2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar iyi misiniz keyifler nasıl? Ben artık evdeyim baya baya. Zaman geçirmeye çalışıyorum, kitap müzik filme sardım.. Bebekler gelince bu lükslere hasret kalıcaz sanırım
Iyiyiz canım biz şimdi doktordan geldik herşey yolunda çok şükür oz-ge-mavi oz-ge-mavi den haber yok galiba kızı nasıl oldu merak ettim inşallah iyidir senin de az kaldı hazırlık tamam mı

Evt cnm cok şükür iyiyiz kızım biraz Braz tuttu memeyı cok şükür Allah'a ama hep yanımda uyumak istiyo bakalım nolucak böyle . Uykusuz geceler cok kötüüüüü
Geçmiş olsun canım inşallah artık daha iyi tutar memeyi yanında olmak istemesi normal canım kendini güvende hissediyor

Kızlar iyi misiniz keyifler nasıl? Ben artık evdeyim baya baya. Zaman geçirmeye çalışıyorum, kitap müzik filme sardım.. Bebekler gelince bu lükslere hasret kalıcaz sanırım
Herşey güzel ama uykusuzluk şimdiden başladı bende. Bi türlü uyku gelmiyor doğumdan sonra nasıl olur onu hiç düşünemiyorum. Bu haftalarda hareket azalır deniliyordu bizde aksi oldu sanki daha çok hareketlendi bir an önce gelmek istiyor sanki.pazartesi kontrolümüz var. Bizim doğum sezaryen olacak acaba gün verirmi doktor. Canım senin doğum nasıl olacak konuştunuz mu doktorunla

Kızım 3180 gr olmuş cuma sabah 9.30 da spinal sezeryan olacagim inşallah bugün doğum fotografcimizi ayarladik yarin da kurabiyelerimizle lohusa serbetimizi yapicaz arkadaşlarla birlikte bizim hazırlıklar bitecek vakit geçmiyor günler yaklaştıkça heyecan basıyor valla

doğumun kolay geçer inşallah sağlıkla kucağına al canım,koltuğunuz da çok yakışmış emzirmek için mi kullanıcaksın
Bugün senin test günündü ama gördüm ki olumsuz sonuçlanmış canım inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir kuzucugun sana ve sarisekerannesi arkadaşımıza doğum yaptığım esnada ayrıca dua edeceğim inşallah tez zamanda sizde hamilelik haberi alirsiniz

Evt cnm cok şükür iyiyiz kızım biraz Braz tuttu memeyı cok şükür Allah'a ama hep yanımda uyumak istiyo bakalım nolucak böyle . Uykusuz geceler cok kötüüüüü
Maşallah sevindim canım emmeye başlamasına aferin kızına inşallah bol bol emer sütun
Kızım 3180 gr olmuş cuma sabah 9.30 da spinal sezeryan olacagim inşallah bugün doğum fotografcimizi ayarladik yarin da kurabiyelerimizle lohusa serbetimizi yapicaz arkadaşlarla birlikte bizim hazırlıklar bitecek vakit geçmiyor günler yaklaştıkça heyecan basıyor valla
Maşallah canım kızına cuma günü büyük buluşmanız ne güzel darısı bize inşallah son günler geçmek bilmiyor. Bizimde sezaryen olacak.spinal derken o nasıl yarıdan. Ben bi genel anestezi bide epidural duydum. Sanırım epidural tercih edecem ben bebegimin ilk anına şahit olmak istiyorum

Maşallah sevindim canım emmeye başlamasına aferin kızına inşallah bol bol emer sütun

Maşallah canım kızına cuma günü büyük buluşmanız ne güzel darısı bize inşallah son günler geçmek bilmiyor. Bizimde sezaryen olacak.spinal derken o nasıl yarıdan. Ben bi genel anestezi bide epidural duydum. Sanırım epidural tercih edecem ben bebegimin ilk anına şahit olmak istiyorum
Spinalle epidural birbirine çok benziyor zaten birinde omurilik sivisina ilaç veriyorlar diğerinde zarin içine ikisindede bilincin açık oluyor spinalde belden asagisini hiç hissetmiyorsun epidural yapan anestezin iyi değilse bazen hissedilebiliyor malesef bizim anestezi doktoru hastalar hissedip bazen sezeryan sırasında ayaklarını popolarini oynatiyorlar sıkıntı oluyor dedi yoksa iyi yapan kendinden emin doktor olsa bende epidural istiyordum hayırlısı olsun hakkımızda artık

Bugün senin test günündü ama gördüm ki olumsuz sonuçlanmış canım inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir kuzucugun sana ve sarisekerannesi arkadaşımıza doğum yaptığım esnada ayrıca dua edeceğim inşallah tez zamanda sizde hamilelik haberi alirsiniz
Sagol canim Allah razi olsun inan sen de hep aklimdasin hep seni ornek gosteriyorum laf acildiginda,insallah saglikla kucagina al,ismimi ozelden yazarim dogum sirasinda dua et insallah tabi o an aklina gelirse:)

Kızlar iyi geceler . Kızım bu seferde memeyi diliyle itiyo uyumuyo yatağına koyunca ağlıyo tek Bnde mi bu derece sorunlar var yoksa genel olarak herkes de aynı mı dün geceden beri uykusuzum hiç uyumuyo

X