2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kizlaaaaarrr aldim sonucumu degerim 60 :) ay o kagidi alirken elimin nasil titredigini anlatamam yaaaaa 6.gune gore degerim normal dimi
Cok sevindim... Hayirli saglikli hamilelik. Tek embriyomuydu seninki? ikiz olma sansin varmi
aynen :) bugün az önce idrar testi yaptım, 6. günüm, tabii ki gün ortası suları iç iç 6 gun keyfe keder sonuç tertemiz bir test çubuu, negatif, sırıttım tabii ki napabilirim:)
Altinci gun cok erken idrar tahlili icin. Hic bosuna umitsizlige kapilma derim. Allahimin mucizeleride bitmez.

Cok sevindimnasil hyirli saglikli hamilelik. Tek embriyomuydu seninki? ikiz olma sansin varmi

Altinci gun cok erken idrar tahlili icin. Hic bosuna umitsizlige kapilma derim. Allahimin mucizeleride bitmez.
Cift embriyo kondu canim yarin testi
tekrarlicam bakalim artis nasil ona gore belki biraz ikiz ya da tek ipucu verir

Aynen Allah affetsin tutamıyorum zaten çok halsizim bu halde bile...bugün bi enerji geldi ama...inşallah sonumuz hayırlı olur cnm :)

Günaydın kızlar . Ben heralde 9 ayı böyle korku içinde geciricem fitil var günde 3 defa akıyo genelde kan geldi sanıyorum korkudan ölücek gbi oluyorum

Canim bende senin gibiyim hep bi korku nasil olcak boyle bilemiyorum ama hep diyorum allahim bebeslerim sana emanet diye azicik olsada icim rahatliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…