- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
-
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
Hoşgeldin cnm inş kavgasız gürültüsüz olur ve sırayla güzel Doğumlar yaparız :) cnm bulabıldıgın kişiler söyle gelsinlerBende buldum. Hayırlı olsun yeni topic
Belirtilere takilma cnm oram buram oynadi gebelik belirtisi deriz bi bakmissin negatif bu isler gerckn ne olacagi hic belli degil hee ama test gununu sevdim ayni gun verelim.bama uyar yani:)Bugun karamsarim.benimki tutmadi galiba...bu yuzden petsembe gunu yapmaktan vazgectim testi.verdikleri gunde yapicam.yani cumartesi...
Gereksiz muhabbet Olmasın zaten. Hepimiz heyecanımızı burda paylaşalım. Kimsem bilmiyor tüm korku ve heyecanımı sizle paylaşacağım.Hoşgeldin cnm inş kavgasız gürültüsüz olur ve sırayla güzel Doğumlar yaparız :) cnm bulabıldıgın kişiler söyle gelsinler
Ben fazla kilo almamak için diyetisyen takibi düşünüyorum.168 boyum 65 kiloyum. Kilo almaya yatkın vücudum. Birde aile büyüklerinin ye ye bu yararlı vs laflarını kesmek için Dr Kontrolü istiyorumZtn kendım zayıftım ama şimdi calla normalin dışında yiyorum bu bni şoke ediyohayır yedıllerım nerde onuda anlamıyorum hadi yaaa 70 olurmuyum bitene kdr acaba çok çirkin olurum o zmn yaaa yuvarlak bişiy .
Size bi itirafta bulunim bn hatırlıyorsanız daha test yapnamıştım bn fıtılı 2 hafta koymayı unutmuşum yazmıştım korkmuştum hatta o olaydan 2 gün sonra bn merdivenden düştüm bende çok fena yani olucagı varsa oluyor ayrıntıya takılmayın olmazsa tekrar deniyceksiniz pes etmeyin lütfen hemen bi kendinize şunu deyin bu olmazsa öteki olucak dıyeBelirtilere takilma cnm oram buram oynadi gebelik belirtisi deriz bi bakmissin negatif bu isler gerckn ne olacagi hic belli degil hee ama test gununu sevdim ayni gun verelim.bama uyar yani:)
Aynen CNN benim de kimse bilmiyo :) bn hollandaayım utrogestan fıtılım var prognova hapim var bide vitaminimGereksiz muhabbet Olmasın zaten. Hepimiz heyecanımızı burda paylaşalım. Kimsem bilmiyor tüm korku ve heyecanımı sizle paylaşacağım.
Transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz kızlar?
Cok güzel düşünmüşsun yaaa bnde istiyorumBen fazla kilo almamak için diyetisyen takibi düşünüyorum.168 boyum 65 kiloyum. Kilo almaya yatkın vücudum. Birde aile büyüklerinin ye ye bu yararlı vs laflarını kesmek için Dr Kontrolü istiyorum
Hoşgeldin pamuğum korkma lütfen ne zmna kdr böyle devam edicek korkun üzülme bile olucak inş buBen de geldim yrn dra gtcen tekrar kan vercem hala korkuyorm olumsuz bişey olursa diyee
Saçmalama cnm değerin çok iyi gerçekten benim 12. Gün 279 duHeyyy kızlar 9. Gün 302 değeri olup sağlıksız gebelik olmaz dimi yaaa
Geçen yıl 68 den 59 düştüm 3 ayda. Diyetisyen ile. 8 seanslık paket almıştım 400 tl. Yine böyle birşey bakacağım. Ayda bir gitsek yeterli benceCok güzel düşünmüşsun yaaa bnde istiyorum
Bu Değeri hiç anlamıyorum. Benimkini de siz yorumlayacaksınızHeyyy kızlar 9. Gün 302 değeri olup sağlıksız gebelik olmaz dimi yaaa
Kan sulandırı iğne verdi bana. Birde aspirin. Vajinal jele devamAynen CNN benim de kimse bilmiyo :) bn hollandaayım utrogestan fıtılım var prognova hapim var bide vitaminim
Ay ne bilim yarın giderim kese bişey oluşmamış derse mahvolurum ..uyku hali dışında pek bişeyim yok ara ara bel kasık ağrısı normal mi?Saçmalama cnm değerin çok iyi gerçekten benim 12. Gün 279 du
dikkat et bbgin olmus olucak cnmGeçen yıl 68 den 59 düştüm 3 ayda. Diyetisyen ile. 8 seanslık paket almıştım 400 tl. Yine böyle birşey bakacağım. Ayda bir gitsek yeterli bence
Ay ne bilim yarın giderim kese bişey oluşmamış derse mahvolurum ..uyku hali dışında pek bişeyim yok ara ara bel kasık ağrısı normal mi?Saçmalama cnm değerin çok iyi gerçekten benim 12. Gün 279 du
cnm bak hic blirtin olmayadabilir oladabilir ksinlikl bbin vardir yani kotuyu dusunme hemenAy ne bilim yarın giderim kese bişey oluşmamış derse mahvolurum ..uyku hali dışında pek bişeyim yok ara ara bel kasık ağrısı normal mi?
Diyet yapmayacağım canım. Ne yemeliyim sağlıklı bunu planlayacağım. Gelinimiz hamile 3 aylık. Ne bulursa yetiyor. Göbeği 5 aylık gibi önden gidiyor. Annesi bilirler söylemiş günde 1 litre süt bi kerede içiyordu. Günde 6-7 yumurta. Uyardım dinlemedi. Ishal oldu doktor Kızmış. Bu basit bi örnek. Çevredekileri biliyorum. Hamilenin ye diyecekler.dikkat et bbgin olmus olucak cnm