2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Evet canım dodiyorsun..ama benim geçti bacak ağrılarım, ara ara kasıklarım sancıyor şimdi de..ve diş etlerim acayip şişti ve çok fena gaz doluyum.:))))
Eger ztn gaz gebelik belirtisiyle ben direk ikiz bekliyorum diyebulirim dun gece gaz sancisindan uyuyamadim.. simdide surekli kasiklarimda batmalar ama bu artik kendimi dinlemeyo gecti gercktn kendini surekli hatirlatiyo belimde hic rahat degil.. ama ben yinede ilaclarda ayni etkileri yapabilir diyip umitlenmemeye calisiyorum cok

Aynen bende
Gaz degil de kasiklarim transferden beri surekli batiyor kasiliyor. Diger denemelerimde boyle yogun gissetmemistim. Bugun dilimde aft cikti onu da anlamadim. Umitle umitsizlik arasi gidip gidip geliyorum.

Canım ben de sizin gibi düşünüyordum hep, belirti arayıp duruyordum kendimde sonra da ilaçlardandır diyordum ama gebelik belirtisiymiş meğer.:) Bi kibrit çaksalar uçarız.:))

Bugun karamsarim.benimki tutmadi galiba...bu yuzden petsembe gunu yapmaktan vazgectim testi.verdikleri gunde yapicam.yani cumartesi...

ztn kendi kilom normal di 50 ile basladim hamillige bi gorseniz normal ymiyorum ymk yiyoruz 1 saat sonra acikiyorum anlamadim noluyo karnimin icinde bnce bebk fabrika kurdu

Kızlarrrrr geoiniz Hoşgeldiniz sonunda Kavuştuk :) inş hiç ayrılmayız .
Bu arada bn ne zmn doyucam devamlı karnım açıkıyo corba yaptım içiyorum şimdi

Oburik mi oldun senn.:))) ye canım ye, kilo vermek bu yaşadıklarımızın yanında hiçbir şey..boşver, iki üç aya şişer karnın zaten belli bile olmaz.:)))

ztn kendi kilom normal di 50 ile basladim hamillige bi gorseniz normal ymiyorum ymk yiyoruz 1 saat sonra acikiyorum anlamadim noluyo karnimin icinde bnce bebk fabrika kurdu
Boşver güzelim kiloları. Tadını çıkar hamileliğin. Ben hamile kaldığımda 55 kiloydum. Doğuma 77 ile girdim. Bir yıl sonra 48 kiloya inmiştim

Ztn kendım zayıftım ama şimdi calla normalin dışında yiyorum bu bni şoke ediyo hayır yedıllerım nerde onuda anlamıyorum hadi yaaa 70 olurmuyum bitene kdr acaba çok çirkin olurum o zmn yaaa yuvarlak bişiy .

Canim keske bende senin gibi aciksam 1 haftadir bulantim var yemek zorla yiyorum
Cnm bn hamileliğin her belirtisini yaşıyorum baş Dönmesi oluyo mide bulantısı genelde gece oluyo kalçada cok fazla çatlak gögüsmde catlak gögüslerim öyle agrıyo ki eger beraber oturmuşum olmasam yani BH kullanmıycam kesınlıkle bn hepsini yaşıyorum bu bni mahvediyo ama takmamaya calışıyorum yemek dersende bn Hayatım boyunca hiö böyle her dk yemek yemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…