- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
Daha çok tutunma aşamasında önemli diye biliorum ama alıcam cnm inşallahIhmal etme cnm bulduğun dk al ye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok tutunma aşamasında önemli diye biliorum ama alıcam cnm inşallahIhmal etme cnm bulduğun dk al ye
Senin son adet tarihin neydi cnm ? Kese gördün dimi kalp atışı?Ihmal etme cnm bulduğun dk al ye
Yapsana sabahı niye beklıyorsun arkadaşim ne kadar sabırlısınızBen bugun bir tane test aldim merak ettim cikacakmi sabah yapicam.ayrica yarin kan testi de var
sağolsunlar çok ilğilendiker özellikle kazen.ilgisinden dolayı teşekür ederim ve konuyu kapatıyorum.onlar bizim gördüpümüzün bin katını görüyorlar ve gerekenleri yapıyorlarHepimizde o kavgadan çok sıkılmıştık ki ztn yetkililer konuyu kapattı boşver gectı stn bizim kimseyle bi sorunumuz yokki cnm biz dertleşmek için konuşmak bilgilendirmek bilgi almak buradayız :)
Benim salı tam 5 haftam doluyor alttan istemiom pek bklm nolcak inşallah güzel sonuç alırız cnm :)
Hımm şimdi olduçıkar o zamanDun kanda cikmisti zaten sabirdan degil yarinki kan sonucu ile idrsrda cikarmi meraktan yani
Transfer öncesinden başladım bn bi zararını görmedim şimdide devam ediyorumDaha çok tutunma aşamasında önemli diye biliorum ama alıcam cnm inşallah
Bende cok etkileniyordum hatta birgün kayınvalidem üzülmeyin olmazsa abinin(kaynım)çocugu olur onu alırsınız dedi.nasıl zoruma girmişti sankı öyle şeyler kaldı şimdi.hangi anne evladını verir hadı onu geçtim kim alır aynı ortamdayız.olmazsada evlatlık alıcaktık.rabbimin takdiri en iyisini bilir rabbim herkesin evladına uzın sağlıklı önürler versin. Bu çocuklarını oraya buraya bırakanlarada akıl fikirkızlar ya sizinle bir şey paylaşacağım. bir sitede gözüme takıldı, evlatlık edinenlerin hikayelerini okudum ve çok moralim bozuldu. evet, o da çok güzel bir şey tabii ki ama ya hiç olmazsa da evlatlık tek seçeneğim kalırsa diye içimi korku sardı, hatta ağladım, dua ettim. bazen çok ümitvar oluyorum bazen de böyle okuduğum hikayeler etkiliyor beni çok.
Eşimle bende konuştum bu konuyu 4. Eger tutmazsa türkiyede deniycektim oda olmadı bn evlatlık istiyorum dedim eşimde agladı bnde agladım eger gitmek istiyosan git bnmle kalırsan belki hiç cocugun olmayabılır demişti ne yapalım kaderimizde bu varsa bunu yaşıycaz ondan gelene şükür dedi .kızlar ya sizinle bir şey paylaşacağım. bir sitede gözüme takıldı, evlatlık edinenlerin hikayelerini okudum ve çok moralim bozuldu. evet, o da çok güzel bir şey tabii ki ama ya hiç olmazsa da evlatlık tek seçeneğim kalırsa diye içimi korku sardı, hatta ağladım, dua ettim. bazen çok ümitvar oluyorum bazen de böyle okuduğum hikayeler etkiliyor beni çok.
Ikisinide görmedim bn adet tarihi mi bilmiyorum eşimin hesaplarına göre Mayıs'ın 3 son adet tarihim :) biz burda hemen isteyince göremiyoz ayın 1 de kontrolüm var bnm daha cok mrk ediyorum hem görücem hem kalbini duyucamSenin son adet tarihin neydi cnm ? Kese gördün dimi kalp atışı?
bı ayılma konusunu bizde cok kez konustuk ama ne ben onu bırakırım bu konu yüzünden nede o eni kader kısmet allah bilirEşimle bende konuştum bu konuyu 4. Eger tutmazsa türkiyede deniycektim oda olmadı bn evlatlık istiyorum dedim eşimde agladı bnde agladım eger gitmek istiyosan git bnmle kalırsan belki hiç cocugun olmayabılır demişti ne yapalım kaderimizde bu varsa bunu yaşıycaz ondan gelene şükür dedi .
idrarda bişet cıkmaz.kanda bi mıktar arttırıyor oda yumurta büyütmeye yatayan ilaç yükseltiyor teansfer kadar zaten düşmüş oluyor o değer;-)hatta ilaçları dogru yapıp yapmadiğini test yaparak anlıyorlarKızlar iğne ve ilaçların etkisiyle idrarda çift çizgi çıkarmı ?
İnşallah öyledir.bi ihtimal oazarteside benden haber alsak keskeÇatlatma iğnesi gibi beta hcg iceren bi igne degilse etkisi olmaz bence... Yoksa günün finalini de seninle mi yapıyoruz:)
Haftasonu test yapmayı düşünüyorum da merakımı gideriyorum diyelimiyi geceler herkeseeÇatlatma iğnesi gibi beta hcg iceren bi igne degilse etkisi olmaz bence... Yoksa günün finalini de seninle mi yapıyoruz:)
İyi gecelerHaftasonu test yapmayı düşünüyorum da merakımı gideriyorum diyelimiyi geceler herkesee
Mümkün bile degil bnm onu bırakmam ztn onada demiştim bırakmam diye öyle kolaymı hersey bni çok kez üzdesede onu cok sevıyorum :)bı ayılma konusunu bizde cok kez konustuk ama ne ben onu bırakırım bu konu yüzünden nede o eni kader kısmet allah bilir
idrarda bişet cıkmaz.kanda bi mıktar arttırıyor oda yumurta büyütmeye yatayan ilaç yükseltiyor teansfer kadar zaten düşmüş oluyor o değer;-)hatta ilaçları dogru yapıp yapmadiğini test yaparak anlıyorlar
Aynen aradan 8 yıl geçsede taş kafam o benim işteMümkün bile degil bnm onu bırakmam ztn onada demiştim bırakmam diye öyle kolaymı hersey bni çok kez üzdesede onu cok sevıyorum :)
Ne zaman test yap doktorun sanaAynı gün olmuş transferlerimiz. 4. Gün embriyosu benimde