- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #7.281
Ben bayagidir öyle yatıyorum hatta kafamdada çift yastik oluyor çoğu zaman :)Kızlar uyku için bi çözüm buldum azda olsa işe yaradı bacağımın arasına yastık koydum belimin arkasına da yastık koydum daha rahat yattım sayılabilir bakalım bu yöntem kac gün sürecek
Yastıklardan dolayı eşim düşecek yatakdanBen bayagidir öyle yatıyorum hatta kafamdada çift yastik oluyor çoğu zaman :)
Kızlar uyku için bi çözüm buldum azda olsa işe yaradı bacağımın arasına yastık koydum belimin arkasına da yastık koydum daha rahat yattım sayılabilir bakalım bu yöntem kac gün sürecek
Bende canım terleme işi gittikçe artıyor bende.. Göğüslerimin ortasından alev cıkıyo sanki, evdeyim zaten ekstra bise de yapmıyorum ama devamlı elimde peçeteyle dolanıyorumBen de öyle yatıyorum canım.. ah bacaklarım da ağrımasa güzel olacakta, o yüzden sık sık dönüyorum..bir de ben yazın sıcaklarda bile terlemem ama hava kış kıyamet bıraksalar tşört giyicem, o kadar terliyorum ki...:)))
Öznur bizim prenseslerin günü aynı gözüküyor. Bakalım nezaman doğacaklar. Biri inci biri ipek:) bende çocuğun odasına bi koltuk almayı istiyorum ama alamıcaz sanırım. Koltuk gelince fotoğraf gönderirsinBiz kızımla doktor ziyaretindeydik bugün 2075 gr olmuş kızım 25 şubat dedi sezeryan tarihi için sıkıntı olmazsa son ana kadar bekleme taraftariyim dedi 39. haftada olacak yani ama şubat 11 den sonra doğarsa sıkıntı olmaz yinede diye açık kapı bıraktı ordan kocamla mobilyaciya uğradık kızımızın odasına josephine koltuk aldık şeker pembe 15 gün sonra gelecek malum bizim oda büyük eşyalar azıcık kaldı odada eşimde yanında uzanmak istersen lazım olur diye düşündü inşallah yakışır prensesimizin odasına
Bende canım terleme işi gittikçe artıyor bende.. Göğüslerimin ortasından alev cıkıyo sanki, evdeyim zaten ekstra bise de yapmıyorum ama devamlı elimde peçeteyle dolanıyorum
Senin de sezeryan mi olacak yoksa normal mi planlıyorsunuz canım koltuk gelince koyarım tabi resmini bu arada benim kocamda 24 şubat doğumlu bebek beklerse 24 şubat olur bizimki baba kız beraber kutlarız doğum günlerini :)Öznur bizim prenseslerin günü aynı gözüküyor. Bakalım nezaman doğacaklar. Biri inci biri ipek:) bende çocuğun odasına bi koltuk almayı istiyorum ama alamıcaz sanırım. Koltuk gelince fotoğraf gönderirsin
Biz dogum şekliyle ilgili bise konuşmadık henüz Dr la...olabilicekse normal dogum olsun diye düşünüyorum ama olabilicek mi bilmiyorum. Birdahaki kontrolde konuşmayı sormayı düşünüyorumSenin de sezeryan mi olacak yoksa normal mi planlıyorsunuz canım koltuk gelince koyarım tabi resmini bu arada benim kocamda 24 şubat doğumlu bebek beklerse 24 şubat olur bizimki baba kız beraber kutlarız doğum günlerini :)
Hosmn sancın filan olmazsa da 13gün sonra alacak mı Dr.. Yoksa durdukları kadar durucakmı oglanlarAynı ben.:)) sık sık duşa da giremiyorum, Allah göstermesin kayarım falan korkuyorum banyodan da..:)) Allah ım 13 günüm kaldı inşaallah..
Hosmn sancın filan olmazsa da 13gün sonra alacak mı Dr.. Yoksa durdukları kadar durucakmı oglanlar
Hiç tedirgin olma, Allah'ın izniyle herşey yolunda gidicek.. Durabildikleri kadar dursunlar karnında insallah, sağlıkla doğsun tüm evlatlarValla canım 36.haftanın bitimi diye konuşuyoruz hep..ama baktık iyi gidiyor her şey belki 37. haftayı da doldururuz, tabi o arada da olabilir diyor doktorum..Her şey sürpriz yani, geçirdiğimiz her güne şükür ediyoruz..inşaallah her şey planladığımız gibi olur, doğumdan korkmuyorum ama aniden evde falan bi şey olursa ondan korkuyorum..
Tutumlu anne de yarı fiyatina satıyorlar canım almaya niyetliysen ve o kadar para vermek istemezsen bence mantıklı yeni gibiler çünkü çok az kullanılmış ürünler var orda ben almayı düşünmedim hiç ama bebeğin durumuna göre karar vermek daha mantıklı sankiKızlar Buarada kücük bebeği olan arkadaşlarım 4moms mamaroo diye bi ürün tavsiye ediyorlar, hele ilk Bebek'te cok yardımcı oluyo diyorlar. Fiyatı baya pahalı bise, almayı düşünen yada araştıran var mı, fikriniz nedir
Jel içerde biriktiginde pembe yada sarı renkte bazen de kahverengi geri gelebiliyor merak etme kanama demek değil bu inşallah güzel sonuçlar alırsınmerhabalar arkadaşlar benimde aralık 26 da transferim oldu, bugün jel çok hafif pembe geri geldi, acaba kanama demek mi aranızda böyle olan var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?