- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 34
-
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #7.781
Ben üçüncü gün duş alınca sütüm geldi canım sezeryan da o sorun çok oluyo düzelir inşallahTeşekkür ederim herkese çok güzel aynı zamanda zormuş anne olmak bütün gece 1 saat uyudum sadece süt olmayınca mizmizlanip durdu bizimki
oznur65 gözün Aydın cnm allah analı babalı büyütsün inş :) tabiki cok zor anne olmak 18 gecedir uykusuzum ve inan alıştım Bn Hatta bi süre sonra ay bu niye ahlamadı niye kalkmadı diye söyleniyorsun yatağın içinde kendi kndıne . Annelerınız yanınızdaysa eger kızlar yollamayın evlerıne size baya bi yardım etsınler en azından tam alışana kdr
Her saat bası uyanıyo hiç uyku yok bnm kızımdaSüt-mama ve pış pışlamayla bozdum ben kafayı.:))) arada uyuyorum rüyalarıma giriyor hatta sayıklıyormuşum, eşim öyle söylüyor.:))) Allah kolaylık versin hepimize, bence ikiz bebek büyütenlerin alnından öpmek lazım.:))
ALLAH GUZEL BIR ömr versıncanımmKızlar bugün sezeryan olacagim inşallah bütün gece heyecandan uyuyamadim valla. çok şükür bu gunleride gördük rabbim hepimize kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.
Öznur cum gozunaydin canım bu topikte dogum haberlerini alinca okadar cok mutlu oluyorumki esime anlata anlata bitiremiyorumTeşekkür ederim herkese çok güzel aynı zamanda zormuş anne olmak bütün gece 1 saat uyudum sadece süt olmayınca mizmizlanip durdu bizimki
Sağol canım benim rabbim inşallah sana da nasip edecek inanıyorum ben çok bekledin çabaladin sabrettin rabbim bunun mükafatını sana tattiracaktir inşallah dualarimizdasin canımÖznur cum gozunaydin canım bu topikte dogum haberlerini alinca okadar cok mutlu oluyorumki esime anlata anlata bitiremiyorum
Benim de olsaydi simdi dogmus olacakti diyorum kendi kendime duygulaniyirum bi yandan
Hayırlı evlat olsun canım kızın
Hadi bakalım senin de geldi artık zamanın rabbim sağlıkli sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahİyi akşamlar kızlar benim de yarın saat 3 de sezaryen ameliyatın var.kızımız a kavuşacağız inşallahrabbim hepimizinkini korusun. Bekleyenlere hayırlı doğum lar nasip etsin. İsteyenlere en kısa zamanda nasip etsin.
Saglikli sihhatli kucagina al inşallah canim simdiden gozunaydinİyi akşamlar kızlar benim de yarın saat 3 de sezaryen ameliyatın var.kızımız a kavuşacağız inşallahrabbim hepimizinkini korusun. Bekleyenlere hayırlı doğum lar nasip etsin. İsteyenlere en kısa zamanda nasip etsin.
Evet 3. Denemem. İnşallah canım bizlere veren Rabbim inşallah sana ve bekleyen tüm arkadaşlara da nasip edecek. Hiç umudunu yitirme bebeğin sana sürpriz yapacak.Saglikli sihhatli kucagina al inşallah canim simdiden gozunaydin
Beni de aklindan gecirirmisin canim dogumda,senin de bu 3. Denemendi sanirim darisi bana olsun inşallah
Bizim 2. Tutmadi 3. Denemeye kalmadan kendiligimden hamile kalir sizler gi bi bugünleri görürüm inşallah
Canım dün doğurdun sanırım.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Tuttu mu tutmadı mı diye beraber tedirginlik yaşadığımız insanlarla sıra sıra doğum yapmak ne güzel bişeymiş ya... Allah tüm bekleyenlere de tez Zaman'da nasip etsin insallahEvet 3. Denemem. İnşallah canım bizlere veren Rabbim inşallah sana ve bekleyen tüm arkadaşlara da nasip edecek. Hiç umudunu yitirme bebeğin sana sürpriz yapacak.
Duş al canım yada göğüslerine sıcak havlu koy humana still tea iç gelir inşallah sütün bir an evvel benim 3. gün gelmeye başladı bu arada hayırlı olsun bebeğin canımKızlar cuma günü saat 5 de bebeğimize kavuştuk çok şükür rabbime çok güzel bi duygu rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin. Anca yazabildim dün akşam eve geldik şimdi sütümüzün iyice gelmesini bekliyoruz çok şükür memeyi iyi tutuyor
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah.. Patır patır geliyo bebeklerimiz ne güzel:) Allah sırada olanlara kolay doğumlar, tedavide olanlara hayırlı evlatlar nasip etsin insallahKızlar cuma günü saat 5 de bebeğimize kavuştuk çok şükür rabbime çok güzel bi duygu rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin. Anca yazabildim dün akşam eve geldik şimdi sütümüzün iyice gelmesini bekliyoruz çok şükür memeyi iyi tutuyor
Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah darısı zamanında hayırlısıyla bana herkes doğum yaptı maşallah ben tek kaldım galibaKızlar cuma günü saat 5 de bebeğimize kavuştuk çok şükür rabbime çok güzel bi duygu rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin. Anca yazabildim dün akşam eve geldik şimdi sütümüzün iyice gelmesini bekliyoruz çok şükür memeyi iyi tutuyor
Duş için doktor 2 gün sonra demişti ameliyat yerine sadece sprey sıktı pansuman sökmüştü.. az az geliyor çok şükürDuş al canım yada göğüslerine sıcak havlu koy humana still tea iç gelir inşallah sütün bir an evvel benim 3. gün gelmeye başladı bu arada hayırlı olsun bebeğin canım
Amin canım allah razı olsunAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah.. Patır patır geliyo bebeklerimiz ne güzel:) Allah sırada olanlara kolay doğumlar, tedavide olanlara hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
Amin canım darısı sana inşallah vakti zamanındaGözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah darısı zamanında hayırlısıyla bana herkes doğum yaptı maşallah ben tek kaldım galiba