• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar hepinize çok çok teşekkürler.. Yolladığınız listeler cok işe yarıcak, bende yavaştan yıkayayım eşyaları nolur nolmaz çantaları hazırlayalım

Çok güzelmiş canım ya ama ben birsey sorcm bu babynestler tam olrk ne amaçla kullanılıyor ana kucagı gibi mi? Ooo ben bile alıyosam sen coktan alablrsn canım ya.kangurusunu aldım ben de oğluşumun bi tane bebek sepeti aldım akşamları otururken yanımda içinde yatsın diye
Evet canım ana kucağı olarak kullanılıyor heryerde kullanabilirsin uyumadığı zaman yatakta yanına alınca özellikle bi de yumuşak ben de yavaş yavaş başlıycam artık ağırlaşmadan bitireyim şimdiye kadar hep korku endişe vardı inşallah sağ salim kucaklarımıza alalım bebişleri

Evet canım ana kucağı olarak kullanılıyor heryerde kullanabilirsin uyumadığı zaman yatakta yanına alınca özellikle bi de yumuşak ben de yavaş yavaş başlıycam artık ağırlaşmadan bitireyim şimdiye kadar hep korku endişe vardı inşallah sağ salim kucaklarımıza alalım bebişleri
Amin canım benim insallah.bence de agırlaşmadan başla hazırlıklarına bitir.çok güzel cok tatlı bir alışeeriş heyecanı.ben hep kendme ewime birseyler alırken artık sadece bebeğime bakıyrm birseyler.sağlıkla giymelerni kullanmalrnı nasip etsin Allahım.o korku endişe emin ol ki hepimzde var bitanem.doğana kadar da sürecek sanrm

Amin canım benim insallah.bence de agırlaşmadan başla hazırlıklarına bitir.çok güzel cok tatlı bir alışeeriş heyecanı.ben hep kendme ewime birseyler alırken artık sadece bebeğime bakıyrm birseyler.sağlıkla giymelerni kullanmalrnı nasip etsin Allahım.o korku endişe emin ol ki hepimzde var bitanem.doğana kadar da sürecek sanrm
Aynen canım çok güzel bir süreç alışveriş falan Allah herkese yaşatsın bu duyguyu

Aynen canım çok güzel bir süreç alışveriş falan Allah herkese yaşatsın bu duyguyu

Alışverişinizi yapın kızlar, 35.haftadayım inanın bacaklarımda derman yok, evin içinde zor dolaşıyorum..doktor kontrolüne zor gidiyorum..-belki ikiz olduğundandır benim ki...- Allah hepimize yardım etsin inşaallah, sağlıkla sıhhatle nasip etsin Rabbim...

Alışverişinizi yapın kızlar, 35.haftadayım inanın bacaklarımda derman yok, evin içinde zor dolaşıyorum..doktor kontrolüne zor gidiyorum..-belki ikiz olduğundandır benim ki...- Allah hepimize yardım etsin inşaallah, sağlıkla sıhhatle nasip etsin Rabbim...
Bnm bi türlü bitmedi Bnde senin gbiyim unuttuğum bir srü şey çıkıyo bide ailem den biri olsa yardım eder oda yok tek başıma öyle uğraşıp durdum az kaldı ama

Son zamanları uyuyarak geçirmek istiyorum sonrasında özleyeceğim uykuyu dinlenmek lazım bol bol :)

Bnm bi türlü bitmedi Bnde senin gbiyim unuttuğum bir srü şey çıkıyo bide ailem den biri olsa yardım eder oda yok tek başıma öyle uğraşıp durdum az kaldı ama

Benim ailem de yok yanımda, eşimin yardımıyla geldik bu haftalara kadar..annemler önümüzdeki hafta gelecekler inşaallah..Allah razı olsun eşim yardım ediyor ama artık yavaş yavaş o da bıktı.:) Allah ın izniyle doğum yapsak da bi toparlansak.:)))

ahh ahh, gözün korkmasın canım ama son zamanlarda uyku çokk zorr, uykuyu bırak yatakta uzanamıyorum bile..
Canım bende de son 1 aydır gece uykuları haram. Karnım bacağım belim derken gece bitiyo. Ama son 1 haftadır gün icinde uyuklamalarım başladı. Yarım saatlik şekerlemeler yapıyorum o da iyi geliyor.. Alışveriş için de söylediklerinde haklısın, dün sizle yazıştıktan sonra bende hazırlıkları bitirme kararı aldım. Bende erkenden baslamak gerektigini düsünüyorum cünkü son ana bırakınca maddi olarakta cok yük biniyo

Biz kızımla doktor ziyaretindeydik bugün 2075 gr olmuş kızım 25 şubat dedi sezeryan tarihi için sıkıntı olmazsa son ana kadar bekleme taraftariyim dedi 39. haftada olacak yani ama şubat 11 den sonra doğarsa sıkıntı olmaz yinede diye açık kapı bıraktı ordan kocamla mobilyaciya uğradık kızımızın odasına josephine koltuk aldık şeker pembe 15 gün sonra gelecek malum bizim oda büyük eşyalar azıcık kaldı odada eşimde yanında uzanmak istersen lazım olur diye düşündü inşallah yakışır prensesimizin odasına

Benim ailem de yok yanımda, eşimin yardımıyla geldik bu haftalara kadar..annemler önümüzdeki hafta gelecekler inşaallah..Allah razı olsun eşim yardım ediyor ama artık yavaş yavaş o da bıktı.:) Allah ın izniyle doğum yapsak da bi toparlansak.:)))
Çok zor oluyo herşey insan ne alıcağınıda bilmiyo kayın validem vardı oda Tr gitmek zorunda kaldı aniden dıgumada gelemiycek . Yoook nerde eşim böyle ince işleri sevmez karışmadı yani alıcağı Bn aldım o sadece çalışıp para getiriyo napalım kızımla bizde harcadık:-) hiç sorma cnm o kdr ay geçti şu son ay yavaş yavaş ilerliyor doğsalar sağlıkla ve hayırlı sekılde bebek görünce dayanamıyorum Bn.

Back