2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Canim sanmiyorum hata olacagini. Doktorum zaten test gunu mutlaka test yaptirmami istiyor. Zaten ohin belli plcak
Allah ım yardımcımız olsun canım üzülme desekte boş onca çabanın sonunda umutlar yıkılıyo ama Rabbim bi gün verecek o guzel haberı sana da bizede inşallah çok beklemezssin canım Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun

Arkadaşlar benim ilk denemem ve 2 adet embriyo dan biri 8 digeri de 6 hucre oluşmuş ve 3. Gün embriyoları salı günü transfer yapıldı.hakkımızda hayirlisi
hayırlı ugurlu sağlıklı bebiş olurlar inşallah

yok canım tek 5.gün embriyosu

sizinde donmuş embriyomu teşekür ederim korktum bir an

Ben pko olduğum için yumurtam da çok oldu.ohss olma ihtimalim olduğu için de Opu dan sonra dondurdular embriyoları, adet olmayı bekledik sonra çözüp 2 tane 5.gün embriyosu transfer etmişlerdi. dondurulmuş oluyor sanırım.:)))

bu arada bende kendımı tanıtıyım dıger tarafta kısa tanıtmıstım ama bende unutuyorum bazen ismim melek 28 yaşındayım 6 yıllık evlılıgımı bıtırdık 7. yıldayız ilk 1 yıl kdr korunduk 4 kere aşılama yaptık 2 si klomenle 2 si iğneli hsg den sperm analızıne kdr herseyı yaptırdık hıc bı sorun yok şükür ama olmadı işte bi kere kendiliğinden oldu bebişim 6 haftalıkken kaybettık nasıp değilmiş ve ancak tüp bebek girişiminde bulunduk... 5. güne 4 embriyo kaldı hepsi 1. kaliteymiş maşallah ikisini transfer ettık 17 sinde ıkısını dondurduk beklemedeyız artık ... Rabbim bebeğinın haberını alanlara saglıklı sıhatlı olmalarını nasıp etsın ınsallah bız gıbı bekleyenlerede hayırlı ve guzel haberler vermemızı nasıp eder güzel Mevlam İnşallah ...
Çok konuştum dimi :)

evet canım donmuş oluyor 9 gün sonra kese için gidecekmişim ben sen ne zaman gideceksin 6 sında oldu benim transfer

bizde sebepsiz gruptayız canım 28 yaşındayım ve 5. yılımız bitti bizimde.

evet canım donmuş oluyor 9 gün sonra kese için gidecekmişim ben sen ne zaman gideceksin 6 sında oldu benim transfer

bizde sebepsiz gruptayız canım 28 yaşındayım ve 5. yılımız bitti bizimde.
o zmn beraber berber hep beraber inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…