2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Ayyy birisi bnm bu uykuya çözüm bulacak mı o kdr çok uyuyorum ki Gözlerimi açamıyorum hep böyle mi devam edecek
bosver uyu gıtsın bende uyuyorum ama ben hamıle degılkende cok uykucuydum:) ya yalnız benım kasıgıma bugun cok krams gırıyo su kullandıgımz jel ve ıgnelerı yazdırmak ıcın doktora gıttım burda herhangı bı kadın doğumcuya dogumdaymıs hadı dedım otekı hastaneye gıdeyım baya bı yurudum hallettım ısımı ordan eve donerkende baya bı yurudum agrı yaptı cok cıdden kendıme kızmaya başladım resmen hergun mınımum 1 1bucuk saat yürümek zorunda kalıyorum o ya da bu sebeple

Ayy çok komik ya sen de iyi sabırlısın ha ben olsam hemen yumurtlarım , aslında bende seninkine benzer bişey hayal ettim hep ama bakalım nasip olcakmı

enemmmmmm ne kadarr duygusaldı yaaaa ben çok garıp oldum ki siz nasıl dayandınız çok güzel bi süprüzmüş bende bende yapcam :))) Tekrardan bebişin hayırlı ugurlu olsun sağlıklı olsun canım kucagınada almayı nasıp etsın Allah ım cemil cümlemizin

Ayy belinda alem kızsın sen ya..Allah gönlüne göre versin inşallah..ben de senin gibi sürpriz yapmak istemişimdir hep ama nasip olmadı, sonucu alınca salla sümük ağlamaya yetti gücüm.:))

OTE="melekk_08, post: 41447006, member: 298687"]enemmmmmm ne kadarr duygusaldı yaaaa ben çok garıp oldum ki siz nasıl dayandınız çok güzel bi süprüzmüş bende bende yapcam :))) Tekrardan bebişin hayırlı ugurlu olsun sağlıklı olsun canım kucagınada almayı nasıp etsın Allah ım cemil cümlemizin [/QUOTE]
Gozlerimz doldu ztn:) daha saglikli bi gebelikmi bilmiyoruz ama bukdri bile okdr guzlki rabbim herkesee isteyen herkese nasip etsin insallan
Goz

Ayy belinda ızsın sen ya..Allah gönlüne göre versin inşallah..ben de senin gibi sürpriz yapmak istemişimdir hep ama nasip olmadı, sonucu alınca salla sümük ağlamaya yetti gücüm.:))
Hahahaha onu sonucu alinca eve gelene kdr issiz sokaklarda yaptim gerci agladim denemez ama gozlerim kirk kere doldu yuzum desen ztn siritik:) sukurler olsun ben de boyle hayal etmemistim cunku hic cesaretim yoktu sen soylersin sonucu bana diyodum hep:)

sağlıklı olcak annesi Allah ın izniyle kalbinizi bozmayın emi çok dua edin tutunsun sımsıkı size bol bol yeni gebelikteki arkadaslar ve transfer yapanlar kendileri 99 kere ' Ya Mübdiu' okusun ve eşleri de 20 kere okusun Rabbimin izniyle hiç bişeycik olmaz :)

Ay alemsin, ben de merak etmiştim naptın diye. Çok güzel bir sürpriz, inşallah bize de nasip olur yapmak.

Kizlar sonucu aldım eve geldim 112 çıktı çok şükür, Çarşamba günü 29 idi ama farklı hastanelerde yaptırdım, pazartesi tekrar istiyor dr insallah sonra gelsin keseler
Bugünün güzel haberide geldi hadi gözünaydın canım,keseyi de görürsün hayırlısıyla.kusura bakma tekrar soruyor olabilirim ama senin çift embriyomuydu,sanırım 8.gün idrarda görmüştün dimi?benimde 3.gün embriyosu yarın transferle birlikte 8.gün olacak test yapsamıyım

M
Kizlar sonucu aldım eve geldim 112 çıktı çok şükür, Çarşamba günü 29 idi ama farklı hastanelerde yaptırdım, pazartesi tekrar istiyor dr insallah sonra gelsin keseler
Maşallah ne güzel artmış.inş sağ sağlim kucağınada alırsın.darısı da bizlere inş...

gözün aydın canımmmm ne güsel peş peşe güzel haberler geliooo maşallahhhh subhanallahhhh darısı bizlere inşallahh

Sagolun kızlar insallah hepimiz boyle haberlerle devam aderoz evet iki embriyoydu ama 8.gun kan testi yaptim idrar tesgini bu sabah yaptim

Belinda kocanla diyaloguna cok güldüm.. Bizim evde de var bitane bakar Görmez:) ama bu yürüyüş işini cok abartma bence.belki bise olmaz ama yarım saati geçirmemeni öneririm. Bunlar zor bulunan cocuklar biliyosun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…