2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Herkese çookk teşekkür ederim telden giriyorum ve merkezden uzak olduğum için netim çok yavaş tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın yazan arkadaşlar inşallah hepimiz güzel süreçler geçirip güzel sonuçlar alırız negatif alan arkadaşlara da sabır diliyorum yaşadığım için biliyorum ama yılmak yok olana kadar uğraşmak zorundayız

Hamile olan arkadaşlar, kasıklarınızda şişkinlik oluştu mu.? Benim ara ara ağrı oluyor hafiften ve iki tarafında da şişkinlik var, normal mi acaba ?

Amin... Amin... İnşallah canım.

Çok güzel bir dua, yürekten amin dedim.

Benim eşim diyvek gidelim anında işinlanırım valla
Gebemiydin canım sen?geri akması normal ama için rahat etsin doktorundan bilgi al
Benim gobegin catlick givi ama asil beno korkutan kasigima ani kasilmalar giriyo igne gibi ince sizi gibi insallah hayirli bisydir
hemen bebek yağı al ve basla o gerginlik içte olan bişey ama doğuma yakın da oluyor.

hayır gebe değilim canım ya, çarşamba test günüm ama hep kendimi dinliyorum, yok bişey yok..

Bugün bizim evlilik yıl dönümümüz. 5. yılımız. İnşallah seneye kalabalık bir aile olarak kutlarız. Kızlar bana da dua edin ismen lütfen.
Bugün bizim evlilik yıl dönümümüz. 5. yılımız. İnşallah seneye kalabalık bir aile olarak kutlarız. Kızlar bana da dua edin ismen lütfen.
amin canım inşallah bu yıl evınıze beeket gelir hayırlı bebeklerınızı kucaklarınıza alırsınız ınsallah biz dua etmesını bılırsek Rabbım kaderımızde yoksa bıle nasıp eder o bebeklerı yeterki inanalım canım

Kızlar sağlık Ocağında kan verebilirmiyim ki yarın test versem erken mi olur transferle birlikte 8.günüm olacak
sağlık ocagında kan verebılırsın tabı canım ama erken deılmı 8. gun net sonuc olmassa boş yere uzulup bebısı uzersın sonra annesi

Kızlar sağlık Ocağında kan verebilirmiyim ki yarın test versem erken mi olur transferle birlikte 8.günüm olacak
sağlık ocagı sabah 8-10 arası kan alıyor canım ben ilk testimi öyle yaptım bide kağıdın barkod numarasını alırsan netten bakıyorsun ama bugun acilde verdim 50 dk sonra nette gördüm hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…