2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

İngilterede ama verirsen cok iyi olur ya lutfenn

Teşekkür ederim canım 2900 47 cm de boyu cadı azıcık minik doğdu ama toparlıyo yavaş yavaş sağlığı iyi olsun yeter ki
Hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah.. Boyu kilosu da gayet iyi valla ben 39 da doğurdum anca 3 kilo doğdu:) Allah bekleyen diger arkadaşlarımıza nasip etsin insalalh

Geçmiş olsun canım üzülme sakın hemen her bebek fototerapi alıyor ben mama vermiştim sarılık olmasın diye keşke seni de uyarsaydim faydası oluyor çünkü
Sağol canım sütüm var çok şükür o yüzden mamaya ihtiyaç duymadım hastanede bi iki kez verdim sadece

selam arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır ben de takip edemedim... bebeiği olanlar nasıl??
Hamile olan arkadaşlarım da sağlıkla kucaklarına almaya nasip etsin..
Tedavi aşamasında olan arkadaşlarımda pozitif sonuçlar alsın inşallah..
ben en son şubat ayında histeroskopi ameliyatı oldum.2. tedavim de döllenme olmadığından transfer olmadan 2. tedavim de olumsuz oldu.
3. tedavi ye başlamadım çünkü o tarihlerde yurtdışına çalıştığım yer gönderdi ve doktorum git biraz değişiklik olur dediği için ben de hollanda da biraz tatil yaptığımdan tedavi olmadım.
Bu ay da yani nisan ayında da tedavi olamayacağım galiba çünkü yumurta toplama tarihlerine yakın tarihlerde kardeşimin nişanı var bu ay da tedavi olamayacağım .
Artık hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…