2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Bizde durumlar böyle canım siz nasılsınız

Eklentiler

• DSC_0115.JPG
    DSC_0115.JPG
    294 KB · Görüntüleme: 82
Selam kızlar.. Herkes iyi mi, dogum yapanlar basıl geçiyor günleriniz

İyi akşamlar hepiciğinize.:) sağlık olarak iyiyim canım şükür ama psikolojim alt üst, önümüzdeki iki sene çıkamam ben bu depresyondan iki bebek bakmak çok zor biri uyuyor biri uyanıyor, aynı anda acıkıyorlar. ahtapot gibi oldum. çok nadir giriyorum foruma, Allah ım herkese yardım etsin inşaallah..her şeye rağmen Rabbime şükürler olsun, bi gülüşleri dünyalara değer..

Canım sarılığı nasıl oldu bizimki için de uzayan sarılık dedi şuan değeri 10 ve ateşten dolayı yoğun bakıma aldılar
17.5 le 2 gunkaldı hastanede ..11lr çıkartılar...Çarşamba makınayla 7.3 çıktı kanla baktırsaydık 9 çıkardı ..2 bırım fark edıyor...Atesı neden yukseldı hastamı???gecmış olsun..kaç günlükte 10 degerı

17.5 le 2 gunkaldı hastanede ..11lr çıkartılar...Çarşamba makınayla 7.3 çıktı kanla baktırsaydık 9 çıkardı ..2 bırım fark edıyor...Atesı neden yukseldı hastamı???gecmış olsun..kaç günlükte 10 degerı
Canım 6 günlükken 21,3 çıktı iki gün yattık şimdi 30 günlük şimdi 10 çıkıyo. Ateşinin Neden yukseldiği araştırılıyo üç gün yoğun bakımda kaldı şimdi normal odaya aldılar bakalım bekliyoruz

Artık kimse girmiyo galiba bebişlere daldık hepimiz nasılsınız canlar
Ben iyiyim kızımla ilgilenmekten fırsat olmuyor buraya yazmaya gündüzleri iyiyiz ama akşam olunca gaz sancısı başlıyor kızımin 7 den sonra sürekli ağlıyor gece uykusuna geçene kadar kiyamiyorun hiç ama yapacak bişey de yok Sen ne yaptin bebegin sariligi geçmiştir inşallah

Ben iyiyim kızımla ilgilenmekten fırsat olmuyor buraya yazmaya gündüzleri iyiyiz ama akşam olunca gaz sancısı başlıyor kızımin 7 den sonra sürekli ağlıyor gece uykusuna geçene kadar kiyamiyorun hiç ama yapacak bişey de yok Sen ne yaptin bebegin sariligi geçmiştir inşallah
Daha iyi az kaldı inşallah biz de öyleyiz canım kolik dedi doktor geçen hafta ateşinden dolayı yoğun bakıma aldılar çok korktum şimdi iyiyiz çok şükür

Slm kizlar naslsnz ben 16 martta yuksek tansiyondan dolayi erken dogum yptim 32+6 da bebeklerimden biri 15 gun digeri 1 ay kuvezde kaldilar suan iyler ama birinin kalbinde pihtilasma var kan sulandirici igme yapiyorum

X