- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
Niye o kdr cbk evlendin :)Aynen aradan 8 yıl geçsede taş kafam o benim işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye o kdr cbk evlendin :)Aynen aradan 8 yıl geçsede taş kafam o benim işte
Yeni bir cocuk diyince iikinci olacak sanmistim pardonçocuğum yok arwen, keşke daha önce düşünseydim ama hiiiç düşünmüyordum, bayağı hızlı geçmiş zaman:) bundan sonra bakalım
bize göre geçti bile.ben ortaokuldaydım biz çıkmaya basladiğimizda.çok şükür hiç pişman etmedi beni.komsular ailelerimiz hiç istemediler evlenelim.ama rabbim olucak dedi mi oluyır işte.Niye o kdr cbk evlendin :)
Cok sevindim... Hayirli saglikli hamilelik. Tek embriyomuydu seninki? ikiz olma sansin varmiKizlaaaaarrr aldim sonucumu degerim 60 :) ay o kagidi alirken elimin nasil titredigini anlatamam yaaaaa 6.gune gore degerim normal dimi
Altinci gun cok erken idrar tahlili icin. Hic bosuna umitsizlige kapilma derim. Allahimin mucizeleride bitmez.aynen :) bugün az önce idrar testi yaptım, 6. günüm, tabii ki gün ortası suları iç iç 6 gun keyfe keder sonuç tertemiz bir test çubuu, negatif, sırıttım tabii ki napabilirim:)
Cift embriyo kondu canim yarin testiCok sevindimnasil hyirli saglikli hamilelik. Tek embriyomuydu seninki? ikiz olma sansin varmi
Altinci gun cok erken idrar tahlili icin. Hic bosuna umitsizlige kapilma derim. Allahimin mucizeleride bitmez.
Ohh masallah:) ortaokul aski he:)bize göre geçti bile.ben ortaokuldaydım biz çıkmaya basladiğimizda.çok şükür hiç pişman etmedi beni.komsular ailelerimiz hiç istemediler evlenelim.ama rabbim olucak dedi mi oluyır işte.
günaydınnn kızlarrr bugün bi mutluyum Allah bozmasın...[/E]
Hayirldir insallah:))) allah bozmasin cnm bende bu sabah kendime yumurta hasladim domates peynir fkn hatta cay yerinede sut iciyorum hemen moda girdim:) halbuki sabah en pratik tost geldigi icin tost yapardim kendime
Gunaydin ben idrar testi yaptim kizlar silik de olsa cikti, bakalim kandaki duruma 10 gibi kan vericem ogleden sonra cikar
8 . gün 29 çıkmıştı senin degere gore dusuk ama oglumda da 9.gun Degeri 31 idi , galiba gec tutunuyor benimkiler bugün 10.gunCnn senin ilk degerin kacti bugun sindi 2.sini yaptircaksin dimi? Insallah katlansrak artmistir cnm
ozgecim düşük tehlikesi falan yok dimi? Öyle bişey demedi doktor? Niye korkuyorsunGünaydın kızlar . Ben heralde 9 ayı böyle korku içinde geciricem fitil var günde 3 defa akıyo genelde kan geldi sanıyorum korkudan ölücek gbi oluyorum
Daha bilmiyoruz ki cnm en son kan verdık cıktık çıkış o çıkış hastaneden . Korkudan kemiklerimi kemiricem yakında kontrolüm 7. Ayın 1 de dahaozgecim düşük tehlikesi falan yok dimi? Öyle bişey demedi doktor? Niye korkuyorsun
Günaydın kızlar . Ben heralde 9 ayı böyle korku içinde geciricem fitil var günde 3 defa akıyo genelde kan geldi sanıyorum korkudan ölücek gbi oluyorum