- 9 Haziran 2011
- 682
- 663
- 158
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
amin canım inşallah bebişin seninledir ... bende 10.gün yaparım dıye dusunuyorum bı aksılık olmazda ınsallahayy inşallah yarın sabah bakacağım rabim nasip etmiştir inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım inşallah bebişin seninledir ... bende 10.gün yaparım dıye dusunuyorum bı aksılık olmazda ınsallahayy inşallah yarın sabah bakacağım rabim nasip etmiştir inşallah...
Yarin ben varim.kesin yaptiricam artik testi...Kızlar bugün yarın kimlerin test günü, ön hazırlık yapalım:)
Benim esas gunum yarin.hemsire ozellikle erken yapma yaniltir diye uyarmisti...koca kisisi de kizdi laf dinlemiyosun diye...dr u dinleyip yarin yaptirmaya karar verdik...Kızlar arwen test yaptıracak mı acaba bugün? kimler var beklediğimiz?
Yok canım tek benim transfer senin çift mi merkez iyi dedi bakalım kese ne olacakkGayet ii cnm 11. Gün 701 çıomışto benim ikiz mi ki?
Rahat olmaya çalış canım, sonuçta sen ne hissedersen bebiş de ondan etkileniyor. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın.Daha bilmiyoruz ki cnm en son kan verdık cıktık çıkış o çıkış hastaneden . Korkudan kemiklerimi kemiricem yakında kontrolüm 7. Ayın 1 de daha
Amin... Amin... İnşallah canım.Hayırlı cumalar kızlarr.. Şu mübarek günlerde Allahım dualrımızı gönlümüzden geçenleri kabul etsin.. Hamilelerimizi sağlıklı bir şekilde evlatlarına kavuştursun. Tedavide olanlara hayırlı sonuçlar nasip etsin.. Negatif sonuç alanlara Allah sabır ve tekrar deneme gücü versin.. İnşallah bir gün bizde güzel haberler vericez, Umudumuz hep daim olsun
Çok güzel bir dua, yürekten amin dedim.Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımızı ver bize Rabbimmmm ....
Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ve isteyen cemil cümle kardeşlerimize ve bana hayırlı sağlıklık evlatlar ihsan eyle Ya Rabbim.
Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.
Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.
Aminnnnn
Hayırlı Cumalar
İnş Cnm bi görsem içim rahat edicekRahat olmaya çalış canım, sonuçta sen ne hissedersen bebiş de ondan etkileniyor. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın.
Normsl cnm eger şüphen çoğalırsa doktorunu ara bi sor için rahat olurHamile olan arkadaşlar, kasıklarınızda şişkinlik oluştu mu.? Benim ara ara ağrı oluyor hafiften ve iki tarafında da şişkinlik var, normal mi acaba ?
Benim gobegin catlick givi ama asil beno korkutan kasigima ani kasilmalar giriyo igne gibi ince sizi gibi insallah hayirli bisydirHamile olan arkadaşlar, kasıklarınızda şişkinlik oluştu mu.? Benim ara ara ağrı oluyor hafiften ve iki tarafında da şişkinlik var, normal mi acaba ?
Benim eşim diyvek gidelim anında işinlanırım vallabugün benim transfer dahil 9. günüm eşim illa gidelim kan verelim dedi ama ben korkuyorum bizde durum iraz ters ben beklemek istiyorum eşim sabırsız bir an önce öğrenmek istiyor sürekli bi belirti arıyor soruyor :)) bugün test alacak yarın sabah yapmayı düşünüyorum varsa çıkar demi
Gebemiydin canım sen?geri akması normal ama için rahat etsin doktorundan bilgi alkızlar hamile olanlarınız neler hissediyor? o hamilelik hormonu size farklı hissettirmeye başladı mı? merak ettiğim beta hcg kaç olunca biz hissediyoruz acaba?
bir de crinone jel topaklanıp geri akıyor ya, ne renk sizde? benim koyu sarı gibi bazen..
hayırlı cumalar
hemen bebek yağı al ve basla o gerginlik içte olan bişey ama doğuma yakın da oluyor.Benim gobegin catlick givi ama asil beno korkutan kasigima ani kasilmalar giriyo igne gibi ince sizi gibi insallah hayirli bisydir
Normsl cnm eger şüphen çoğalırsa doktorunu ara bi sor için rahat olur
hayır gebe değilim canım ya, çarşamba test günüm ama hep kendimi dinliyorum, yok bişey yok..Benim eşim diyvek gidelim anında işinlanırım valla
Gebemiydin canım sen?geri akması normal ama için rahat etsin doktorundan bilgi al
hemen bebek yağı al ve basla o gerginlik içte olan bişey ama doğuma yakın da oluyor.
Canım bu arada Naptın eşine sürpriz yaptınmı çok mutlu olmuşturBenim gobegin catlick givi ama asil beno korkutan kasigima ani kasilmalar giriyo igne gibi ince sizi gibi insallah hayirli bisydir
Bugün bizim evlilik yıl dönümümüz. 5. yılımız. İnşallah seneye kalabalık bir aile olarak kutlarız. Kızlar bana da dua edin ismen lütfen.
amin canım inşallah bu yıl evınıze beeket gelir hayırlı bebeklerınızı kucaklarınıza alırsınız ınsallah biz dua etmesını bılırsek Rabbım kaderımızde yoksa bıle nasıp eder o bebeklerı yeterki inanalım canımBugün bizim evlilik yıl dönümümüz. 5. yılımız. İnşallah seneye kalabalık bir aile olarak kutlarız. Kızlar bana da dua edin ismen lütfen.
sağlık ocagında kan verebılırsın tabı canım ama erken deılmı 8. gun net sonuc olmassa boş yere uzulup bebısı uzersın sonra annesiKızlar sağlık Ocağında kan verebilirmiyim ki yarın test versem erken mi olur transferle birlikte 8.günüm olacak
sağlık ocagı sabah 8-10 arası kan alıyor canım ben ilk testimi öyle yaptım bide kağıdın barkod numarasını alırsan netten bakıyorsun ama bugun acilde verdim 50 dk sonra nette gördüm hayırlısı olsunKızlar sağlık Ocağında kan verebilirmiyim ki yarın test versem erken mi olur transferle birlikte 8.günüm olacak