• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlarrr iyi akşamlar maşallah kızım tekme atmaya başladı bnm ki çok ayakta durmaktan oluyo az kaldı okuluma 2 hafta sonra durduruyorum :)

Ö

Maşaallah canım, kilosu iyi minnoşun...nazlı kız, heyecanlandırıyor sizi.:))) ciğer geliştirici ben de oldum 32. haftada , 12 saat arayla iki dozdu..günler geçtikçe hem heyecan-merak hem korku türlü türlü şeyler yaşıyorum..:)
Bana dört doz vurulacak iki doz bi seferde vuracak 24saat arayla.. Çok heyecanlandırıyo bizi bi de iki elini kapatmış olur da arada yakalarız diye önlem almış cadı kızım :) doğsun ben o elleri yerim

Bi de ev taşıyorum kızlar bi haftadır topla topla bitmedi pazar da ev taşıyacağım çok çabuk yoruluyorum dua edin bana

Ohh tepinsin dursun:) canımız yanıyor ama tekme atınca da mutlu oluyoruz..:) analık işte.:))))
Canımı yakmasına razıyım tekme atınca çok şükür Allah'ım mucize bu diyorum :) al al al kıyafet doymadım Bn ona kardeşime resmini yolluyorum ablaaaa yeter allah için yeter diyo :D

Canımı yakmasına razıyım tekme atınca çok şükür Allah'ım mucize bu diyorum :) al al al kıyafet doymadım Bn ona kardeşime resmini yolluyorum ablaaaa yeter allah için yeter diyo :KK70:

Ben bıraktım artık kıyafet işlerini..doğumdan sonra tekrar başlarım, zaten istesem de alamam doktordan doktora çıkıyorum evden..ama canım sen de haklısın kızlar için o kadar güzel şeyler var ki insan almadan duramaz.:)

Ben bıraktım artık kıyafet işlerini..doğumdan sonra tekrar başlarım, zaten istesem de alamam doktordan doktora çıkıyorum evden..ama canım sen de haklısın kızlar için o kadar güzel şeyler var ki insan almadan duramaz.:)
Bırakamıyorum her seferin de diyorum alamıycam diye ama yok elim gidiyo Aynen cnm çok gzl seyler var süslü püslü herşey

Dikkat et bari cnm yardım eden vardır inş
Yok canım yaa kimse yok anne kardeş hiçbiri gelmedi bi iki arkadaş yardım ediyor temizlik için falan da kadın tuttum zaten..
Kıyafet konusunda seni anlıyorum her dışarı çıkınca almasam da bebek mağazalarını geziyorum eşim beni tutuyor valla daha var diye bi de ilk zamanlar birden büyüyolar bebişler o yüzden çok da küçük alma benim oğlumdan hiç giydirmediğim o kadar çok var ki

Yok canım yaa kimse yok anne kardeş hiçbiri gelmedi bi iki arkadaş yardım ediyor temizlik için falan da kadın tuttum zaten..
Kıyafet konusunda seni anlıyorum her dışarı çıkınca almasam da bebek mağazalarını geziyorum eşim beni tutuyor valla daha var diye bi de ilk zamanlar birden büyüyolar bebişler o yüzden çok da küçük alma benim oğlumdan hiç giydirmediğim o kadar çok var ki
Hiç uyumadım eşimin arkaşının hanımı bnmle aynı hamileydi 8 aylık dün düşük yapmış şok oldum beynim dondu duyunca resmen Allah'ım yarabbim herşeyi hazır onları görüp çıldırır insan

Hiç uyumadım eşimin arkaşının hanımı bnmle aynı hamileydi 8 aylık dün düşük yapmış şok oldum beynim dondu duyunca resmen Allah'ım yarabbim herşeyi hazır onları görüp çıldırır insan
Erken doğum mu yapmış Allah'ım yaşatmasın inşallah çok zor durum Rabbim sabırlar versin inşallah

Biz buradayızz.:))) minnoşlarımla iyiyiz şükürler olsun, anneannemiz geliyor yarın pek mutluyuz.:)))
Oooh annen de geliyorsa artık doguma hazırız demektir:) bende bugün eşimle son alışverişleri yapıcaz. Önünüzdeki haftasonu benim işlerim de bitmiş olur insallah. Bu haftaiçi kıyafetleri yıkar ütüler yerleştiririm hazırlıklar biter.

Kızlar biz doktordan geldik kızım yine aynı pozisyonda hiç yüzünü göstermiyo yaaa... Erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici iğne verdi doktorum 24 saatte bi iki doz vurulacak 920 gram olmuş prensesim adını nazlı koyun bu kızın dedi
Canım erken doğum riskin neden varmış söyledimi doktorun.. İnşallah vakitlice gelir kızın. Benin duyduğum kız bebekler 1 2 hafta erken gelebiliyormuş. İnşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.

Canım erken doğum riskin neden varmış söyledimi doktorun.. İnşallah vakitlice gelir kızın. Benin duyduğum kız bebekler 1 2 hafta erken gelebiliyormuş. İnşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.
İlk üç ay kanama olduğu için tedbir amaçlı yapalım dedi şuan bişey yok ama sürekli lekelenme de var bende ne olur ne olmaz diye dedi ben sezeryan olacağı için 38 de alır gibi geliyor bakalım hayırlısı kendisi daha erken gelmez inşallah :)

Kızlar bizde dün doktora gittik prensesim 45 cm 2 kilo 40 gr. Kıpır kıpır artık canımı yakıyor ama herşeye değer. E boyutlu baktı doktorum çok güzeldi ama plasenta gölge yaptı tam net resmi alamadık ama aldığımız resimde güzel çok ciddi bi poz verdi tahminimce babasına benziyor...

Back