- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #7.301
bugün adet başlangıç tarihim olunca tedirgin oldum. Senin az kalmış doğuma :) sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallahJel içerde biriktiginde pembe yada sarı renkte bazen de kahverengi geri gelebiliyor merak etme kanama demek değil bu inşallah güzel sonuçlar alırsın
merhabalar arkadaşlar benimde aralık 26 da transferim oldu, bugün jel çok hafif pembe geri geldi, acaba kanama demek mi aranızda böyle olan var mı acaba ?
çok sağol canım. Senin az kalmış maşallah doğuma. Sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallahahh o jell ahh.:))) her türlü geliyor canım korkma, en son 27. haftada geldi benim pembeli pembeli.:)) Allah yardımcın olsun inşaallah..
Hemen hepimiz çektik o jelden merak etme inşallah bişey olmaz test yaptın mıbugün adet başlangıç tarihim olunca tedirgin oldum. Senin az kalmış doğuma :) sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah
çok sağol canım. Senin az kalmış maşallah doğuma. Sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah
anneceren cnm seninle aynıyız seninde karnında çık fazla sertleşme oluyomu bnm karnım taş gbi oldu çok rahatsız ediyo bu bni
Bilmiyom ya kime benziyorlar acaba pamuk gibiler şimdi rabbim onlara saglık sıhhat hayırlılar uzun ömür versın bizler çok zor bulduk onları :) Bn geri hastane çıkışı kadife almıştım bnm annem kızdı bebek alerji olur daha onun Eti ne yakar dedi annem hastane çıkışı alıp yollicak şu süslülerden . Cnm bi tekrar sor karın sertleşmesi erken dogum olabilme şansı var mı diyeOlmaz mı canım, taş gibi oluyor hem de...bazen göğsümün alt taraflarında oluyor inan nefesim kesiliyor, bir de oturamıyorum ben artık kasıklarıma adet sancısı gibi ağrı geliyor ama uzanınca geçiyor.bugün kontrol var onu da sorucam.:))) .canım karnımdaki sertleşmelere doktorum normal dedi bana, günde bi tane magnezyum alıyordum ikiye çıkardı..az kaldıı özgecan, heyecan dorukta..acaba esmer mi sarışın mı kumral mı bebeler.:))))))
Baya gecmiş transferden belli olmdı mı canım? İnsallah güzel haberler alırsnmerhabalar arkadaşlar benimde aralık 26 da transferim oldu, bugün jel çok hafif pembe geri geldi, acaba kanama demek mi aranızda böyle olan var mı acaba ?
kan testimi 8. ve 10. gün yaptırdım 129 ve 283 çıktı tüp bebek drum ayın 25 inde konrol için doktora git dedi. onu bekliyorum ama o kadarda bekleyemicem geliba.Baya gecmiş transferden belli olmdı mı canım? İnsallah güzel haberler alırsn
O jel zaman zman farklı renklerde gelir korkma endişe etme sakın
Bilmiyom ya kime benziyorlar acaba pamuk gibiler şimdi rabbim onlara saglık sıhhat hayırlılar uzun ömür versın bizler çok zor bulduk onları :) Bn geri hastane çıkışı kadife almıştım bnm annem kızdı bebek alerji olur daha onun Eti ne yakar dedi annem hastane çıkışı alıp yollicak şu süslülerden . Cnm bi tekrar sor karın sertleşmesi erken dogum olabilme şansı var mı diye
Hiç söyleme her kafadan bi ses çıkıyo ama annem alerji olur yakar bebeği dedi haklı aslında düşününce ayyy öf zor bu İşlerTamam canım bugün sorarım..ben de hiç kadife almadım, 3 aydan sonra falan giydiririm kadifeyi dedim..üç aya kadar da bahar geliyor, aman ne bilem her kafadan bi ses çıkıyor ya, zaten 2 aydır evden çıkmıyorum, daraldım artık iyice..
İki katı artış var dewamı da gelsin insallah canım.hayırlı olsun kocaman bebek oldgnu da görürsün insallah Allahın iznylekan testimi 8. ve 10. gün yaptırdım 129 ve 283 çıktı tüp bebek drum ayın 25 inde konrol için doktora git dedi. onu bekliyorum ama o kadarda bekleyemicem geliba.
Hiç söyleme her kafadan bi ses çıkıyo ama annem alerji olur yakar bebeği dedi haklı aslında düşününce ayyy öf zor bu İşler
Hayirlisinla sağlıkla kucağına alırsın inşallah... Ben de ikinci tup bebek tedavisine başladım biraz önce hastaneden geldim ama estradiol E2 sonucum çok düşük çıktığı için doktor ilacın dozunu 450 ye çıkardı. Moralim daha yolun başında bozulduÖzgecan sertleşmeye normal dedi yine doktor.:) korkma bi şey yok canım..bebelerin ikisinin kafaları da aşağıdaymış benim, kasık ağrısı da ondan oluyormuş..benim doğum uzadı, her şey normal gidiyor dedi, 37.haftayı bulur belki dedi doktor..Hayırlısıyla inşaallah..
Ayyy cnm bırak uzasın bi sorun yoksa ne kdr kalırlarsa o kdr iyi hadi bakalım az kaldı yine de Bn hareket edemiyom üstelik çok zayıfdım şimdi kalkamıyorum dönemiyorum . Bnde artık bu hafta bi kac eksıgım kaldı onları alıp tamamen bitircem aniden sancı fılan tutar kalırÖzgecan sertleşmeye normal dedi yine doktor.:) korkma bi şey yok canım..bebelerin ikisinin kafaları da aşağıdaymış benim, kasık ağrısı da ondan oluyormuş..benim doğum uzadı, her şey normal gidiyor dedi, 37.haftayı bulur belki dedi doktor..Hayırlısıyla inşaallah..
Cnm hayırlı olsun hiç kafana takma dua et bol bol stres yapma nolur hepimiz çok kötü seyler yasadık ama sabret az kaldı inş senin de2 ci tüp bebek tedavisinde başladım... Tekrar aynı işlemler, acılar ve en önemlisi de psikolojik değişiklikler başladı.. Herkes hakkında hayirlisi
Hayirlisinla sağlıkla kucağına alırsın inşallah... Ben de ikinci tup bebek tedavisine başladım biraz önce hastaneden geldim ama estradiol E2 sonucum çok düşük çıktığı için doktor ilacın dozunu 450 ye çıkardı. Moralim daha yolun başında bozuldu
Ayyy cnm bırak uzasın bi sorun yoksa ne kdr kalırlarsa o kdr iyi hadi bakalım az kaldı yine de Bn hareket edemiyom üstelik çok zayıfdım şimdi kalkamıyorum dönemiyorum . Bnde artık bu hafta bi kac eksıgım kaldı onları alıp tamamen bitircem aniden sancı fılan tutar kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?