2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Ben artık orda yokum. Başka gryba da girdim diye uyardılar seçim yap dediler. Çıktım ben de gruptan ama seni iyi hatırlıyorum. Baya aktifsin
Evet canım öyle ismini söylersen hatırlarım ben de seçim yapmak zorunda kaldım seçilde daha çok tanıdık vardı

Sağol canım..tedavıdeyım yine.:)xergen hamıleMüjdeyı ben verıyımmm:)..darısı bana ınsallah.bebişin nasıl
İnş hayırlısıyla olur bu defa Cnm Xergen içinde çok sevindim . Kızımda devamlı öksürük balgam hiç bitmiyo hep Bi hasta halindeyiz . Ama Cok şükür herşey için yine de

Slm kizlarrr benim ikizlerde 1 yasina girdiler zaman cok cabuk geciyor..
Insanin cocugunun olmasi cook guzel butun eski yasadiklarimizi unutturdular iyikide varlar Hayatimizdalar

Kızlar hepinizi çok özledim yaa nerdesiniz neler yapıyırsunuz bebişler nasıl ben size prensesimin resmini atıyorum teyzeleri siz de atın

Eklentiler

• DSC_0996.JPG
    37 KB · Görüntüleme: 77
Maşallah senin prensese N Nilayalper buda benim prenses büyüdüler maşallah kocaman oldular canım rabbim olmayanlara da tattirsin bu duyguyu

Eklentiler

• IMAG2463.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar kader arkadaşlarım nasılsınız neler yapıyorsunuz hepinizi çok özledim geçen topigi geçmişten okumaya başladım ağlayarak okudum ne günler gecirmisiz

Benm kızımda 15 aylık oldu şimdi 5bucuk aylık hamileym Allah isteyen herkese versin hayirlisiyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…