• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Özge kız başladı mı hareketlere.. Dr 32. Haftada gittigimde artık azalma başlar hareketlerde korkma demişti. Gün içinde toplamda 20 kez hissetmek lazımmış
Sabah biraz hareket etti sonra yine kesildi Bn çok ayak üstünde kalıyorum bide okulum var devamlı devam ediyorum hala Bnce bu yorgunluktan dolayı oda etkileniyo

Canım bende sakinken, otururken yada yatarken daha çok hissediyorum.. Ayakta dolanırken hissetmiyorum cok fazla.
Günümün çoğu ayakta gecıyo hareket ediyorsa bile fark etmiyorm büyüyo bide alanı daraldı . Ultrason olmadıgından içim hiç rahat etmiyo görmeyince

Günümün çoğu ayakta gecıyo hareket ediyorsa bile fark etmiyorm büyüyo bide alanı daraldı . Ultrason olmadıgından içim hiç rahat etmiyo görmeyince
Ultrason olmaması cok enteresan. Bu haftadan sonra bizi nerdeyse her hafta cagırıcaklarmış kontrole. Gerçekten tuhaf bi ülke sizinki

Kızlar biz doktordan geldik kızım yine aynı pozisyonda hiç yüzünü göstermiyo yaaa... Erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici iğne verdi doktorum 24 saatte bi iki doz vurulacak 920 gram olmuş prensesim adını nazlı koyun bu kızın dedi

Kızlar biz doktordan geldik kızım yine aynı pozisyonda hiç yüzünü göstermiyo yaaa... Erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici iğne verdi doktorum 24 saatte bi iki doz vurulacak 920 gram olmuş prensesim adını nazlı koyun bu kızın dedi
Kızınız hangi pozisyonda duruyor merak ettim. Benim kızımda hep sırtı dönük kalbini bu yüzden tam göremiyoruz damarlarını falan. Bir ara yan duruyordu. Sonra döndü. Aramazda bir iki hafta var sizinle.

Kızınız hangi pozisyonda duruyor merak ettim. Benim kızımda hep sırtı dönük kalbini bu yüzden tam göremiyoruz damarlarını falan. Bir ara yan duruyordu. Sonra döndü. Aramazda bir iki hafta var sizinle.
Yüzüstü yatıyor sürekli yüzü gözükmüyor ama kalbini görüyor fetal eko da yapıldı kafasını uzun görüyoruz bu yüzden

Fetal eko nedir. Ben böyle bir şey yaptırmadım. Peki doktor iğneyi niye verdi size ne için gerekli gördü.
Çocuk kardiyoloğu baktı kalbine ilk üç ay kanama olduğu için tedbir amaçlı yapalım dedi kanama olanlarda erken doğum riski oluyormuş

Çocuk kardiyoloğu baktı kalbine ilk üç ay kanama olduğu için tedbir amaçlı yapalım dedi kanama olanlarda erken doğum riski oluyormuş
Anladım. Doktora her gittiğimizde kalbine bakıyor ama net göremiyorum diyor. Hep poposunu dönmüş sıpa. Demekki sizinkide öyle hep arkası dönük. Duruşuyla ilgili pek bir şey demedi doktor duruşları bazen farklı olabilir dedi. İnşallah öyle bir şey olmaz sizin içinde sağlıklı şekilde devam eder gebeliğiniz. Şeker yüklemesi yaptırdınız mı.

Anladım. Doktora her gittiğimizde kalbine bakıyor ama net göremiyorum diyor. Hep poposunu dönmüş sıpa. Demekki sizinkide öyle hep arkası dönük. Duruşuyla ilgili pek bir şey demedi doktor duruşları bazen farklı olabilir dedi. İnşallah öyle bir şey olmaz sizin içinde sağlıklı şekilde devam eder gebeliğiniz. Şeker yüklemesi yaptırdınız mı.
Inşallah hepimizinki sağlıklı geçer.. Yaptırdım bi sorun çıkmadı siz yaptınız mı

Inşallah hepimizinki sağlıklı geçer.. Yaptırdım bi sorun çıkmadı siz yaptınız mı
İnşallah. Ben daha yaptırmadım ama çok kararsızım. Tv de o kadar çıktı ya bebeğe zarar veriyor diye. İnsanları da şüphede bırakıyorlar. Erken doğum içinde beni bu aralar bir korku sardı. Benim bir arkadaşımda iğne kullanıyor tahminen sizinkiyle aynı iğne olabilir. O iğneden sonra ağrıları azaldı şuan sıkıntısı yok. Allah ım evlatlarımızı bize bağışlasın.

İnşallah. Ben daha yaptırmadım ama çok kararsızım. Tv de o kadar çıktı ya bebeğe zarar veriyor diye. İnsanları da şüphede bırakıyorlar. Erken doğum içinde beni bu aralar bir korku sardı. Benim bir arkadaşımda iğne kullanıyor tahminen sizinkiyle aynı iğne olabilir. O iğneden sonra ağrıları azaldı şuan sıkıntısı yok. Allah ım evlatlarımızı bize bağışlasın.
Sen bilirsin canım ama yaptırmayıp da sorun çıkan dakika çok en azından önlem alınıyo ben katılmıyorum kesinlikle o kadar çok şekerli şeyler yiyoruz emin ol o daha az

Ciğer geliştirici yapılması iyi olmuş canım insallah erken doğum olmaz ama olsada için rahat eder

Ö

Maşaallah canım, kilosu iyi minnoşun...nazlı kız, heyecanlandırıyor sizi.:))) ciğer geliştirici ben de oldum 32. haftada , 12 saat arayla iki dozdu..günler geçtikçe hem heyecan-merak hem korku türlü türlü şeyler yaşıyorum..:)

Back