• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar bizde dün doktora gittik prensesim 45 cm 2 kilo 40 gr. Kıpır kıpır artık canımı yakıyor ama herşeye değer. E boyutlu baktı doktorum çok güzeldi ama plasenta gölge yaptı tam net resmi alamadık ama aldığımız resimde güzel çok ciddi bi poz verdi tahminimce babasına benziyor...
Biz daha yüzünü göremedik.. Maşallah canım sen kızkardeşimle aynısın onunki de 2100 gram olmuş dün

İlk üç ay kanama olduğu için tedbir amaçlı yapalım dedi şuan bişey yok ama sürekli lekelenme de var bende ne olur ne olmaz diye dedi ben sezeryan olacağı için 38 de alır gibi geliyor bakalım hayırlısı kendisi daha erken gelmez inşallah :)
İnşallah canım içerinin keyfini çıkarsın ben kızıma öyle diyorum şimdilik sözümü dinliyor. Bizim de sezaryen olacak bi sıkıntı olmazsa som haftaya kadar bekleyeceğiz

Oooh annen de geliyorsa artık doguma hazırız demektir:) bende bugün eşimle son alışverişleri yapıcaz. Önünüzdeki haftasonu benim işlerim de bitmiş olur insallah. Bu haftaiçi kıyafetleri yıkar ütüler yerleştiririm hazırlıklar biter.

Kolay gelsin canım, minicik minicik ütüler de bitmiyor.:)) bi 10 gün daha bekler inşaallah bebişlerim..

İyi akşamlar kızlar bende tüp bebek yöntemiyle ikizleeime hamileyim bugün 10 haftadayız bugün ki kontrolümde doktor iki hafta sonra iki test için beni perinatoloğa yönkendirdi netten baktım ikiLerde ikili test doğru çıkmayaniliyormuş yaptıran var mı varsa ölçüm ve kan mı wlındı bide ne kadar ücret ödediniz yardımcı olursanız sevinirim

İyi akşamlar kızlar bende tüp bebek yöntemiyle ikizleeime hamileyim bugün 10 haftadayız bugün ki kontrolümde doktor iki hafta sonra iki test için beni perinatoloğa yönkendirdi netten baktım ikiLerde ikili test doğru çıkmayaniliyormuş yaptıran var mı varsa ölçüm ve kan mı wlındı bide ne kadar ücret ödediniz yardımcı olursanız sevinirim

hayırlı olsun canım..gözün aydın, inşaallah güzel bi hamilelik geçirirsin..ben de ikiz bekliyorum nasipse, ikili test yaptırmadım..nifty diye bi kan testi önerdi doktorum onu yaptırdım..bir de perinatolog tarafından ayrıntılı ultrason yaptırdık..

hayırlı olsun canım..gözün aydın, inşaallah güzel bi hamilelik geçirirsin..ben de ikiz bekliyorum nasipse, ikili test yaptırmadım..nifty diye bi kan testi önerdi doktorum onu yaptırdım..bir de perinatolog tarafından ayrıntılı ultrason yaptırdık..
Amin canım amin allah razı olsun nifty kan testini kaçıncı haftada yaptırdınız bide ayrıntılı ultrasyona kaçıncı hafta girdiniz 36 haftadasın maşallah darısı bizim başımıza inş hayırlı doğumlar canım

Merhaba canım gözün aydın seni dua sayfasından hatırlıyorum sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşallah

Amin canım amin allah razı olsun nifty kan testini kaçıncı haftada yaptırdınız bide ayrıntılı ultrasyona kaçıncı hafta girdiniz 36 haftadasın maşallah darısı bizim başımıza inş hayırlı doğumlar canım

Canım tam haftasını inan tam hatırlamıyorum.ama nifty ikili testin yapıldığı haftalardaydı, ayrıntılı da 22-23 o haftalardaydı sanırım..takip yapan doktorun hatırlatır o haftalarda..evet benim doğum yaklaştı şükür, nasipse çok az kaldı bebişlerime..Darısı senin ve tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına inşaallah..

Canım tam haftasını inan tam hatırlamıyorum.ama nifty ikili testin yapıldığı haftalardaydı, ayrıntılı da 22-23 o haftalardaydı sanırım..takip yapan doktorun hatırlatır o haftalarda..evet benim doğum yaklaştı şükür, nasipse çok az kaldı bebişlerime..Darısı senin ve tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına inşaallah..
Amin canım amn allah razı olsun inş

Slm kızlar bugün kontrolümüz vardı ebenin tahmini ile kızım 3 kilo 100 gr gün az kaldıkça Bnde korku ve heyecan artıyo aklıma her türlü şey geliyo .

Maşallah prensese korkma canım onunla ilk göz göze geldiğinizi düşün rahatla az kaldı inşallah
Ayy inş cnm gecseydi günler artık son haftalar çok zor geciyo 1 gün resmen yıl gbi oluyu gözümde . Anneme söyledim kilosunu kızıyo çok zayıf o diyo :D

Slm kızlar bugün kontrolümüz vardı ebenin tahmini ile kızım 3 kilo 100 gr gün az kaldıkça Bnde korku ve heyecan artıyo aklıma her türlü şey geliyo .

Maşaallah tombişe..ben de birazdan çıkıcam doktor için.:)) bugün bi arkadaşın oğlu oldu 41. haftada 3200..daha alır canım kilo merak etme, hem sağlıklı olsunlar da doğunca da alırlar kilo..

Back