- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #7.261
Bence erken degil, cok güzelmiş güle güle kullansın kızın..Kızlar kızıma baby Nest siparis ettim model bu ama renk farklı biraz erken mi davrandım ki
Göğüs pedi çatlak kremi hasta bezi ve gece pedi ben bide depend külot aldım kullan at olsun diyeKızlar hepinize çok çok teşekkürler.. Yolladığınız listeler cok işe yarıcak, bende yavaştan yıkayayım eşyaları nolur nolmaz çantaları hazırlayalım
ayy çok güzell.. canım, sağlıkla mutlulukla kullanın inşaallah..
Çok güzel canım güle güle kullanın
Çok teşekkür ederim kızlar en güzelleri sizin minnoşların olsun inşallahBence erken degil, cok güzelmiş güle güle kullansın kızın..
Canım Minder gibi aslında ana kucağı olarak kullanılıyor ama yumuşacık oluyoBu nedir ki kardeşimde yollamıştı bna resmini böyle bişiyin
Evet canım ana kucağı olarak kullanılıyor heryerde kullanabilirsin uyumadığı zaman yatakta yanına alınca özellikle bi de yumuşak ben de yavaş yavaş başlıycam artık ağırlaşmadan bitireyim şimdiye kadar hep korku endişe vardı inşallah sağ salim kucaklarımıza alalım bebişleriÇok güzelmiş canım ya ama ben birsey sorcm bu babynestler tam olrk ne amaçla kullanılıyor ana kucagı gibi mi? Ooo ben bile alıyosam sen coktan alablrsn canım ya.kangurusunu aldım ben de oğluşumun bi tane bebek sepeti aldım akşamları otururken yanımda içinde yatsın diye
Amin canım benim insallah.bence de agırlaşmadan başla hazırlıklarına bitir.çok güzel cok tatlı bir alışeeriş heyecanı.ben hep kendme ewime birseyler alırken artık sadece bebeğime bakıyrm birseyler.sağlıkla giymelerni kullanmalrnı nasip etsin Allahım.o korku endişe emin ol ki hepimzde var bitanem.doğana kadar da sürecek sanrmEvet canım ana kucağı olarak kullanılıyor heryerde kullanabilirsin uyumadığı zaman yatakta yanına alınca özellikle bi de yumuşak ben de yavaş yavaş başlıycam artık ağırlaşmadan bitireyim şimdiye kadar hep korku endişe vardı inşallah sağ salim kucaklarımıza alalım bebişleri
Aynen canım çok güzel bir süreç alışveriş falan Allah herkese yaşatsın bu duyguyuAmin canım benim insallah.bence de agırlaşmadan başla hazırlıklarına bitir.çok güzel cok tatlı bir alışeeriş heyecanı.ben hep kendme ewime birseyler alırken artık sadece bebeğime bakıyrm birseyler.sağlıkla giymelerni kullanmalrnı nasip etsin Allahım.o korku endişe emin ol ki hepimzde var bitanem.doğana kadar da sürecek sanrm
Aynen canım çok güzel bir süreç alışveriş falan Allah herkese yaşatsın bu duyguyu
ay ne gzl Bn alt değişmek için sanmıştım onu :) güle güle kullansın inşallah :)Canım Minder gibi aslında ana kucağı olarak kullanılıyor ama yumuşacık oluyo
Bnm bi türlü bitmedi Bnde senin gbiyim unuttuğum bir srü şey çıkıyo bide ailem den biri olsa yardım eder oda yok tek başıma öyle uğraşıp durdum az kaldı amaAlışverişinizi yapın kızlar, 35.haftadayım inanın bacaklarımda derman yok, evin içinde zor dolaşıyorum..doktor kontrolüne zor gidiyorum..-belki ikiz olduğundandır benim ki...- Allah hepimize yardım etsin inşaallah, sağlıkla sıhhatle nasip etsin Rabbim...
Son zamanları uyuyarak geçirmek istiyorum sonrasında özleyeceğim uykuyu dinlenmek lazım bol bol :)Alışverişinizi yapın kızlar, 35.haftadayım inanın bacaklarımda derman yok, evin içinde zor dolaşıyorum..doktor kontrolüne zor gidiyorum..-belki ikiz olduğundandır benim ki...- Allah hepimize yardım etsin inşaallah, sağlıkla sıhhatle nasip etsin Rabbim...
Sağol canım benim inşallahay ne gzl Bn alt değişmek için sanmıştım onu :) güle güle kullansın inşallah :)
Sizinki bitti sayılır az kaldı bebişlerinize kavuşmanıza inşallahBnm bi türlü bitmedi Bnde senin gbiyim unuttuğum bir srü şey çıkıyo bide ailem den biri olsa yardım eder oda yok tek başıma öyle uğraşıp durdum az kaldı ama
Son zamanları uyuyarak geçirmek istiyorum sonrasında özleyeceğim uykuyu dinlenmek lazım bol bol :)
Bnm bi türlü bitmedi Bnde senin gbiyim unuttuğum bir srü şey çıkıyo bide ailem den biri olsa yardım eder oda yok tek başıma öyle uğraşıp durdum az kaldı ama
O da doğru şimdiden başladı zaten benim uyku sorunu gece On kere lavaboya kalkıyorum zaten sürekliahh ahh, gözün korkmasın canım ama son zamanlarda uyku çokk zorr, uykuyu bırak yatakta uzanamıyorum bile..
Canım bende de son 1 aydır gece uykuları haram. Karnım bacağım belim derken gece bitiyo. Ama son 1 haftadır gün icinde uyuklamalarım başladı. Yarım saatlik şekerlemeler yapıyorum o da iyi geliyor.. Alışveriş için de söylediklerinde haklısın, dün sizle yazıştıktan sonra bende hazırlıkları bitirme kararı aldım. Bende erkenden baslamak gerektigini düsünüyorum cünkü son ana bırakınca maddi olarakta cok yük biniyoahh ahh, gözün korkmasın canım ama son zamanlarda uyku çokk zorr, uykuyu bırak yatakta uzanamıyorum bile..
Çok zor oluyo herşey insan ne alıcağınıda bilmiyo kayın validem vardı oda Tr gitmek zorunda kaldı aniden dıgumada gelemiycek . Yoook nerde eşim böyle ince işleri sevmez karışmadı yani alıcağı Bn aldım o sadece çalışıp para getiriyo napalım kızımla bizde harcadıkBenim ailem de yok yanımda, eşimin yardımıyla geldik bu haftalara kadar..annemler önümüzdeki hafta gelecekler inşaallah..Allah razı olsun eşim yardım ediyor ama artık yavaş yavaş o da bıktı.:) Allah ın izniyle doğum yapsak da bi toparlansak.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?