2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

oznur65 gözün Aydın cnm allah analı babalı büyütsün inş :) tabiki cok zor anne olmak 18 gecedir uykusuzum ve inan alıştım Bn Hatta bi süre sonra ay bu niye ahlamadı niye kalkmadı diye söyleniyorsun yatağın içinde kendi kndıne . Annelerınız yanınızdaysa eger kızlar yollamayın evlerıne size baya bi yardım etsınler en azından tam alışana kdr

Süt-mama ve pış pışlamayla bozdum ben kafayı.:))) arada uyuyorum rüyalarıma giriyor hatta sayıklıyormuşum, eşim öyle söylüyor.:))) Allah kolaylık versin hepimize, bence ikiz bebek büyütenlerin alnından öpmek lazım.:))

Her saat bası uyanıyo hiç uyku yok bnm kızımda artık sıyırcam yani . Senin ki daha zor ıkı tane birden

Teşekkür ederim herkese çok güzel aynı zamanda zormuş anne olmak bütün gece 1 saat uyudum sadece süt olmayınca mizmizlanip durdu bizimki
Öznur cum gozunaydin canım bu topikte dogum haberlerini alinca okadar cok mutlu oluyorumki esime anlata anlata bitiremiyorum
Benim de olsaydi simdi dogmus olacakti diyorum kendi kendime duygulaniyirum bi yandan
Hayırlı evlat olsun canım kızın

Sağol canım benim rabbim inşallah sana da nasip edecek inanıyorum ben çok bekledin çabaladin sabrettin rabbim bunun mükafatını sana tattiracaktir inşallah dualarimizdasin canım

Selam kızlar, 1 haftadır evde gelen gidenler biyandan bebek bi yandan derken giremedim internete. Herkes iyi mi? Kızım dünyaya, biz de ona alışıyoruz yavaş yavaş.. Şükürler olsun bugünleri gördük, hala Koza bakıp bakıp inanamıyorum..

İyi akşamlar kızlar benim de yarın saat 3 de sezaryen ameliyatın var.kızımız a kavuşacağız inşallahrabbim hepimizinkini korusun. Bekleyenlere hayırlı doğum lar nasip etsin. İsteyenlere en kısa zamanda nasip etsin.

Hadi bakalım senin de geldi artık zamanın rabbim sağlıkli sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah

Saglikli sihhatli kucagina al inşallah canim simdiden gozunaydin
Beni de aklindan gecirirmisin canim dogumda,senin de bu 3. Denemendi sanirim darisi bana olsun inşallah
Bizim 2. Tutmadi 3. Denemeye kalmadan kendiligimden hamile kalir sizler gi bi bugünleri görürüm inşallah

Evet 3. Denemem. İnşallah canım bizlere veren Rabbim inşallah sana ve bekleyen tüm arkadaşlara da nasip edecek. Hiç umudunu yitirme bebeğin sana sürpriz yapacak.

Evet 3. Denemem. İnşallah canım bizlere veren Rabbim inşallah sana ve bekleyen tüm arkadaşlara da nasip edecek. Hiç umudunu yitirme bebeğin sana sürpriz yapacak.
Canım dün doğurdun sanırım.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Tuttu mu tutmadı mı diye beraber tedirginlik yaşadığımız insanlarla sıra sıra doğum yapmak ne güzel bişeymiş ya... Allah tüm bekleyenlere de tez Zaman'da nasip etsin insallah

Kızlar cuma günü saat 5 de bebeğimize kavuştuk çok şükür rabbime çok güzel bi duygu rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin. Anca yazabildim dün akşam eve geldik şimdi sütümüzün iyice gelmesini bekliyoruz çok şükür memeyi iyi tutuyor

Duş al canım yada göğüslerine sıcak havlu koy humana still tea iç gelir inşallah sütün bir an evvel benim 3. gün gelmeye başladı bu arada hayırlı olsun bebeğin canım

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah.. Patır patır geliyo bebeklerimiz ne güzel:) Allah sırada olanlara kolay doğumlar, tedavide olanlara hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah darısı zamanında hayırlısıyla bana herkes doğum yaptı maşallah ben tek kaldım galiba

Duş al canım yada göğüslerine sıcak havlu koy humana still tea iç gelir inşallah sütün bir an evvel benim 3. gün gelmeye başladı bu arada hayırlı olsun bebeğin canım
Duş için doktor 2 gün sonra demişti ameliyat yerine sadece sprey sıktı pansuman sökmüştü.. az az geliyor çok şükür
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah.. Patır patır geliyo bebeklerimiz ne güzel:) Allah sırada olanlara kolay doğumlar, tedavide olanlara hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
Amin canım allah razı olsun
Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah darısı zamanında hayırlısıyla bana herkes doğum yaptı maşallah ben tek kaldım galiba
Amin canım darısı sana inşallah vakti zamanında

Kızlar iyi akşamlar . Bişiy sorucam hepimiz dogum yaptık bebeklerınıxı gözlemlemişsinizdir uyurken yada uyanıkken . Bnm kızımın cok fazla çenesi titriyor ve bacağındada oluyo titreme int araştırdım epilepsi den bahsedıyo . İçim içimi yiyecek aynı şuan . Sizin bebeklerınız de böyle bi durum var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…