- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #7.761
Bn beraber oturuyorum bni düşünün bide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy gözün aydın canım inşallah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüt inşallah çok sevindim canım darısı bize inşallahKızlar selam.. Sabah Dr kontrolüne geldim, açılmam başlamış farketmemisim, beni direkt yatırdılar. Ogleden sonra kızım dogdu, normal oldu.. Şuan hersey yolunda çok şükür, bi haber vereyim dedim. Allah bekleyen herkese bu anı yaşatsın insallah, bekleyen herkes dualarımdaydı.. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Cnmm gözün Aydın . Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip Etsın .Kızlar selam.. Sabah Dr kontrolüne geldim, açılmam başlamış farketmemisim, beni direkt yatırdılar. Ogleden sonra kızım dogdu, normal oldu.. Şuan hersey yolunda çok şükür, bi haber vereyim dedim. Allah bekleyen herkese bu anı yaşatsın insallah, bekleyen herkes dualarımdaydı.. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Ay canım ya gözün aydın çok sevindim bak gördün mu ben demiştim hangimizin erken doğuracağı belli olmaz diye kismetse yarın kucağıma alacağım bende kızımı 1 gün büyük senin kız benimkinden :)Kızlar selam.. Sabah Dr kontrolüne geldim, açılmam başlamış farketmemisim, beni direkt yatırdılar. Ogleden sonra kızım dogdu, normal oldu.. Şuan hersey yolunda çok şükür, bi haber vereyim dedim. Allah bekleyen herkese bu anı yaşatsın insallah, bekleyen herkes dualarımdaydı.. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Kızlar selam.. Sabah Dr kontrolüne geldim, açılmam başlamış farketmemisim, beni direkt yatırdılar. Ogleden sonra kızım dogdu, normal oldu.. Şuan hersey yolunda çok şükür, bi haber vereyim dedim. Allah bekleyen herkese bu anı yaşatsın insallah, bekleyen herkes dualarımdaydı.. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Allah kolaylık versin canım..ben bu hayırlı olsuna gelen misafirlerin acelesi ne onu anlamadım..hastaneden çıktım eve geldim, ertesi gün gelmeye başladı millet..bir yandan ameliyat yeri acıyor, bir yandan bebeklere alışmaya çalışıyorsun..ne kadar az kişi o kadar huzur.:)))
Kızlar selam.. Sabah Dr kontrolüne geldim, açılmam başlamış farketmemisim, beni direkt yatırdılar. Ogleden sonra kızım dogdu, normal oldu.. Şuan hersey yolunda çok şükür, bi haber vereyim dedim. Allah bekleyen herkese bu anı yaşatsın insallah, bekleyen herkes dualarımdaydı.. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Gözün aydın canım. Rabbim sağlık la büyütmeyi nasip etsin. Darısı bize İnşallah.Kızlar selam.. Sabah Dr kontrolüne geldim, açılmam başlamış farketmemisim, beni direkt yatırdılar. Ogleden sonra kızım dogdu, normal oldu.. Şuan hersey yolunda çok şükür, bi haber vereyim dedim. Allah bekleyen herkese bu anı yaşatsın insallah, bekleyen herkes dualarımdaydı.. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Canım simdiden hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin boncuklarımızı..Kızlar bugün sezeryan olacagim inşallah bütün gece heyecandan uyuyamadim valla. çok şükür bu gunleride gördük rabbim hepimize kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Haftaya cuma da bizim günümüzKızlar bugün sezeryan olacagim inşallah bütün gece heyecandan uyuyamadim valla. çok şükür bu gunleride gördük rabbim hepimize kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.
Kızlar kızım doğdu çok şükür 3410 gr yanımda şimdi sutum yok daha ama emmek için uğraşıyor fıstık
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Kızlar kızım doğdu çok şükür 3410 gr yanımda şimdi sutum yok daha ama emmek için uğraşıyor fıstık
Kızlar kızım doğdu çok şükür 3410 gr yanımda şimdi sutum yok daha ama emmek için uğraşıyor fıstık
Oyy maşallah Allah nazarlardan saklasın gözünüz aydın canım darısı bekleyenlere inşallahKızlar kızım doğdu çok şükür 3410 gr yanımda şimdi sutum yok daha ama emmek için uğraşıyor fıstık