2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar iyi geceler . Kızım bu seferde memeyi diliyle itiyo uyumuyo yatağına koyunca ağlıyo tek Bnde mi bu derece sorunlar var yoksa genel olarak herkes de aynı mı dün geceden beri uykusuzum hiç uyumuyo
Yok canım hemen herkeste oluyor böyle şeyler ben kaç gün ağladım bebeğimi emziremeyeceğim diye daha doğar doğmaz yanımda uyur kaldırınca ağlardı sabret canım düzelir yakında inşallah

Kızlar iyi geceler . Kızım bu seferde memeyi diliyle itiyo uyumuyo yatağına koyunca ağlıyo tek Bnde mi bu derece sorunlar var yoksa genel olarak herkes de aynı mı dün geceden beri uykusuzum hiç uyumuyo

ahh özgecan, merak etme herkeste var öyle sorunlar..benimde biri hırsla emiyo emiyo sonra kusuyo..birinin gece uykusu hiç yok, eşimle nöbet tutuyoruz..süt sağma makinası aldım, arada sağıp veriyorum ona da her şeyi çok bilen kaynanam karışıyo..bi doğsalardı diyorduk, şimdi de bi büyüseler.:))))

Iyiyiz canım biz şimdi doktordan geldik herşey yolunda çok şükür oz-ge-mavi oz-ge-mavi den haber yok galiba kızı nasıl oldu merak ettim inşallah iyidir senin de az kaldı hazırlık tamam mı
Tamam canım hazırlıklar artık bekliyoruz.. Zaman çabuk geçiyor. Hic hamile kalamıcakmışım gibi hissedip cok korkuyodum, simdi hamileliğin sonu geldi inanamıyorum:) Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder insallah jepimize

Evt cnm cok şükür iyiyiz kızım biraz Braz tuttu memeyı cok şükür Allah'a ama hep yanımda uyumak istiyo bakalım nolucak böyle . Uykusuz geceler cok kötüüüüü
Özge ben cocugu kendi beşiğinde yatırmayı 4-5 aylıkken de odasında yatağına alıştırmayı düsünüyodum herzaman.. Son Zaman'larda dısarı çıkamayınca kendimi kitaba verdim devamlı biseler okuyorum, Bicok pedagog 2 yasına kadar aynı yatakta yatmanın gerekliliğinden bahşediyor. Benimde kafam karıştı, siz ne düşünüyorsunuz kızlar

Herşey güzel ama uykusuzluk şimdiden başladı bende. Bi türlü uyku gelmiyor doğumdan sonra nasıl olur onu hiç düşünemiyorum. Bu haftalarda hareket azalır deniliyordu bizde aksi oldu sanki daha çok hareketlendi bir an önce gelmek istiyor sanki.pazartesi kontrolümüz var. Bizim doğum sezaryen olacak acaba gün verirmi doktor. Canım senin doğum nasıl olacak konuştunuz mu doktorunla
Bana doktorum geçen hafta sordu dogum konusu.. Ben normal olur diye düşünüyorum, şuan kanala girmiş dedi başı, bakalım Nasıl dogurucaz. Çarşamba günü benim de kontrolüm, Hakkı'mızda hayırlısı. Sen sezeryan düsünüyosan günü belirlemesi lazım Dr un, öznurunki Bayadır belli tarihi

Kızım 3180 gr olmuş cuma sabah 9.30 da spinal sezeryan olacagim inşallah bugün doğum fotografcimizi ayarladik yarin da kurabiyelerimizle lohusa serbetimizi yapicaz arkadaşlarla birlikte bizim hazırlıklar bitecek vakit geçmiyor günler yaklaştıkça heyecan basıyor valla
Maşallah kızıma iyice büyümüş.. Sen benden önce doğuracaksın sanırım öznur. Hazırlıklar bitsin artık, İnci kız geliyo:)

ahh özgecan, merak etme herkeste var öyle sorunlar..benimde biri hırsla emiyo emiyo sonra kusuyo..birinin gece uykusu hiç yok, eşimle nöbet tutuyoruz..süt sağma makinası aldım, arada sağıp veriyorum ona da her şeyi çok bilen kaynanam karışıyo..bi doğsalardı diyorduk, şimdi de bi büyüseler.:))))
Kolay gelsin canım, senin herşey 2 kat tabi allah kolaylık versin. Sen bildiğinden şaşma, kulağını tıka konuşanlara..2 bebeği zaten süt sağmadan direkt emzirmeyle Nasıl besleyebilirsin zaten ya..

Bana doktorum geçen hafta sordu dogum konusu.. Ben normal olur diye düşünüyorum, şuan kanala girmiş dedi başı, bakalım Nasıl dogurucaz. Çarşamba günü benim de kontrolüm, Hakkı'mızda hayırlısı. Sen sezeryan düsünüyosan günü belirlemesi lazım Dr un, öznurunki Bayadır belli tarihi
Aslında normal doğum isterdim ama tüp bebeklerde çoğunluk sezaryen oluyor doktorum da o yüzden sezaryen önerdi bebek açısından hiç bi risk olusturmayan doğum şekli dedi zor sahip olunca hiç risk alamıyorum. Bugün kontrolümüz vardı 37+3 deyiz 3kilo 200 gram kadar dedi. 26 şubat a sezaryen tarihimizi aldık çok heyecanlıyım 10 gün sonra kollarımda olacak inşallah

Aslında normal doğum isterdim ama tüp bebeklerde çoğunluk sezaryen oluyor doktorum da o yüzden sezaryen önerdi bebek açısından hiç bi risk olusturmayan doğum şekli dedi zor sahip olunca hiç risk alamıyorum. Bugün kontrolümüz vardı 37+3 deyiz 3kilo 200 gram kadar dedi. 26 şubat a sezaryen tarihimizi aldık çok heyecanlıyım 10 gün sonra kollarımda olacak inşallah
Maşallah kilosu gayet iyi.. Benim nezaman olacağı belli degil bakalım beklemedeyiz. Son yapılacakları yapıyorum, ağırlaştım zaten cok hızlı harekette edemiyorum, yavaş yavaş Zaman geçiriyorum.

