azcik gonlunu yaptım:)
Transfer olanlar hamile olanlar falan oluyo ya düzenleme yapamıyorum bilmiyorum da nasıl oluyoNeyi yapamiyosun cnm anlamadim?
Daha neler nelerayyyy 7 yumurta ne demek yaa hasta olur o cocugada gcr ksin o kdr olurmu . sansin varsa git tabi bnm sim izin vrmz asla kizar zaten zayifsin bebek zayif kalir der
Belirti arama canım. Rutine bağla. Benim bugün transferim oldu yarın işe gidebilir miyim dedim. Evde olup kendine saracaksan işinde ağır değilse git dedi. Kafa Dağılması gerekiyormuş.Kizlar ben kesin anladim benim bu kasik agrim bu jelden simdi aksm dozunu sktim aradan 10 dakka gecti agrilarim artti.. belliki bu jel yapuyo aman yaa takmicam artik ztn olan oldu artik sadece biz bilmiyoruz.. hayirlisi buaskm pek giremedim uzun bir film seansi oldu ama yarin telafi edicem
Bende sizi ariyodum bir saattir. :))))Aybikeeee abla burdayizz