2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Olabilecek herşeyi denedim göğüs ucu çıplak hiç almıyo artık

Göğüs ucum cok iyi tam alabilecek bi uç ama almıyo çekmek zor geliyo ona özel bi kadın varmış onu deniycez bide randevu aldık belki onunla tutar . Sağmak çok zor sersem gbi oluyosun

Olabilecek herşeyi denedim göğüs ucu çıplak hiç almıyo artık
Özgecim insallah işe yarar bulduğun çözümler.. Sütü memeden çekmek zor geliyo heralde kuzuya, Bi arkadasım boyle Bi sıkıntısı olduğunda zor damlatan biberonla vermişti sağdığı sütü ki Bebek kolaya alışmasın diye. Senin biberon nasıldır bilemiyorum ama aklıma gelen budur..

Kac kişi uğraşıyoruz tutsun diye olmuyo gece uyanıp hem süt vermek hem sağmak çok zor oluyo

Özgecim benim kizlarda hic tutmadi tam 1 hafta denedim pompayla vermeye calistim oyle biberonla icmeye basladilar sonra sutum kesildi simdi mama veriyorum yapacak bisey yok yeterki ac kalmasinlar

Kac kişi uğraşıyoruz tutsun diye olmuyo gece uyanıp hem süt vermek hem sağmak çok zor oluyo
YENİ DOĞAN BEBEĞİNİZİ EMZİREMİYORSANIZ.

Bir önceki yazımda epidural doğumdan bahsetmiştim.Sezeryan prenses doğum olmasının yanında çok kötü bir duruma neden oluyor.Sezeryan normal bir doğum şekli olmadığı için sütümüzde normal tarihinden önce gelmiyor.Ben bu durumu yaşadım.sütüm 5 gün sonra geldi.Bu süre içinde üzüle üzüle bebeğimi mamayla besledim.Hastanede kaldığım süre boyunca yerimden zorlana zorlana kalkıp süt sağma odasına gidip 15 dakika bir meme 15 dakika diğer memeyi sağıp sadece 3 damla çıkarta bilip onuda koştur koştur çok değerli diye ziyan etmeyip bebeğimin ağzına damlatmıştım.
Bu süre içinde bebeğim memeyi asla kabul etmedi.Hatta ağzını kilitliyor,elleriyle itiyor ve feryat figan morarana kadar ağlıyordu.Kendimi o kadar kötü hissediyordum ki benden tiksiniyor mu ,niye emmiyor,sütüm hiç gelmeyecek mi ,bebeğim anne sütü almazsa zayıf kalacak diye resmen bunalıma girmiştim.
Eşimin kardeşinin eşi canımız oğlumun doktor olan Zeliha Yengesi bebeği tamamen soyup benimle temas ettirmek istiyordu.Bende karşı gelip hasta olacağından korkuyordum.O pes etmeden her defasında soyalım bak bir şey olmaz beni dinle yapma böyle hasta olmayacak diyordu ama ben kıyamıyordum.Birgün beni dinlemedi bebeği tüm itirazlara rağmen sadece bezi kalacak şekilde soydu.Benimde üst tarafımı çıkarttı ve bebeğimi koynuma verdi.Memeyi ağzıyla tutmasını sağladı sadece 1 kaç dakika sürdü.O mememi almamak için çabalayan daha birkaç günlük bebek kokumla ve ten sıcağımla artık emmeye başlamıştı.Resmen ağlayacaktım o an sevinçten Allah Zelişimden razı olsun.
Tabi bu arada yavrum emiyor ama sütüm çok çok azdı.Bu durumuda süt sağma makinası alarak hallettik .Kesinlikle marka olarak size MEDELA süt sağma makinasını öneriyorum.Çekiş gücü aşama aşama arttırılabiliyor ve çok güçlü.3 saate bir sağarak sütümün gelmesini sağlayıp, çoğalttı.Hatta ara ara geleceğe yatırım yapıp medelayla fazla sütümü sağıp stok yapıyorum.
Lütfen bu yazımı okuyan kim varsa emmeyen bir bebek için bu yöntemi annelere önersin.Bende işe yaradı.Umarım bebeğimiz için çok önemli olan anne sütü alamayan bebekler içinde işe yarar.Anneler üzülmesin.Bebeler beslensin.

Nette böyle bir yazı buldum umarım işinize yarar.

Merhaba kızlar cunartesi doktora gittim ve büyük şoku yaşadım miniklerim vazgeçmişler minicik kalpleri durmuş pazartesi benden aldılar Allah sİzlerin yardımcısı olsun biz busefwr başaramadık Rabbim evlatlarınıı kucağınıza almayı nasip eysin benden benim gibi olanları unutmayın ve dualarınıza katın tekrar hamile kalabilelim

Bunların hepsini denedik . Bugün meme uzmanı kadın geldi ve 1 saat kdr uğraştık bebegımın üst damağı o ince yerı cok kusa olduğundan memeyi kavrayamıyormuş onun kesılmesi büyümesi lazım mış yarın için özel randevu aldık kesılecek 1 dakıka sürüyormuş cok korkuyorum bize dua edin nolurrr

Özge allah yardımcın olsun, hersey yoluna girsin insallah. Üzme kendini düzelecek hersey

Canım cok geçmiş olsun, okuyunca donup kaldım resmen.. Allahım böyle acılar yaşatmasın bidaha. Dualarımdasınız hepiniz, Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin sana da.. Gercekten cok üzüldüm

Canım Allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum bundan a önce benimde bi kaybım oldu. Ama yılmak yok yola devam Rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin.

Canım Allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum bundan a önce benimde bi kaybım oldu. Ama yılmak yok yola devam Rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin.
Kötü tecrübelerden sonra alınman güzel haberleri okuyarak moral buluyordum hep bu siteyi okurken, simdi biz sonucu güzel olan örneklerden olduk hala inanamıyorum.. İnsallah sağsalim kucaklarımıza alırız bebeleri..
Sen nasılsın Bayadır görmüyodum seni buralarda, hersey yolunda dimi

Aynen canım. Çok şükür bu günleri gördük şu anda herşey yolunda sabırsızlıkla bekliyoruz kızımızı İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşur uz yavrularımıza. Sırada sen varsın galiba güzel haberler bekliyoruz.

Saol canım sen başarmışsım inşallah saglıkla sıhhatle kucagına alıraın yavrunu Bana umut oldun bütün hamile arkadaslarım hepini saglıkla kavusun yavrularınıza ve sırası gelince bizde kavusalım
Doktorum 3 ay sonra gene baslayalım dedi umutluymus hormonşar aalgılandı desi bakalım Allah rabbim büyük

İnşallah canım hemen kavuşursun sende. Bende kayiptan 6 ay sonra başlamıştım çok şükür oldu darısı sana ve arzu eden herkese olsun inşallah

Kızlar iyi misiniz keyifler nasıl? Ben artık evdeyim baya baya. Zaman geçirmeye çalışıyorum, kitap müzik filme sardım.. Bebekler gelince bu lükslere hasret kalıcaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…