2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Bugun karamsarim.benimki tutmadi galiba...bu yuzden petsembe gunu yapmaktan vazgectim testi.verdikleri gunde yapicam.yani cumartesi...
Belirtilere takilma cnm oram buram oynadi gebelik belirtisi deriz bi bakmissin negatif bu isler gerckn ne olacagi hic belli degil hee ama test gununu sevdim ayni gun verelim.bama uyar yani:)

Hoşgeldin cnm inş kavgasız gürültüsüz olur ve sırayla güzel Doğumlar yaparız :) cnm bulabıldıgın kişiler söyle gelsinler
Gereksiz muhabbet Olmasın zaten. Hepimiz heyecanımızı burda paylaşalım. Kimsem bilmiyor tüm korku ve heyecanımı sizle paylaşacağım.
Transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz kızlar?

Ben fazla kilo almamak için diyetisyen takibi düşünüyorum.168 boyum 65 kiloyum. Kilo almaya yatkın vücudum. Birde aile büyüklerinin ye ye bu yararlı vs laflarını kesmek için Dr Kontrolü istiyorum

Belirtilere takilma cnm oram buram oynadi gebelik belirtisi deriz bi bakmissin negatif bu isler gerckn ne olacagi hic belli degil hee ama test gununu sevdim ayni gun verelim.bama uyar yani:)
Size bi itirafta bulunim bn hatırlıyorsanız daha test yapnamıştım bn fıtılı 2 hafta koymayı unutmuşum yazmıştım korkmuştum hatta o olaydan 2 gün sonra bn merdivenden düştüm bende çok fena yani olucagı varsa oluyor ayrıntıya takılmayın olmazsa tekrar deniyceksiniz pes etmeyin lütfen hemen bi kendinize şunu deyin bu olmazsa öteki olucak dıye

Gereksiz muhabbet Olmasın zaten. Hepimiz heyecanımızı burda paylaşalım. Kimsem bilmiyor tüm korku ve heyecanımı sizle paylaşacağım.
Transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz kızlar?
Aynen CNN benim de kimse bilmiyo :) bn hollandaayım utrogestan fıtılım var prognova hapim var bide vitaminim

Ben fazla kilo almamak için diyetisyen takibi düşünüyorum.168 boyum 65 kiloyum. Kilo almaya yatkın vücudum. Birde aile büyüklerinin ye ye bu yararlı vs laflarını kesmek için Dr Kontrolü istiyorum
Cok güzel düşünmüşsun yaaa bnde istiyorum

dikkat et bbgin olmus olucak cnm
Diyet yapmayacağım canım. Ne yemeliyim sağlıklı bunu planlayacağım. Gelinimiz hamile 3 aylık. Ne bulursa yetiyor. Göbeği 5 aylık gibi önden gidiyor. Annesi bilirler söylemiş günde 1 litre süt bi kerede içiyordu. Günde 6-7 yumurta. Uyardım dinlemedi. Ishal oldu doktor Kızmış. Bu basit bi örnek. Çevredekileri biliyorum. Hamilenin ye diyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…