• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Ilk dogduklarinda cok sakinlerdi 2 hafta sonra sancilari vardi surekli agliyorlardi cok zorlandim ama sukur suanda iyiler bence kizlar bi bebege bakmak cook kolay bunu anladim ben :)
E tabi öyledir, aynı anda 2taneyle uğraşmak cok zordur eminim hele ki teksen.. Benim ikiz çocuğu olan arkadaşlarım ilk sene anneleriyle kaldılar hep

Ben şampuanlarını açtım bile, kokluyorum arada.:))) termos, telsiz, termometre, ateş ölçer, kıyafetleri..tekrar tekrar bakıyorum ben de, az kaldı şükürler olsun..
Bende bakıyorum uyku ayıcıgı aldım ultrason resmini çerçeveye koydum Deliyiz bizz az kaldı evt cnm bugün bni bi abla gördü senin doğumun yakındır be 3 haftası 3 haftayı beklemez karnın çok aşa inmiş dedi :D

Bende bakıyorum uyku ayıcıgı aldım ultrason resmini çerçeveye koydum Deliyiz bizz az kaldı evt cnm bugün bni bi abla gördü senin doğumun yakındır be 3 haftası 3 haftayı beklemez karnın çok aşa inmiş dedi :KK70:

Kız bebekleri erken gelirmiş, öyle derler..sen fark edersin karnının aşağı indiğini, benimki de düştü aşağı biraz..

Kız bebekleri erken gelirmiş, öyle derler..sen fark edersin karnının aşağı indiğini, benimki de düştü aşağı biraz..
Çok indi evt cnm Bnce bu ay sonu gelir gbi dogum tarihi babasıyla belki aynı olur çünkü zannetmiyorum 41 haftayı dolduracağını . Bizdede derler kız erken gelir diye

Çok indi evt cnm Bnce bu ay sonu gelir gbi dogum tarihi babasıyla belki aynı olur çünkü zannetmiyorum 41 haftayı dolduracağını . Bizdede derler kız erken gelir diye

Benden sonra sıra sende o zaman özgecan .:)) haftaya bu saatlerde doğmuş olacak inşaallah benim bebişler, ayyy.:))))

Benden sonra sıra sende o zaman özgecan .:)) haftaya bu saatlerde doğmuş olacak inşaallah benim bebişler, ayyy.:))))
Evt cnm inş az kalıyo bnmde haram acaba sancım gelcekmi şimdi diye aklıma geliyo Sen haftaya bugünlerde anne oluyo iki minik başında ayyy :) rabbim hepimizi sag saglim hsyırlı sekılde yavrularımıza mücizelerimizd kavuştursun :KK200::nazar:

Evt cnm inş az kalıyo bnmde haram acaba sancım gelcekmi şimdi diye aklıma geliyo Sen haftaya bugünlerde anne oluyo iki minik başında ayyy :) rabbim hepimizi sag saglim hsyırlı sekılde yavrularımıza mücizelerimizd kavuştursun :KK200::nazar:

Aminnnm canım aminn..evet haftaya 8:30 a randevu verdiler.:))) evde bi şey olacak korkusu bende de var canım ama herkeste var sanırım..inşaallah bi şey olmaz, Allah ın izniyle çektiğimiz sıkıntıların mükafatını verecek Rabbim..

Aminnnm canım aminn..evet haftaya 8:30 a randevu verdiler.:))) evde bi şey olacak korkusu bende de var canım ama herkeste var sanırım..inşaallah bi şey olmaz, Allah ın izniyle çektiğimiz sıkıntıların mükafatını verecek Rabbim..
Rabbim kolay geçirir inş cnm :) bnmde pazartesi kontrolüm var :)

Günaydın kızlar.. Uyku problemini büyütmek takıntı haline getirmek istemiyorum ama artık gün geçtikçe durum zorlaşıyor.. Gecede 3-4 kez üst değiştiriyorum terden, kramplar tuvalet derken uyku yok gibi bise. 2 gündür de hafif mide bulantısı başladı. Çok şükür ilk aylarda bulantım filan olmamıştı, şimdi de devamı gelmez diye umut ediyorum, var mı son ay midesi fena olan

Günaydın kızlar.. Uyku problemini büyütmek takıntı haline getirmek istemiyorum ama artık gün geçtikçe durum zorlaşıyor.. Gecede 3-4 kez üst değiştiriyorum terden, kramplar tuvalet derken uyku yok gibi bise. 2 gündür de hafif mide bulantısı başladı. Çok şükür ilk aylarda bulantım filan olmamıştı, şimdi de devamı gelmez diye umut ediyorum, var mı son ay midesi fena olan
Günaydın cnm uykunun da midenin de asla çözümü yok Bn bulamadım toplasan Bn 2 saat uyumuyorum ama alıştım artık mide ye de süt içiyorum ilk başı bulantı gbi seyrediyor sonrası yanmaya dönüşüyor öyle olmaya başlayınca fark ediyorum süt içiyorum sıguk 1 tanede küp seker yiyorum . Uzanırken bile sırt üstü uzananıyırum sag sol yapmaktan kemiklerim agrıyo artık . Sırt üstü sizlerde yatmayın sakın kordonu boynuna dolanabilir miş dikkat edin

Kızlar bu arada dün sancı hissettim hafif bi şekilde Adet sancısı gibiydi sanki inceden geldi

Bende hiç ağrı sizi bulantı uyku problemi yok maşallah gece 2 kere tuvalete kalkıyorum o kadar sadece ama bebek mideme kaburgama tekme atınca çok canımı yakıyor :)

ben benim midem, boğazıma kadar yanma hissediyorum. tuvalet, kramplar, terleme, sağa sola dönmeler hepsi bende de var..kolumdan destek alıyorum dönerken kollarım da ağrıyor..senin de az kaldı canım, çok şükür..

2 haftadır hissediyorum ben öyle ağrı, bebelerin kafası aşağıda olduğu için normal demişti doktor bana..son haftalarda ara ara olurmuş artık..
Ztn artık olması normal sag taraf çok agrıyo bnm bence kafasının ağırlığı orda

Back