2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Aleykumselam canım. Ben sezaryen le doğum yaptım tüp bebek olunca doktorlar sezaryen tavsiye etti. Ama normal doğum yapan arkadaşlar da oldu. Normal doğum için bi sıkıntı yoksa denenmeli bence. Ben korktuğum için direk sezaryen i kabul ettim

Selam güzel anneler resimde gördüğünüz fıstık benim kızım inci pazar günü 1 aylık olacağız inşallah biraz uyku sıkıntımız birazda süt sıkıntımiz var mama takviyesi yapıyoruz ama çok şükür bu günlere nerden nerelere geldik rabbim isteyen emek veren herkese en kısa zamanda yasatsin bu duyguyu inşallah

Resim yüklenememiş canım

Benim kız sarılık oldu.. Onun icin Dr sık sık emzir dedi. Sarılık emzirerek geçiyormuş. Bende saatli degil devamlı emziriyorum
slm cnm benım kızda sarılık oldu 2 gun hastanede yattık...sutum az o yuzden mama verıyoruz...ıstedıgınde emzırıyorum ama uyursa 2 saatte bır emzır dedı mamayada 3 saatte bır ver dedı...ama ben arada ısteyınce mzırıyorum tabıkı...sekerlı su v dedıler gunde 3 defa 3 cay kasıgı....floresan ısık yak dedıler....tekrar yukselmez ınsallah..vallahı korkar oldum...ne yapacagımı bılmıyoum

bizimde . Bizim sütümüz iyi bana göre kızım gayet iyi görünüyor günde 5 6 kez altını değiştiriyorum hemsirede yeterli. Dedi. Ama bazen patavatsiz insanlar canımı sıkıyor ilk sordukları. Soru sütun yetiyormu bu çocuk aç hiç büyümemiş falan diyolar kovmak istiyorum ama ev sahibi olunca he deyip geçiyorum ama etkileniyorum bende
Maşallah canım kızına çok şükür bugün lerimize

Canım o patavatsiz insanlara kör sağır dilsiz olmak lazım bırak konuşsunlar sen tamam de kendi bildiğini yap yinede

Masallah cok tatli kizinn :) benim prenseslerimde 4. aya girecekler sukur suanda hersey duzene girdi bakiyorum opuyorum doyamiyorum :)) evlat bambaska biseymis rabbim olmayanada versin onlara dualarimizi eksik etmeyelim..

Ay şimdi farkettim çok tatlı canım maşallah
Sağol canım benim darısı başına sağlıkla al kucağına sende

Masallah cok tatli kizinn :) benim prenseslerimde 4. aya girecekler sukur suanda hersey duzene girdi bakiyorum opuyorum doyamiyorum :)) evlat bambaska biseymis rabbim olmayanada versin onlara dualarimizi eksik etmeyelim..
Ay canım ya ben bir taneyle zor bas ediyorum sen 2 taneyle Allah kolaylık versin su an bizim pek düzenimiz yok 40 çıkınca herşey değişir diyorlar onu bekliyoruz bakalım rabbim isteyen herkese en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu zor ama gerçekten çok güzel

İnci kuzusu hoşgelmiş. Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah..

Sen hepimizden tecrübelisin hem Zaman olarak hemde çifter çifter büyüttüğümüz icin. Hosmn da ikiz büyütüyor. Allah size cok cok kolaylık versin, benim evimde bir prenses var sabahtan akşama kadar emrindeyim yine de yetişemiyorum siz nasıl yapıyosunuz helal olsun. 40ından sonra herşey düzene girer diyenlere inanmak istiyorum, umut var mı e dersiniz:)

Özge hosmn sizler nasılsınız.. Öznur ve Happy yazmış geçenlerde bende fırsat oldukça girmeye çalışıyorum. Sizin Melek'leriniz nasıl, sizler nasılsınız

Canim Benim kaynanam 3 ayligina bize geldi faydasi varmi vardi ama son bir aydir kendim kizlarima bakiyorum cunku o hep geziyor bide herseye karisiyor bende yalniz bakmaya alistim artik. 40tan sonra benimkiler duzelmedi ama 3 ayina girince herseyi duzeldi gaz sorunu uyku duzeni vs. Bende inanmiyordum ama gercektende dogru :)

Özge hosmn sizler nasılsınız.. Öznur ve Happy yazmış geçenlerde bende fırsat oldukça girmeye çalışıyorum. Sizin Melek'leriniz nasıl, sizler nasılsınız
Bu gunlerıme şükür cnm çok şey atlattım Bn cook şükür kızım sağlıklı bi sekılde doğdu . Yooook cnmm40 dan sonra düzelire hiç inanma hatte 40 dan sonra daha uykusuzluk başlıyo kızım 16 saat uyanık duruyo uyuması gereken saati uyanık fecıyoru uykusu beş dakıka sadece şekerleme yapıyo . Cok fazla gazı var mahvetti çocuğumu gaz kullanmak isteyenlere bi ilaç öneririm ' Sab ' cok etkili yeni başladım Bnde azda olsa kızım rahatlıyor .

Sen yurt disindamiydin nasil aldin ilaci orda yasak deilmi ordaki bi arkadasinda cok ihtiyaci var

Sen yurt disindamiydin nasil aldin ilaci orda yasak deilmi ordaki bi arkadasinda cok ihtiyaci var
Evt cnm Hollanda'dayım Bn . Yasak ztn Almanya'dan sipariş ettim Bn eger edecekseniz siz hollandadaysanız siteyi verebilirim . Bnm kızıma az da olsa ıyı geldı çocuğum böyle uykusuzluktan gözleri şişmşti esneyip duruyodu onu verdım ilk gün biraz hafifleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…