- 9 Haziran 2011
- 682
- 663
- 158
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
hoşgeldinnBende aranıza yeni katıldımmmmmkısmetse temmuzda 3. Denememi yapacağım inşallah bu topik sizede hepimize de uğur getirsinn
maşallah maşallah az olmasın da çok olsun ikiz bebiştir ya okızlar merhaba 11. gün 447 14. gün 1089 çok mu yüksek sizce eşim evde yok telefonumda kontur kalmamış merkezi arayamadım
Allah ım yardımcımız olsun canım üzülme desekte boş onca çabanın sonunda umutlar yıkılıyo ama Rabbim bi gün verecek o guzel haberı sana da bizede inşallah çok beklemezssin canım Rabbim Yar ve Yardımcımız olsunCanim sanmiyorum hata olacagini. Doktorum zaten test gunu mutlaka test yaptirmami istiyor. Zaten ohin belli plcak
hayırlı ugurlu sağlıklı bebiş olurlar inşallahArkadaşlar benim ilk denemem ve 2 adet embriyo dan biri 8 digeri de 6 hucre oluşmuş ve 3. Gün embriyoları salı günü transfer yapıldı.hakkımızda hayirlisi
kızlar merhaba 11. gün 447 14. gün 1089 çok mu yüksek sizce eşim evde yok telefonumda kontur kalmamış merkezi arayamadım
sizinde donmuş embriyomu teşekür ederim korktum bir anmaşallah maşallah az olmasın da çok olsun ikiz bebiştir ya o
Yok canım güzel bence sonuçların..benim 11.gün 576 - 14. gün 3179 çıktı..benimki tavan o zaman.:))))
günaydın canımGünaydınlarrr
Şu kontrolüm bi gelseydi bi görsem bide duysam kalp atışını az rahatlıcamCanim bende senin gibiyim hep bi korku nasil olcak boyle bilemiyorum ama hep diyorum allahim bebeslerim sana emanet diye azicik olsada icim rahatliyor :))
yok canım donmuş deil ilk deneme daha benimki ... korkma emı o bebiş senin artık Allah ın izniyleyok canım tek 5.gün embriyosu
sizinde donmuş embriyomu teşekür ederim korktum bir an
allahım salih yada saliha evlatlar versin canımyok canım donmuş deil ilk deneme daha benimki ... korkma emı o bebiş senin artık Allah ın izniyle
yok canım tek 5.gün embriyosu
sizinde donmuş embriyomu teşekür ederim korktum bir an
inşallahhhh oyhhh bebek kokusunu ösledim yaallahım salih yada saliha evlatlar versin canım
Ben pko olduğum için yumurtam da çok oldu.ohss olma ihtimalim olduğu için de Opu dan sonra dondurdular embriyoları, adet olmayı bekledik sonra çözüp 2 tane 5.gün embriyosu transfer etmişlerdi. dondurulmuş oluyor sanırım.:)))
bu arada bende kendımı tanıtıyım dıger tarafta kısa tanıtmıstım ama bende unutuyorum bazenismim melek 28 yaşındayım 6 yıllık evlılıgımı bıtırdık 7. yıldayız ilk 1 yıl kdr korunduk 4 kere aşılama yaptık 2 si klomenle 2 si iğneli hsg den sperm analızıne kdr herseyı yaptırdık hıc bı sorun yok şükür ama olmadı işte bi kere kendiliğinden oldu bebişim 6 haftalıkken kaybettık nasıp değilmiş ve ancak tüp bebek girişiminde bulunduk... 5. güne 4 embriyo kaldı hepsi 1. kaliteymiş maşallah ikisini transfer ettık 17 sinde ıkısını dondurduk beklemedeyız artık ... Rabbim bebeğinın haberını alanlara saglıklı sıhatlı olmalarını nasıp etsın ınsallah bız gıbı bekleyenlerede hayırlı ve guzel haberler vermemızı nasıp eder güzel Mevlam İnşallah ...
Çok konuştum dimi :)
Değerin çok güzel Canım.. Aklında soru işareti kalmasın maşallah cok güzel cıkmış, Allah sağlıkla kucagına almayı da nasip etsinallahım salih yada saliha evlatlar versin canım
sağol canım hep beraber inşallah şubat annesi oluruz :)Değerin çok güzel Canım.. Aklında soru işareti kalmasın maşallah cok güzel cıkmış, Allah sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin
evet canım donmuş oluyor 9 gün sonra kese için gidecekmişim ben sen ne zaman gideceksin 6 sında oldu benim transfer
hayırlı haberlerle gel inşallah bende ya pazartesi giderim yada dayanmaz cuma :)Benim de ayın 2 sinde oldu transfer..salı günü gidicem ben de Allah nasip ederse..
o zmn beraber berber hep beraber inşallahevet canım donmuş oluyor 9 gün sonra kese için gidecekmişim ben sen ne zaman gideceksin 6 sında oldu benim transfer
bizde sebepsiz gruptayız canım 28 yaşındayım ve 5. yılımız bitti bizimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?