- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.545
- 32
-
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #7.841
İngilterede ama verirsen cok iyi olur ya lutfennEvt cnm Hollanda'dayım Bn . Yasak ztn Almanya'dan sipariş ettim Bn eger edecekseniz siz hollandadaysanız siteyi verebilirim . Bnm kızıma az da olsa ıyı geldı çocuğum böyle uykusuzluktan gözleri şişmşti esneyip duruyodu onu verdım ilk gün biraz hafifleti
Ama bnm sipariş adresim Hollanda cnm nasıl yaparsınız onu bilmiyorumİngilterede ama verirsen cok iyi olur ya lutfenn
Cook saol canim turkiyede olsaniz neler neler var vallaAma bnm sipariş adresim Hollanda cnm nasıl yaparsınız onu bilmiyorum
http://www.duitse-internetapotheek.com/produkte/sortiment/Baby/7644457-detail.html?productAdded=1
Canim gozun aydin allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah :)
Teşekkür ederizz teyzeleri ateşim var diye geldim suyu bitmiş hemen doğuma aldılar çok şükür iyiyiz şimdiAyyyyy cnm bnm hayırlı olsun rabbim saglık uzun ömür versin minnoşa :))
Hiç deme cnm ya burda insan ölse bile ilaçsız öldürüyolar resmen asla vermiyolar bişi .Cook saol canim turkiyede olsaniz neler neler var valla
Allah'ım iyilik versın cnm . Normal oldu demiTeşekkür ederizz teyzeleri ateşim var diye geldim suyu bitmiş hemen doğuma aldılar çok şükür iyiyiz şimdi
Yok canım sezeryan ilki de sezeryan ya bu da öyle bi de 36 haftalık tı dahaAllah'ım iyilik versın cnm . Normal oldu demi
Sağlıklı olunda cnmm normal sezeryan fark yok . Iyı mi bebişYok canım sezeryan ilki de sezeryan ya bu da öyle bi de 36 haftalık tı daha
Çok şükür canım ikimiz de iyiyiz eve gidiyoruz şimdiSağlıklı olunda cnmm normal sezeryan fark yok . Iyı mi bebiş
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah.Kızlar ben de gece kızıma kavuştum Acil sezeryan la çok şükür çok mutluyum
Sağol canımGözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah.
Canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla kucağına almana kaç kılo doğdu bebisKızlar ben de gece kızıma kavuştum Acil sezeryan la çok şükür çok mutluyum
Teşekkür ederim canım 2900 47 cm de boyu cadı azıcık minik doğdu ama toparlıyo yavaş yavaş sağlığı iyi olsun yeter kiCanım gözün aydın çok sevindim sağlıkla kucağına almana kaç kılo doğdu bebis
Hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah.. Boyu kilosu da gayet iyi valla ben 39 da doğurdum anca 3 kilo doğdu:) Allah bekleyen diger arkadaşlarımıza nasip etsin insalalhTeşekkür ederim canım 2900 47 cm de boyu cadı azıcık minik doğdu ama toparlıyo yavaş yavaş sağlığı iyi olsun yeter ki
Teşekkür ederim canım amin inşallahHayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah.. Boyu kilosu da gayet iyi valla ben 39 da doğurdum anca 3 kilo doğdu:) Allah bekleyen diger arkadaşlarımıza nasip etsin insalalh
Geçmiş olsun canım üzülme sakın hemen her bebek fototerapi alıyor ben mama vermiştim sarılık olmasın diye keşke seni de uyarsaydim faydası oluyor çünküKızım fototerapi alıyo sarılığı yüksek çıktı dua edin
Sağol canım sütüm var çok şükür o yüzden mamaya ihtiyaç duymadım hastanede bi iki kez verdim sadeceGeçmiş olsun canım üzülme sakın hemen her bebek fototerapi alıyor ben mama vermiştim sarılık olmasın diye keşke seni de uyarsaydim faydası oluyor çünkü
Kızım fototerapi alıyo sarılığı yüksek çıktı dua edin
benım beegım uzamıs sarılık oldu.kac sarılık degerı dustumu cnmSağol canım sütüm var çok şükür o yüzden mamaya ihtiyaç duymadım hastanede bi iki kez verdim sadece