2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar iyi akşamlar . Bişiy sorucam hepimiz dogum yaptık bebeklerınıxı gözlemlemişsinizdir uyurken yada uyanıkken . Bnm kızımın cok fazla çenesi titriyor ve bacağındada oluyo titreme int araştırdım epilepsi den bahsedıyo . İçim içimi yiyecek aynı şuan . Sizin bebeklerınız de böyle bi durum var mı

Hemen aklina kotu seyler getirme. Bazi bebekler sinir sistemi tam gelismeden dogarmis. Bebebge bol bol sevgi gosterilmesi tavsiye ediliyor. Zamanla titreme gecermis. Sen yine de mutlaka dr a gotur. Icn rahatlar canim.

Kızlar iyi akşamlar . Bişiy sorucam hepimiz dogum yaptık bebeklerınıxı gözlemlemişsinizdir uyurken yada uyanıkken . Bnm kızımın cok fazla çenesi titriyor ve bacağındada oluyo titreme int araştırdım epilepsi den bahsedıyo . İçim içimi yiyecek aynı şuan . Sizin bebeklerınız de böyle bi durum var mı
Özgecim aklına kötü seyler sokma lütfen. Dr kontrolün nezaman, yakınsa gittiğinde sor rahatla.. Lütfen aklına olumsuz kötü seyler sokma

H Heveslebekleyen cnm dün kontrolümüz vardı normal miş ordada titredi çenesı gözüyle görmesi daha iyi oldu her bebekte olurmuş . Kızım bnm cok hassasmış . Cok şükür bişiyi yok . Cok korkuyo insan hamileligmden beri cok stres yasadım bişiy olucak sanıyorum hep , 3 kilo 850 gr olmuş kızım 4 olması lazımmış mama ver dedi doktor Bnde kabuk etmedim göğüsü zor tutuğundan dolayı Bn her ağladığında verdım düzensiz oldu şimdi ıkı saatte bit emzirmem gerektiğini söyledi doktot . Sizler düzenli emzirin gerçekten düzen olmazsa uykuda olmuyo

H Heveslebekleyen cnm dün kontrolümüz vardı normal miş ordada titredi çenesı gözüyle görmesi daha iyi oldu her bebekte olurmuş . Kızım bnm cok hassasmış . Cok şükür bişiyi yok . Cok korkuyo insan hamileligmden beri cok stres yasadım bişiy olucak sanıyorum hep , 3 kilo 850 gr olmuş kızım 4 olması lazımmış mama ver dedi doktor Bnde kabuk etmedim göğüsü zor tutuğundan dolayı Bn her ağladığında verdım düzensiz oldu şimdi ıkı saatte bit emzirmem gerektiğini söyledi doktot . Sizler düzenli emzirin gerçekten düzen olmazsa uykuda olmuyo
Canım çoğu bebeğin titrer çenesi korkma inşallah kiloyu da takma sağlıklı olsun yeter ki doyduğunu hissediyorsan mama verme

Benim kız sarılık oldu.. Onun icin Dr sık sık emzir dedi. Sarılık emzirerek geçiyormuş. Bende saatli degil devamlı emziriyorum

Kızlar nasılsınız nasıl geçiyo günler.. Hamileler ne alemdesiniz, artık geri sayım başladı sizlere de cok az kaldı. Doğum yapanlar bebeklerin durumları Nasıl? Benim kızım bigün normal bigün gazlı bigün ağlak bigün sadece memede durmak istiyo.... Günü gününü tutmuyo, sizler nasılsınız? Ben geceleri huysuzlandığı Zaman uykusuzlukla karışık kendimi cok kötü hissediyorum, yetemiyomuşum gibi bişeleri yanlış yapıyo gibi... Herkesin söylediği tek bise var, Zaman diyorlar, Zaman'la kendine gelecek sabret diyorlar.. Allah'a şükretmeyi unutmaktan cok korkuyorum, birbirimize destek olmaya devam edelim burdan

kızlar salı gunu yanı 38 hafta 4 gun de sezaryana alacak..erkenmı acaba..bırde 36.5 haftalık gerıden gelıyor bacakları dedı aklıma kurt dusurdu.onemlı bısey degıl ama yuzde yu dıyemem vss bıseyler dedı ya....çok korkuyorum...dualarım sızınle benım ıcınde dulaırnızı beklıyoum

kızlar salı gunu yanı 38 hafta 4 gun de sezaryana alacak..erkenmı acaba..bırde 36.5 haftalık gerıden gelıyor bacakları dedı aklıma kurt dusurdu.onemlı bısey degıl ama yuzde yu dıyemem vss bıseyler dedı ya....çok korkuyorum...dualarım sızınle benım ıcınde dulaırnızı beklıyoum
Hayırlısıyla kavus canım kilosu iyi ise haftası normal bu haftalarda normal doğum da çok oluyor.bizde 38 +6 da sezaryen olduk çok şükür iyiyiz şu an. Darısı sana

