• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

bosver uyu gıtsın bende uyuyorum ama ben hamıle degılkende cok uykucuydum:) ya yalnız benım kasıgıma bugun cok krams gırıyo:KK43: su kullandıgımz jel ve ıgnelerı yazdırmak ıcın doktora gıttım burda herhangı bı kadın doğumcuya dogumdaymıs hadı dedım otekı hastaneye gıdeyım baya bı yurudum hallettım ısımı ordan eve donerkende baya bı yurudum agrı yaptı cok :KK43: cıdden kendıme kızmaya başladım resmen hergun mınımum 1 1bucuk saat yürümek zorunda kalıyorum o ya da bu sebeple
O kdr cok uyumak rahatsız ediyo bni artık . Sancı ve ağrılar cok normal cnm bnm hala arada bir inceden sızı oluyor

:))) uyusunda büyüsün annesiiiii benimde ilk gebeligimde oyleydı uyuyodum gozumu acıyodum yemekkkk diyodum yiyip yatıyodum :KK70:D gecer ılerde ınsallah ama kötü bsy deıl olsun uyu nolcak kız :)
Eşimi Aradım bağırdım kızdım kapattım uyuyorum bn cpk kötüyğm dedim adam calışıyo yazık :D

ya kızlar benım afedersınz ama seyıme seyıme bı agrı gırıyo sankı uyudum uyandım ama gecmemıs bu kasık ağrısı ara ara yokluyo gıbı normal mı acaba

ya kızlar benım afedersınz ama seyıme seyıme bı agrı gırıyo sankı uyudum uyandım ama gecmemıs bu kasık ağrısı ara ara yokluyo gıbı normal mı acaba
ben daha hamiş deilim ama banada dün gece çok oldu bıçak saplanır gibi anlamadım uyandırdı kaç ere ve bugun ağzım bi garip metal yalıyomusum gibi yaaaa bu kdr erkenden etkı edermı benmı kendımı dınlıyorum anlamıyorum :KK12:

Bugünün güzel haberide geldi hadi gözünaydın canım,keseyi de görürsün hayırlısıyla.kusura bakma tekrar soruyor olabilirim ama senin çift embriyomuydu,sanırım 8.gün idrarda görmüştün dimi?benimde 3.gün embriyosu yarın transferle birlikte 8.gün olacak test yapsamıyımo_O
Gamzecim transfer gunu sayilmiyor.7.gun idrar icin cok erken.ustelik idrar yaniltiyor.bak ben de once yaptim,cikmayinca umutsuzluga dustum.yarin test gunum.yarin yapicam ilk kez kan testini.12.gun olacak.ben bekle derim.cikmayinca cok kotu oluyor insan...

ben daha hamiş deilim ama banada dün gece çok oldu bıçak saplanır gibi anlamadım uyandırdı kaç ere ve bugun ağzım bi garip metal yalıyomusum gibi yaaaa bu kdr erkenden etkı edermı benmı kendımı dınlıyorum anlamıyorum :KK12:
Cnm ben testi yaptigim gunde beni bu sancilar birazda tetikledi normakde hic olmazdi acabami dedirtmisti.. insallah belirtileridr canim:)

Kizlar doktoruma orucu sormustum maille:) simdi cvbi geldi jelide sormustum tabi duzgun ayarlarsan sorun yok demis ne dmek simdi bu:) yani sahurda son dkka jeli sksam iftarda da sudan once jeli sksam:) sorun olurmu acaba ztn pes oese tutmam 1 gun tut 1 gun tutma seklinde yaparim yani borcum 15 gun fln olur

Kizlar doktoruma orucu sormustum maille:) simdi cvbi geldi jelide sormustum tabi duzgun ayarlarsan sorun yok demis ne dmek simdi bu:) yani sahurda son dkka jeli sksam iftarda da sudan once jeli sksam:) sorun olurmu acaba ztn pes oese tutmam 1 gun tut 1 gun tutma seklinde yaparim yani borcum 15 gun fln olur
Cnm benim ewet ortada bir borç var.hepimiz tutmak istiyoruz orucumuzu ama bi de şöyle düşün.biz bu bebeklere o kadar zor kavuşuyoruz ki riske atmaya değer mi.hele ki en önemli dönemininin ilk 3. Ay olduğunu düşünürsek.17 saat gibi bir süre aç ve susuz kalmak emin ol daha herseyi yeni yeni oluşmaya Başlayan bebeklerimizi etkilicektir.şahsen ben değil 1 ay 3 ay borçlanırım ama bu riski Göze alamam.

Bana direk olmaz demişti sana nasıl izin verdi şaşırdım.ama ben 6 aylıktım o zaman ramazanda :-) tahmini

Back