• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Emzik vermedim zaten erken dogan bebeğimin hem beni emmesi için sürümün gelmesi açisindan hemde bebeğin yorulmaması için vermedim.hiçte pişman değilim.gerek yok:-)(he 3 aylıkken hastaneye yattıgımızda 7 gün verdim sadece)

Oğlum ameliyat oldu o dönemde Emzik olmasaydı onu aç bekletmek hiç kolay olmazdı onun sayesinde ağladığında sustu

Kızlar kesinlikle Bnde vercem yine bi sorayım dedim :D Emzik tutmazsa eğer napıcam ? Nasıl tutturabılırım ?
Bnde avent aldım emzık

Kızlar kesinlikle Bnde vercem yine bi sorayım dedim :KK70: Emzik tutmazsa eğer napıcam ? Nasıl tutturabılırım ?
Bnde avent aldım emzık
Bende bi emzik aldım ama kullanır mı kullanmaz mı bilemiyorum.. Bence biz bebeklere zorla bise yaptıramıcaz, canları nasıl istiyorsa oyle takılacaklar.

Kızlar buarada son günlerde hareketler baya sertleşti karnında.. Göbek deligim Ağrıyo ara ara.. Bir de sorum var sizlere çocukların esyalarını nezaman yıkamayı düsünüyosunuz, Çanta hazırlama işini filan.. Yenidoğan ve 0-3 ay kıyafetleri kac tane olmalı. Ne cok soru sordum ama hic fikrim yok

Kızlar buarada son günlerde hareketler baya sertleşti karnında.. Göbek deligim Ağrıyo ara ara.. Bir de sorum var sizlere çocukların esyalarını nezaman yıkamayı düsünüyosunuz, Çanta hazırlama işini filan.. Yenidoğan ve 0-3 ay kıyafetleri kac tane olmalı. Ne cok soru sordum ama hic fikrim yok
Ben kıyafetleri yıkadım ütüle dim bile canım çantamızda hazır sayılır sadece hasta bezi ve bebek bezi ekleyeceğim. İçindekiler. Bi 10 lu hastane çıkışı bi 5li hastane çıkışı. İki ince bir pelüş battaniye. Ağız mendili koydum 3 tane. Bir alt açma. Kendim içinde iki emzirme sütyen 10 tane göğüs pedi . İki atlet 4 alt üç çamaşırı. Bir lohusa pijama takımı ayrıetten bir alt. Çorap patik terlik yelek. Şimdilik bunlar var eksik aklıma geldikçe tamamlarım

Cnmmm hepimiz çoktan yıkadık herşeyi :) çantanın. İçine Bn iki 3 tane tulum takım koydum bi küçük külotlu çorap 2 tane küçük çorap eldiven şapka set olarak ağız mendili banyodan sonra ıkı kurulama bezi 5 tane prima 1 ıslak mendil bi tane ince battaniye 1 kalın battaniye Emzik :) kendim için de bi pijama takımı emzirme sütyeni 2 tane 1 tane polar sabahlık çorap hasta bezini bna hastane veriyo onu koymadım Göğüs pedi Bide inş yatma yok burda doğumdan 3 saat sonra evdesin bi sorun olmadıkça onun için bu kdr az koydum . 0.3 ay hiç hesaplamadım cnm çok fazla aldım Bn bide hani kirlenir yıkanana kdr beklemek istemedim en az 15 seti var küçük olarak . Biraz karışık yazdım okuldayım çünkü kusura bakma :)

Benimde sertleşti hareketler iyice canım yanıyor bazen hatta hastane çantasını kendime ve bebeğe ayrı ayrı hazırladım ben bebek için
-20li hastane çıkışı (iç dış zibin şapka ağız bezi eldiven çorap hepsinden 2 şer var içinde)
-kalın battaniye ( polar)
-kundak battaniye (hastaneden çıkarken içine koyarım dedim)
_bebek bezi (15-20 adet)
-ıslak mendil
-emzik biberon süt pompası (ne olur ne olmaz bulunsun çantada
-pisik kremi ( çok şart değil ama yinede konulabilir )
Kendim için
_1 geecelik sabahlik 1 pijama sabahlik takımı
_2 hamile kulodu 2 emzirme sutyeni
-2 çift çorap
-havlu tuvalet kağıdı( hastanede oluyor ama yinede kendime ait olsun istedim)
-lohusa terligi tacı
- kişisel bakım malzemesi (dış fırçası macunu makyaj malzemesi falan)
-1 tane permatik ( belki acil gitmem gerekir orda alırım tüyleri)

Hepsi bu kadar canım hastaneler sıcak oluyor ama yinede hırka yelek sal gibi bişey de koyabilirsin

Benimde sertleşti hareketler iyice canım yanıyor bazen hatta hastane çantasını kendime ve bebeğe ayrı ayrı hazırladım ben bebek için
-20li hastane çıkışı (iç dış zibin şapka ağız bezi eldiven çorap hepsinden 2 şer var içinde)
-kalın battaniye ( polar)
-kundak battaniye (hastaneden çıkarken içine koyarım dedim)
_bebek bezi (15-20 adet)
-ıslak mendil
-emzik biberon süt pompası (ne olur ne olmaz bulunsun çantada
-pisik kremi ( çok şart değil ama yinede konulabilir )
Kendim için
_1 geecelik sabahlik 1 pijama sabahlik takımı
_2 hamile kulodu 2 emzirme sutyeni
-2 çift çorap
-havlu tuvalet kağıdı( hastanede oluyor ama yinede kendime ait olsun istedim)
-lohusa terligi tacı
- kişisel bakım malzemesi (dış fırçası macunu makyaj malzemesi falan)
-1 tane permatik ( belki acil gitmem gerekir orda alırım tüyleri)

Hepsi bu kadar canım hastaneler sıcak oluyor ama yinede hırka yelek sal gibi bişey de koyabilirsin
Doğum yapınca kar yağıyor sanki yaz olmasına rağmen titremiştim o yüzden yelek şart bence

Kızlar kızıma baby Nest siparis ettim model bu ama renk farklı biraz erken mi davrandım ki

Eklentiler

• FB_IMG_1452110596688.jpg
    FB_IMG_1452110596688.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 64

Ben de çoktann hazırladım canım her şeyi, aklıme gelen eksikleri de ekliyorum..iki tane olduğu için bebekler ve kendim için ayrı ayrı hazırladım...

Kızlar kızıma baby Nest siparis ettim model bu ama renk farklı biraz erken mi davrandım ki
Çok güzelmiş canım ya ama ben birsey sorcm bu babynestler tam olrk ne amaçla kullanılıyor ana kucagı gibi mi? Ooo ben bile alıyosam sen coktan alablrsn canım ya.kangurusunu aldım ben de oğluşumun bi tane bebek sepeti aldım akşamları otururken yanımda içinde yatsın diye

Back