- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
Hadi kimya haber bekliyoruz... Günün umudu senin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım öyle oldu kısa bir süre ayrıldık ama yine bariştikOhh masallah:) ortaokul aski he:)
Daim olsun mutlulugungünaydınnn kızlarrr bugün bi mutluyum Allah bozmasın...
Oda iyi cıkar inşallah canımGunaydin ben idrar testi yaptim kizlar silik de olsa cikti, bakalim kandaki duruma 10 gibi kan vericem ogleden sonra cikar
biraz yüksek ama tek embiriyoydu senin sanırımkızlar merhaba 11. gün 447 14. gün 1089 çok mu yüksek sizce eşim evde yok telefonumda kontur kalmamış merkezi arayamadım
Aminn hayırlı cumalar cnm :)Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımızı ver bize Rabbimmmm ....
Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ve isteyen cemil cümle kardeşlerimize ve bana hayırlı sağlıklık evlatlar ihsan eyle Ya Rabbim.
Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.
Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.
Aminnnnn
Hayırlı Cumalar
Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımızı ver bize Rabbimmmm ....
Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ve isteyen cemil cümle kardeşlerimize ve bana hayırlı sağlıklık evlatlar ihsan eyle Ya Rabbim.
Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.
Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.
Aminnnnn
Hayırlı Cumalar
Gayet ii cnm 11. Gün 701 çıomışto benim ikiz mi ki?kızlar merhaba 11. gün 447 14. gün 1089 çok mu yüksek sizce eşim evde yok telefonumda kontur kalmamış merkezi arayamadım
Aynen aynı duygulardayız cnmŞu kontrolüm bi gelseydi bi görsem bide duysam kalp atışını az rahatlıcam
Senin ne zmn cnm kontrolünAynen aynı duygulardayız cnm
Canim 3 gibi cikacak insallahHadi kimya haber bekliyoruz... Günün umudu senin.
bugün benim transfer dahil 9. günüm eşim illa gidelim kan verelim dedi ama ben korkuyorum bizde durum iraz ters ben beklemek istiyorum eşim sabırsız bir an önce öğrenmek istiyor sürekli bi belirti arıyor soruyor :)) bugün test alacak yarın sabah yapmayı düşünüyorum varsa çıkar demiKızlar bugün yarın kimlerin test günü, ön hazırlık yapalım:)
inşallah pozitif çıkacak canım bu topik uğurlu demiştik gerçekten öyle de oldu...Canim 3 gibi cikacak insallah
çıkar canım inşallah ilk idrarla inş bebişin wardırr da bizede ugur getırırsınız sabırla beklerız bızdebugün benim transfer dahil 9. günüm eşim illa gidelim kan verelim dedi ama ben korkuyorum bizde durum iraz ters ben beklemek istiyorum eşim sabırsız bir an önce öğrenmek istiyor sürekli bi belirti arıyor soruyor :)) bugün test alacak yarın sabah yapmayı düşünüyorum varsa çıkar demi
ben hamile deılım su an ılk sorularına cvp veremıycem ama jel için bende toplama ıslemınden sonra kanla karısık beyaz renkteydı sımdı pek gelmıo krem rengı bazen acık sarımtrak geliyo az az ama ben antibiyotık kullanmıstım belkı onun yuzunden renkte sorun var benım renge takılı kalma derım bence bende çok arastırdım onu kasıntı yaptıgı fln oluyomus yesil sarı kahverengı ve bazen sıyah bıle gelebılıyormus o yuzden bende normal canım ... hatta bırı bebegımı dusurdum sandım demıs sıyah parca dustu demıs jelmiş bebişi ona sarılmıs hiç bişi olmamıs şükürkikızlar hamile olanlarınız neler hissediyor? o hamilelik hormonu size farklı hissettirmeye başladı mı? merak ettiğim beta hcg kaç olunca biz hissediyoruz acaba?
bir de crinone jel topaklanıp geri akıyor ya, ne renk sizde? benim koyu sarı gibi bazen..
hayırlı cumalar
ayy inşallah yarın sabah bakacağım rabim nasip etmiştir inşallah...çıkar canım inşallah ilk idrarla inş bebişin wardırr da bizede ugur getırırsınız sabırla beklerız bızde
al o bebiş haberini inşallah da mutluluktan çıldır emi DD bizide çıldırtttCanim 3 gibi cikacak insallah