• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

9.aya girdik canım, ben nerdeyse son bir haftadır çok zor hareket ediyorum, ayağa kalkınca bebeler aşağıya daha çok baskı yapıyor..minnoşlarımın kiloları da 2317- 2267 olmuş teyzesi.:)))
Ayy maşallah 41 kere yedıklerin löpür löpür et olsun inşallah :)

iyi akşamlar kızlar. İlk kese
görmeye gidince normal kan
tahlili istiyor mu dr?

iyi akşamlar kızlar. İlk kese
görmeye gidince normal kan
tahlili istiyor mu dr?

Tam hatırlamıyorum canım ama ya kese görmeye gittiğimizde ya da kalp atışlarında ayrıntılı kan tahlili, ayrıntılı idrar ve kültür istemişti doktor..iki ayda bir de tekrarlıyoruz kan ve idrar tahlillerini..

Aminn canımm inşaallah..senin tedavin de hayırlı olsun inşaallah, hiç moralini bozma daha çok başındasın..olumlu düşünmek gerçekten işe yarıyor..o dediğin değer ne oluyor canım, karnından yumurta geliştirici iğnelere mi başladın, o mu oluyor.?
bu sefer ki tedavide ilk yapılan göbekten iğne yerine bu sefer menopur denilen bir ilça kullanılıyor ve kalçadan ve işin açıkcası ne için yapılıyor tam bilmiyorum ama yumurta gelişimi içindir heralde

bu sefer ki tedavide ilk yapılan göbekten iğne yerine bu sefer menopur denilen bir ilça kullanılıyor ve kalçadan ve işin açıkcası ne için yapılıyor tam bilmiyorum ama yumurta gelişimi içindir heralde

Hımm, her doktorun tedavisi değişik oluyor..Allah yardımcın olsun canım, her şey yolunda gider de Rabbim gönlündekini verir inşaallah...

Kızlar beni hatırlar mısınız bilmiyorum.4 ay önceki erken doğumdan sonra bugün hayırlısıyla tedavi başladık tekrar.şu an yaşasalardı ikizlerim 35. Haftada olacaklardı.allahım umarım onların Acısını biraz olsun hafifletecek bir bebeği bana nasip eder bu tedavimle.bir çoğunuz hala hamile ve bebeklerine kavuşmak üzere Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Nolur benim için bi dua eder misiniz,sizin dualarınız daha makbul bilirim

Kızlar beni hatırlar mısınız bilmiyorum.4 ay önceki erken doğumdan sonra bugün hayırlısıyla tedavi başladık tekrar.şu an yaşasalardı ikizlerim 35. Haftada olacaklardı.allahım umarım onların Acısını biraz olsun hafifletecek bir bebeği bana nasip eder bu tedavimle.bir çoğunuz hala hamile ve bebeklerine kavuşmak üzere Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Nolur benim için bi dua eder misiniz,sizin dualarınız daha makbul bilirim

Tabi hatırladım canım, aynı haftadaydık seninle..Rabbim gönlüne göre versin inşaallah, tedavi sürecin güzel geçer ve bebişine kavuşursun..

İnş bu defa hayırla sonuçlanır cnm tabıkı ediyoruz dua

SEL
SELAM CANIM BEN DE 8 HAFTALIKTI BEBEĞİMİ KAYBETTİM. KAYBETMESEYDİM BEN DE ŞİMDİ 32 HAFTALIK OLACAKTIM.BEN DE BİR HAFTA ÖNCE YENİ TEDAVİYE BAŞLADIM.ALLAHIM KUCAĞIMIZI BOŞ BIRAKMASIN.
VE GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ

SEL

SELAM CANIM BEN DE 8 HAFTALIKTI BEBEĞİMİ KAYBETTİM. KAYBETMESEYDİM BEN DE ŞİMDİ 32 HAFTALIK OLACAKTIM.BEN DE BİR HAFTA ÖNCE YENİ TEDAVİYE BAŞLADIM.ALLAHIM KUCAĞIMIZI BOŞ BIRAKMASIN.
VE GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ
Inşlh cnm ilk önce pozitif haberleri sonrada bebekleri alırız kucağımıza.inan 5 aylık kaybettim kızım ve Oğlumu bu topiği hala okuyup koyup ağlıyorum.veren Allah alan Allah duadan başka yapacak hiçbişeyimiz yok.