Kızlar nasılsınız nasıl geçiyo günler.. Hamileler ne alemdesiniz, artık geri sayım başladı sizlere de cok az kaldı. Doğum yapanlar bebeklerin durumları Nasıl? Benim kızım bigün normal bigün gazlı bigün ağlak bigün sadece memede durmak istiyo.... Günü gününü tutmuyo, sizler nasılsınız? Ben geceleri huysuzlandığı Zaman uykusuzlukla karışık kendimi cok kötü hissediyorum, yetemiyomuşum gibi bişeleri yanlış yapıyo gibi... Herkesin söylediği tek bise var, Zaman diyorlar, Zaman'la kendine gelecek sabret diyorlar.. Allah'a şükretmeyi unutmaktan cok korkuyorum, birbirimize destek olmaya devam edelim burdan
Bize de herkes 40 ı çıkana kadar çok değişir diyor. Şimdi çok şükür iyi gibi kızımın uykusu emmesi gazı da çok olmuyor. Yemeklerimde kimyon kullanıyorum sabah akşam rezene çayı içiyorum çok işe yarıyor. Sende dene canım gaz Maz kalmaz

Selam kızlar benim de bugün kontrol vardı suyu sınırda dedi eğer haftaya daha da azalırsa doğuma alırım dedi en azından 36 yı tamamlasa bari :KK43:

38den sonra alınması gayet normal canım süteyi hiç aklına takma.. Diger söylediklerine de kulak asma, git meleğini al evine dön sağlıkla.. Dualarımızdasın

Bize de herkes 40 ı çıkana kadar çok değişir diyor. Şimdi çok şükür iyi gibi kızımın uykusu emmesi gazı da çok olmuyor. Yemeklerimde kimyon kullanıyorum sabah akşam rezene çayı içiyorum çok işe yarıyor. Sende dene canım gaz Maz kalmaz
Maşallah kızına nazarımız değmesin.. Ben özel bişe yiyip içmedim hiç, rezeneyi deneyeyim bende.. Gaz yapacak şeyler yememeye dikkat ediyorum Okadar.. Yavrular kucaklara geldi de yemelerinden gazlarından bahseder olduk cok şükür

Sen neleri aştın yaa, o su yeter Allah'ın izniyle.. Bence 37-38 i görürsün sen senin vücudun hamile haliyle neleri hAlletti
Inşallah canım bakalım bugün ya da yarın yine çağırdı bakacak bu arada prensesim gazı için ben Elma yağı çok iyi geliyor dene istersen ayak tabanlarına avuç içlerine sürüyordum anında alttan üstten gazı çıkıyordu çok şükür rezene çayını bebek için olanı var onu da içiriyodum

Maşallah kızına nazarımız değmesin.. Ben özel bişe yiyip içmedim hiç, rezeneyi deneyeyim bende.. Gaz yapacak şeyler yememeye dikkat ediyorum Okadar.. Yavrular kucaklara geldi de yemelerinden gazlarından bahseder olduk cok şükür
Çok şükür çok hala inanamiyorum bakıyorum bakıyorum doymuyorum kuzuma. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Slm kizlsr nasilsiniz umarim hersry yolundadir fazla giremedigim icin yazamiyorum da. Bende 1 ay once yogun bir kanama gecirdim 4 gun hastanede yattim sonrasnda taburcu oldum 2 hafta gecti yine aynisi oldu soldaki oglumun plasentasi rahim agzini kapattigi icin boyle oluyormus yani plasenta previa dedi doktor. 2 doz ciger gelistirici yapildi her ihtimale karsi suan cok sukur bebeklerimde iyi bende iyiyim nisanin 8 i ile 15 i arasi alirim dedi doktor.bekliyoruz bakalim

Selam kızlar herkes iyi mi.. Doğum yapanlar durumlar nasıl, benim göz altlarım mor oldu resmen, yüzüm hamilelikte şişmişti biraz simdi gözümün feri gitti resmen:)

Selam kızlar herkes iyi mi.. Doğum yapanlar durumlar nasıl, benim göz altlarım mor oldu resmen, yüzüm hamilelikte şişmişti biraz simdi gözümün feri gitti resmen:)
A.s cnm Bn uykusuzluktan mor durumdayım :) bizde dün 40 mızı uçurduk . Kızımın cok dazla gazı var mahvedıyo gaz bizi hiç uykusu yok kndı kendıne uyuyamıyo kucağımda iyice uykuya dalıyo yatağına öyle koyuyorum yaklaşık 4 gündür gündüz 3 de uyanıyo gece 11 kdr uyanık kalıyo . Bnde durumlar böyle su 3. Ayımızı sabırsızlıkla bekliyorum inş düzelir düzene girer uykuyu alamadığı için gelişmiyo uykuda bi erken miş kiloya fılan

selam kızlar. foruma girmeyeli ne kadar çok olmuş. çoğunuz kucağınıza almışsınız maşallah, darısı başıma. çok duygulandım okuyunca. en son buraya hamile haberleri yazıyorduk. ben de 30. haftamın sonundayım. sezeryan mı oldunuz normal mi?

A slm canm bende hamilelik öncesi halime döndüm aldığım kilolar gitti bi hayli yorgunum gündüz çok iyiyiz maşallah ama gece uykusu yok gibi çok geç uykuya dalıyor kızım bide uyurken en ufak nefes sesine bile uyanıyorum geri zor uyuyorum kusar bogulur diye hep tetikteyim. İnşallah sizin durumlar da iyidi4.

X