- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
Çift transfer ama senin de 500 lerde heralde 11. Gün tek de olabilir hayırlısı artkYok canım tek benim transfer senin çift mi merkez iyi dedi bakalım kese ne olacakk
Canim seninle aynı gün transfer olmuştuk sanırım varmı sende belirti benim umutlarim tukeniyo idrar testi filan yaptın mi ben yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyorKızlar sağlık Ocağında kan verebilirmiyim kiyarın test versem erken mi olur transferle birlikte 8.günüm olacak
Evet ama sabredemiyorumsağlık ocagında kan verebılırsın tabı canım ama erken deılmı 8. gun net sonuc olmassa boş yere uzulup bebısı uzersın sonra annesi
İnşallah yarında bizim 8.evlilik yıldönümümüzBugün bizim evlilik yıl dönümümüz. 5. yılımız. İnşallah seneye kalabalık bir aile olarak kutlarız. Kızlar bana da dua edin ismen lütfen.
kendini cok dinleme.belle bakarsın ikiz bile olurhayır gebe değilim canım ya, çarşamba test günüm ama hep kendimi dinliyorum, yok bişey yok..
Sağlık ocagında verebılırsın ama aynı gün çıkmazdıye biliyorumKızlar sağlık Ocağında kan verebilirmiyim kiyarın test versem erken mi olur transferle birlikte 8.günüm olacak
yaptı yaptı gece gece ne güldüm onlara.gelsinde anlatsın belinda şaşkın kocişiniCanım bu arada Naptın eşine sürpriz yaptınmı çok mutlu olmuştur
Sağol canım bakalım kararsızım test verip vermemektesağlık ocagı sabah 8-10 arası kan alıyor canım ben ilk testimi öyle yaptım bide kağıdın barkod numarasını alırsan netten bakıyorsun ama bugun acilde verdim 50 dk sonra nette gördüm hayırlısı olsun
Bende hiç belirti yok canım kendimi dinleyip duruyorum,onu bunu kafaya takıyorum yanlış bişey yaptımmı diye,yarın idrar testi yapsammı diyorum çıkarsa sağlık Ocağında kan da veririm diyorum ,erken olur dimi,ama kimyayas da 3.gün embriyosuydu 8.gün çıkmıştı sanırımCanim seninle aynı gün transfer olmuştuk sanırım varmı sende belirti benim umutlarim tukeniyo idrar testi filan yaptın mi ben yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyor
duyaraın sanırım canın ben 6+2 de duymustumkızlar bana ayın 30 unda gidin kese için dediler kalp atışını da duyabilirmiyim gittiğimde
Yarın sağlık ocağı kapalı değil mi canım bende kendimi dinliyorum her şeyi kayboldu bel ağrısı oluyo arada sanki adet olacak gibi moralim çok bozuldu aslında kan testinde az çok belli olur ama eşim erken yaptırmak istemiyo o yüzden salı yi bekliyorum yada onu razi edebilirsem pazartesi yaparız idrar testine de yanasmiyoBende hiç belirti yok canım kendimi dinleyip duruyorum,onu bunu kafaya takıyorum yanlış bişey yaptımmı diye,yarın idrar testi yapsammı diyorum çıkarsa sağlık Ocağında kan da veririm diyorum ,erken olur dimi,ama kimyayas da 3.gün embriyosuydu 8.gün çıkmıştı sanırım
öğlene kadar açık diye biliyorum ama yanlış olabilir,bugün benimkine dedim bikaçtane test al gel dedim,belki dayanamaz yaparım haftasonu,ama üzülmek istemiyorum ya of offYarın sağlık ocağı kapalı değil mi canım bende kendimi dinliyorum her şeyi kayboldu bel ağrısı oluyo arada sanki adet olacak gibi moralim çok bozuldu aslında kan testinde az çok belli olur ama eşim erken yaptırmak istemiyo o yüzden salı yi bekliyorum yada onu razi edebilirsem pazartesi yaparız idrar testine de yanasmiyo
senin kaçıncı denemeydi canım 3 mü hep aynı merkezlerdemi yaptırdınız ?Yarın sağlık ocağı kapalı değil mi canım bende kendimi dinliyorum her şeyi kayboldu bel ağrısı oluyo arada sanki adet olacak gibi moralim çok bozuldu aslında kan testinde az çok belli olur ama eşim erken yaptırmak istemiyo o yüzden salı yi bekliyorum yada onu razi edebilirsem pazartesi yaparız idrar testine de yanasmiyo
Of ki ne of canım tekrar negatif alırsam nasıl toparliycam bilmiyorumöğlene kadar açık diye biliyorum ama yanlış olabilir,bugün benimkine dedim bikaçtane test al gel dedim,belki dayanamaz yaparım haftasonu,ama üzülmek istemiyorum ya of off
4. Deneme canım ilk 3 deneme aynı yerde Bahçeci umut bu son denemem Şişli Memorialsenin kaçıncı denemeydi canım 3 mü hep aynı merkezlerdemi yaptırdınız ?
Hamilesin canın 9.gün değerim 28 di aynı sekılde 5.gün embiriyosuydu.hayırlı olsun.Merhaba kızlar 9. Gün kan değerim 44, 5. Gün embriyosu transfer edilmişti, sizce aranıza katilirmiyum bende. Bir dahaki test günüm pazartesi, bu 5. Denemem ilk defa böyle bir sonuç gördüm, allahım lütfen
aaa benim kızında memorialde oldu şimdi medical parktayım4. Deneme canım ilk 3 deneme aynı yerde Bahçeci umut bu son denemem Şişli Memorial
Aslında çok dikkatliler ama ufak tefek sorunlar çıktı canım bizle ilgili nasip kısmet umut olduğu müddetçe denerimHamilesin canın 9.gün değerim 28 di aynı sekılde 5.gün embiriyosuydu.hayırlı olsun.
aaa benim kızında memorialde oldu şimdi medical parktayım
ay cok komıktı ya:) geldı bızımkı neyse yorulmuş anlattı ıste ne yaptıklarını sonra dedım bana kola verırmısın soğuk soğuk sende al ıcelım kalktı bu açtı dolabı aldı sıseyı kapattıCanım bu arada Naptın eşine sürpriz yaptınmı çok mutlu olmuştur
hamilesin ya kuzum sendeMerhaba kızlar 9. Gün kan değerim 44, 5. Gün embriyosu transfer edilmişti, sizce aranıza katilirmiyum bende. Bir dahaki test günüm pazartesi, bu 5. Denemem ilk defa böyle bir sonuç gördüm, allahım lütfen
:))) uyusunda büyüsün annesiiiii benimde ilk gebeligimde oyleydı uyuyodum gozumu acıyodum yemekkkk diyodum yiyip yatıyodumAyyy birisi bnm bu uykuya çözüm bulacak mı o kdr çok uyuyorum ki Gözlerimi açamıyorum hep böyle mi devam edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?