anneceren anneceren cnm senin bebekletın hareketlerinde azalma oldu mu

Evet ama, çok düzenliler maşaallah..sabah 6 da başlayıp 9 a kadar falan, sonra öğleden sonra tekrar, sonra biraz azalıyor ve akşam saat 10 da bi başlıyorlar ve hala ayaktalar..
Canım, ama benim iki tane olduğu için de bu kadar sık hissediyor olabilirim, son haftalarda yerleri daraldığı için azalma olurmuş zaten..sen takma kafana her şey yolundadır inşaallah merak etme..

Evet ama, çok düzenliler maşaallah..sabah 6 da başlayıp 9 a kadar falan, sonra öğleden sonra tekrar, sonra biraz azalıyor ve akşam saat 10 da bi başlıyorlar ve hala ayaktalar..
Canım, ama benim iki tane olduğu için de bu kadar sık hissediyor olabilirim, son haftalarda yerleri daraldığı için azalma olurmuş zaten..sen takma kafana her şey yolundadır inşaallah merak etme..
Çok azaldı bugün hareketi korkuyorum iyice ya

Son aylarda azalma olması normal çünkü alan daralıyor o yüzden günde 20 defa hissediyorsan sorun yoktun canım inşallah

Inşlh cnm ilk önce pozitif haberleri sonrada bebekleri alırız kucağımıza.inan 5 aylık kaybettim kızım ve Oğlumu bu topiği hala okuyup koyup ağlıyorum.veren Allah alan Allah duadan başka yapacak hiçbişeyimiz yok.
Hayırlı olsun yeni tedaviniz.. Lütfen önceki kötü tecrübeleri geride bırak, cok zor biliyorum ama bu yeni umut yeni melek. Tertemiz bi sayfaya gelsin, allahım hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese.

Tekrar hosgeldin canım. Allah'ım yardımcınız olsun, gönlünüzdekini kucağınıza almak nasip olsun. İnsallah tedavi sonucunu pozitif alınca sonrasında Zaman su gibi gecicek, yavrular kucağınıza gelicek. Dualarımız hep sizlerle, hepimize dua ediyoruz..

İnşaallah canım..Allah ım sağlıkla sıhhatle nasip etsin hepimize..
Hosmn herşeyin yolunda olması şahane, bırak oğlanlar durabildiği kadar dursun. Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin, heyecan dorukta. Benim Dr bu ayın sonunda çagırdı. Bende yavaş yavaş Nasıl olacak dogum işi filan

Tekrar hosgeldin canım. Allah'ım yardımcınız olsun, gönlünüzdekini kucağınıza almak nasip olsun. İnsallah tedavi sonucunu pozitif alınca sonrasında Zaman su gibi gecicek, yavrular kucağınıza gelicek. Dualarımız hep sizlerle, hepimize dua ediyoruz..
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İNŞALLAH SEN DE ZAMANINDA BEBİŞLERİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN.
DÜN DOKTOR KONTROLÜNDE BİR YUMURTAMDA 2 ADET DOKTORUN TAHMİNİNE GÖRE POLİP VARDI. DOKTORUN ÖNERİSİ TEDAVİYİ İPTAL EDİP AMELİYAT OLMAM SONRADAN TEKRAR TEDAVİYE BAŞLAMAM. BİR DE DOKTORUN DEMESİ BU ŞEKİLDE POLİPİ OLUP BEBEK SAHİBİ OLANLAR DA VARMIŞ. VE KARARI BİZE BIRAKTI UZUN BİR SÜRE DÜŞÜNDÜKTEN SONRA DEVAM KARARI ALDIK. ZATEN İKİNCİ DENEMEMİZDE KAYIPLA SONUÇLANIRSA ZATEN DOKTOR BU AMELİYATI KESİN İSTİYOR.

Back