Kızlar sizler bebeklerinizi nerede uyutmaya planlıyorsunuz.. Ya da doğum yapanlar Nasıl yol izlediniz? Ben çok net ayrı yataklarda yatarım diye düsünüyodum, okuduğum kitaplar beni düşünmeye zorluyor simdi, sizlerin fikri nedir

Kızlar sizler bebeklerinizi nerede uyutmaya planlıyorsunuz.. Ya da doğum yapanlar Nasıl yol izlediniz? Ben çok net ayrı yataklarda yatarım diye düsünüyodum, okuduğum kitaplar beni düşünmeye zorluyor simdi, sizlerin fikri nedir
Canım biz ilk 6-7 ay için portatif bi beşik aldık odamızda onda yaptıracağım çok hafif taşınabilir olduğu için gündüz salonda gece yanımızda daha sonrası için orta büyüklükte ahşap karyola alacağız 2-3 yaş için sonrasında artık oda takımı alırız şu anki evimizde ayrı oda yapma imkanımız yok zaten ilerde daha büyük eve taşının ca odası olacak. Ama 2 yaşından önce kendi odamdan ayırmalı mıyım tam karar veremedim bakalım zaman ne gösterecek

Doktorum bana da çizik atacağını söyledi. Ondan sonra mı hamile kaldınız peki? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Rahime çizik attırmanın tam faydası varmıdır yok mudur bilemiyorum ama benim üçüncü denememdi ve artık her şeyi denememiz gerekiyordu çünkü dondurulan spermlerimiz kısıtlıydı. Rahime çizik atıldı ve beşinci gün embriyosu transfer edildi. Sonunda hamile kaldım çok şükür. Darısı size isteyen herkese olsun.

Maşallah kızıma iyice büyümüş.. Sen benden önce doğuracaksın sanırım öznur. Hazırlıklar bitsin artık, İnci kız geliyo:)
Bitti hazırlıklarımız çok şükür evet sezeryan olunca senden önce olacak gibi gözüküyor bizim doğum ama yinede belli olmaz tabiki aman sağlıklı dogsunlar da biraz erken biraz geç çok farketmez

Uykusuzluktan bi tap haldeyim . Kesınlıkle uykusu yok kızımın emiyo 10 dk sürüyor yaklaşık emmesi yatağına koyuyorum hmn uyanıyo bağırıyo artık gerçekten napıcamı şaşırdım Bn . H Heveslebekleyen Bn yanıma küçük nedın aldım onda yatıyo hiç sevmedi onu uyanıyo bnm düşüncem de 4 aylıksa büyük yatağına koymaktı bu sekılde uyumamaya devam ederse koyamam gbi . anneceren anneceren seninjiler nasıl uykuları ?

Uykusuzluktan bi tap haldeyim . Kesınlıkle uykusu yok kızımın emiyo 10 dk sürüyor yaklaşık emmesi yatağına koyuyorum hmn uyanıyo bağırıyo artık gerçekten napıcamı şaşırdım Bn . H Heveslebekleyen Bn yanıma küçük nedın aldım onda yatıyo hiç sevmedi onu uyanıyo bnm düşüncem de 4 aylıksa büyük yatağına koymaktı bu sekılde uyumamaya devam ederse koyamam gbi . anneceren anneceren seninjiler nasıl uykuları ?
Canım Allah yardımcın olsun.. Sakin kalmaya çalış ilk dönem alışmaya çalışıyo Prenses heralde. En kısa zamanda adapte olur insallah

Canım Allah yardımcın olsun.. Sakin kalmaya çalış ilk dönem alışmaya çalışıyo Prenses heralde. En kısa zamanda adapte olur insallah
İnş cnm görüldüğü kdr kolay degıl bebek cok zor karnınızdaki gbi sanıyoruz aslında ama degıl . Ztn bide herkes ayrı bişiy söyleyince ıkı kat yıpranıyor insan

Selam kizlar bir an once bugunlerin gecmesini istiyorum kaynanam kayinbabam bizde kalacaklar ( kisa bir sureligine ) bir taraftan misafirler geliyor bir taraftan iki cocuga bakiyorum oda yetmiyormus gibi bide gorumcem geldi hepsine bakmak cok zor sozde yardima gelmisler bana hic faydasi olmuyorlar :KK43:

Gündüz uyuyolar, gece biri yatıyo biri kalkıyor..acıkınca da ağlıyolar, ben de ağlıyorum susturamayınca.:)) zormuş bebek bakmak, annem de gitti geçen hafta, kaynanam bizde kalıyo, sözde bebek bakıyor..inan evde ne kadar kalabalık var o kadar iş çok oluyor..

Selam kizlar bir an once bugunlerin gecmesini istiyorum kaynanam kayinbabam bizde kalacaklar ( kisa bir sureligine ) bir taraftan misafirler geliyor bir taraftan iki cocuga bakiyorum oda yetmiyormus gibi bide gorumcem geldi hepsine bakmak cok zor sozde yardima gelmisler bana hic faydasi olmuyorlar :KK43:

Allah kolaylık versin canım..ben bu hayırlı olsuna gelen misafirlerin acelesi ne onu anlamadım..hastaneden çıktım eve geldim, ertesi gün gelmeye başladı millet..bir yandan ameliyat yeri acıyor, bir yandan bebeklere alışmaya çalışıyorsun..ne kadar az kişi o kadar huzur.:)))

X