• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Tahmini değerler onlar canım sıkma canını bol su iç en az 2.5 3 litre bide başka topikte suyu azalan gebelere havuç suyu öneriyorlar hergün 1 bardak sık iç bebeğin kilo alması içinde muz ye hergün 1-2 tane gör bak inşallah bir dahaki kontrolde herşey yolunda olacak
İnsan ister istemez etkileniyor galiba inşallah bir sorun çıkmaz bi de ben hiç Kilo almadım 8 kilo verdim sonra 1 kilo aldım cuma günü 2 kilo daha vermişim sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim aynı haftada olanlar 10 kiloyu buldular bile

İnsan ister istemez etkileniyor galiba inşallah bir sorun çıkmaz bi de ben hiç Kilo almadım 8 kilo verdim sonra 1 kilo aldım cuma günü 2 kilo daha vermişim sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim aynı haftada olanlar 10 kiloyu buldular bile
Bende senin gibiydim 8-10 kg arası verdim aldım verdim.cok takılma eğer önceden biraz kilon varsa stoktan besleniyorlarmiş

Canım hic sıkma canını, hosmn ın dediği gibi bidaha gittiğinde tüm açık kapanmış olur, cihazlarla da cok alakalı oluyor. Sen Muz yemeğe gayret et, kızını sevmeyi unutma, vesvese yapıp yeğenimizi üzme:) Mutlu seneler

Kızlar birazcık giremedim bna baby Shower yapmış arkadaşlar sürpriz sonra kızın odasıyla uğraştım baya işlerim bitti sayılır herseyimiz hazır bizim çantamızı da hazırladık az kaldı :))
Özgecim sen nekadar zayıfmışsın gercekten. Eğlence cok iyi moral olmuştur eminim. Geri sayıma başladık hepberaber bakalım Happy den sonra ilk haber kimden gelecek.

anamm yerimm onun elini yüzünü.:)) bu resim de benden, saldım her şeyi.:))))
Hosmn gerçekten karnın iyi duruyo, benim daha fazla büyüdü. Ama sen neden karnın büyümesi iyiymiş gibi düsünüyosun. Karnında 2 bebegin var, ikisi de olması gereken kilolarda, bende bi tane var benim karnım daha büyük. Bursa kötü durum varsa o da benimki:) evlatların sağlıkla büyüyo karnında, bi sıkıntı yokken aklını böyle seylere takma lütfen, küçük prensleri de üzme.. Buarada seninkilerin ismi nolcak

Canım hic sıkma canını, hosmn ın dediği gibi bidaha gittiğinde tüm açık kapanmış olur, cihazlarla da cok alakalı oluyor. Sen Muz yemeğe gayret et, kızını sevmeyi unutma, vesvese yapıp yeğenimizi üzme:) Mutlu seneler
Teşekkür ederim canım sana da mutlu yıllar sürekli konuşuyorum onunla abisi de konuşuyo inşallah bi daha ki kontrolde ara kapanır dediğiniz gibi

Hosmn gerçekten karnın iyi duruyo, benim daha fazla büyüdü. Ama sen neden karnın büyümesi iyiymiş gibi düsünüyosun. Karnında 2 bebegin var, ikisi de olması gereken kilolarda, bende bi tane var benim karnım daha büyük. Bursa kötü durum varsa o da benimki:) evlatların sağlıkla büyüyo karnında, bi sıkıntı yokken aklını böyle seylere takma lütfen, küçük prensleri de üzme.. Buarada seninkilerin ismi nolcak

İnsanın aklına kötü kötü şeyler geliyor işte, neyse yeni yılın ilk sabahında sıkmayalım canımızı :)))
Canım ilk hangisi doğarsa Mehmet Akif olacak adı, ikinci minnoşuma da Yunus Emre..Rabbim nasip ederse inşaallah...sen karar verdin mi.?

İnsanın aklına kötü kötü şeyler geliyor işte, neyse yeni yılın ilk sabahında sıkmayalım canımızı :)))
Canım ilk hangisi doğarsa Mehmet Akif olacak adı, ikinci minnoşuma da Yunus Emre..Rabbim nasip ederse inşaallah...sen karar verdin mi.?
İsimleri cok güzel sağlıkla dogsun paşalar

Buda arkadasımın 30 aralık dogumlu paşası.minnoş

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    86,1 KB · Görüntüleme: 42
Özgecim sen nekadar zayıfmışsın gercekten. Eğlence cok iyi moral olmuştur eminim. Geri sayıma başladık hepberaber bakalım Happy den sonra ilk haber kimden gelecek.
Evlenirken 41 le evlendim :D hamilelige ilk başladığımda 47 ile başladım şimdi çok iyiyim hiç bi yerimde şişkinligim olması hafif su ara sadece ayağım şişmiş onu fark etti :D doguma az kaldı hala bazıları anlamıyo hamile olduğumu . Ayyy cnm evt çok iyi moral oldu bna çok gzldi . Bn hsmndan bekliyorum haber ıkız olduğu için onun ki 36 yada 37 olur diye düşünüyorum . Sonra belki Bn :D az kaldı valla

Evlenirken 41 le evlendim :KK70: hamilelige ilk başladığımda 47 ile başladım şimdi çok iyiyim hiç bi yerimde şişkinligim olması hafif su ara sadece ayağım şişmiş onu fark etti :KK70: doguma az kaldı hala bazıları anlamıyo hamile olduğumu . Ayyy cnm evt çok iyi moral oldu bna çok gzldi . Bn hsmndan bekliyorum haber ıkız olduğu için onun ki 36 yada 37 olur diye düşünüyorum . Sonra belki Bn :KK70: az kaldı valla

ayyy içim kıpır kıpır, doktora göre 21 gün var.:)) Allah ın izniyle bebişlerimize sağlıkla kavuşalım inşaallah..

Back