2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Sağmanı su ndan istedim sütün yeterli kadar varmi yoksada getirmiş olursun o emmiyor diye bırakırsan bebek istemiyor dıye süt üretmez gögüslerin.ihtiyaca göre üretirmiş ya.ı yüzden emzirdikten sonra bile boşaltmak için sağ buzluga atarsın en kötü
Hiç sagmayı denemedik eve hemşire geliyo bna bebeğe bakmak için zorluyor o birazda olsa tutturuyor ama cekiniyo

Hiç sagmayı denemedik eve hemşire geliyo bna bebeğe bakmak için zorluyor o birazda olsa tutturuyor ama cekiniyo
Her zaman bebek açken almak istemediği göğsünü önce ver memeyi tutuş pozisyonun önemli baş parmak üstte diğer 4 parmak memenin altında olacak C şeklinde baş parmakla üstten sivazla göğsünü areola kısmını tam sok ağzına sadece ucunu almasın bide bebeğin pozisyonu düz olsun vücutla kafa aynı doğrultuda ikiside sana baksın yani inşallah emer mamayi bence de verme ama dikkat et aç kalipta sarılık olmasın bebeğin

Kontrolden geldik kızlar kızım maşallah 3130 gr olmuş bende 14 kilo almışım 19 şubat sezeryan tarihimiz bu arada odasına aldığımız josephine koltuk ta geldi resmini paylasayim hemen

Eklentiler

• IMAG1378.jpg
    IMAG1378.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 84
Kontrolden geldik kızlar kızım maşallah 3130 gr olmuş bende 14 kilo almışım 19 şubat sezeryan tarihimiz bu arada odasına aldığımız josephine koltuk ta geldi resmini paylasayim hemen
doğumun kolay geçer inşallah sağlıkla kucağına al canım,koltuğunuz da çok yakışmış emzirmek için mi kullanıcaksın

doğumun kolay geçer inşallah sağlıkla kucağına al canım,koltuğunuz da çok yakışmış emzirmek için mi kullanıcaksın
Yok canım emzirmek için evde 2 tane tv koltuğu var onu kullanicam bunu bebeğin odasında yatmak gerekir başında bazen beklemek gerekir diye aldik odamız büyük boşluk çok olunca böyle degerlendirelim dedik rabbim sana da nasip etsin inşallah pozitif sonucunu alırsın

Her zaman bebek açken almak istemediği göğsünü önce ver memeyi tutuş pozisyonun önemli baş parmak üstte diğer 4 parmak memenin altında olacak C şeklinde baş parmakla üstten sivazla göğsünü areola kısmını tam sok ağzına sadece ucunu almasın bide bebeğin pozisyonu düz olsun vücutla kafa aynı doğrultuda ikiside sana baksın yani inşallah emer mamayi bence de verme ama dikkat et aç kalipta sarılık olmasın bebeğin
Bu bilgileri denilen cnm inş tutar . Ztn gözlerı hafif sararmış ama hemşiremiz normal dedi . Mama kesınlıkle istemiyorum vermek

Kızlarrr günaydın sag memeyi kızım hiç tutmuyo soluda zırla olsa az tutuyo ne yapmam gerek bnm ne yaparsam düzgün içer bu sekılde olursa emmeden bırakıcak :KK43: cok üzülüyorum o emmeyince

Özgecan üzülme canım, bizim bugün 11.gün yeni yeni alışıyorlar memeye, sütüm ilk gün geldi ama son bir kaç gündür daha yoğun geliyor maşaallah ama ben mama takviyesi yapmak zorundayım malesef
:KK43:(.

Yok canım emzirmek için evde 2 tane tv koltuğu var onu kullanicam bunu bebeğin odasında yatmak gerekir başında bazen beklemek gerekir diye aldik odamız büyük boşluk çok olunca böyle degerlendirelim dedik rabbim sana da nasip etsin inşallah pozitif sonucunu alırsın
Öznur cok güzel olmus koltuk odaya. Boyle koltuklar geniş odalarda cok güzel duruyor. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun insallah

Kızlar nasılsınız? Herkesin keyfi yerinde mi? Bende şimdilik herşey normal gözüküyo. Çantaları hazırladık beklemedeyiz. Buarada ailelere uzak yaşıyoruz. Sizce nezaman yanıma gelip kalmaları lazım

Kızlar nasılsınız? Herkesin keyfi yerinde mi? Bende şimdilik herşey normal gözüküyo. Çantaları hazırladık beklemedeyiz. Buarada ailelere uzak yaşıyoruz. Sizce nezaman yanıma gelip kalmaları lazım
Benimkiler geldiler bile annem 3 aydır bizimle zaten kayinvalidemlerde dün geldiler doğum 19 şubatta erken geldi bizimkiler ama gelme demek olmazdı tabi

Benimkiler geldiler bile annem 3 aydır bizimle zaten kayinvalidemlerde dün geldiler doğum 19 şubatta erken geldi bizimkiler ama gelme demek olmazdı tabi
Gelsinler ne güzel.. Bende yavaştan gelin diyeyim en iyisi. Kendimi iyi hissediyorum, sanki daha gelmicekmiş gibi kızım, vakti var gibi hissediyorum:) ama nolcagı belli olmaz

Kızlar günaydın nasıl gidiyo herkesin . Bn cok kötüyüm memeyi tamamen bıraktı hiç uyumuyo sütü sağıyorum cok zor oluyo onun içinde bnm içinde nolur tutsun su memeyi kızım

Kızlar günaydın nasıl gidiyo herkesin . Bn cok kötüyüm memeyi tamamen bıraktı hiç uyumuyo sütü sağıyorum cok zor oluyo onun içinde bnm içinde nolur tutsun su memeyi kızım

Benim bir arkadaşımın bebeği de memeyi tutmamıştı. Meme ucuna takılan biberon agzı gibi bişeyle denedi ve emdi.. Bebek kısa süre sonra enne memesini de tuttu emmeye başladı. Suan o aparatı kullanmıyor. Belki işe yarar canım.

Canım ya niye öyle yaptı ki senin kuzucuk göğüs ucunmu yokta emmek istemiyor kelebek göğüs ucu diyorlar burda orlandonun dediğine sizin orda adı neyse onu al birde onunla dene inşallah tutar sürekli sagip vermek çok sıkıntıli olur

X