• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar birazcık giremedim bna baby Shower yapmış arkadaşlar sürpriz sonra kızın odasıyla uğraştım baya işlerim bitti sayılır herseyimiz hazır bizim çantamızı da hazırladık az kaldı :))
Ne güzel hani baby shower fotoları?
Kızın odasınıda merak ettim kayınvalidenide:-)..özledim kız sizi

Ne güzel hani baby shower fotoları?
Kızın odasınıda merak ettim kayınvalidenide:-)..özledim kız sizi
kayın validem Türkiye'ye gitti kızın odasını yarın atayım ışık sarı pek gzl gözükmüyor o zmn bal Prensesimin odası :KK200: atıyon hemen baby Shower resmi Bn biraz rüküşüm hiç haberım yoktu eve geldim süprizz :)

image.jpeg image.jpeg image.jpeg

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    50,4 KB · Görüntüleme: 77
  • image.jpeg
    image.jpeg
    82,7 KB · Görüntüleme: 84
ayy ne kadar güzel, arkadaşların ne iyi düşünmüşler...sen de çok güzelsin canım, eski halini bilmiyorum ama hiç kilo almamışsın.:)) maşaallah az kaldı az.:)
Arkadaşlarım kuzenlerinin eşleri eltim hepsi birleşip yapmışlar saolsunlar :) çok gzl oldu bnada çok degışıklık oldu açıkcası ;) yok cnm kesınlıkle hiç bi yerimde kilo alma durumu yok karnım da ztn 1 ay önce çıktı belirginleşti hamile olduğumu bilmeyenler yemeği fazla kacırmış diyorlardı ama şuan sadece çok hafif ayaklarımda şişlik var :) çok tsk ederim cnmm o senin kendı güzelliğin :) evt az kaldı yarın 34 oluyoruz 1 ay kaldı hayırlı sekılde sağlıklı sekılde bebeklerimizin de bizim de elimizi ayağımızı sag saglim kavuştursun rabbim inş

Arkadaşlarım kuzenlerinin eşleri eltim hepsi birleşip yapmışlar saolsunlar :) çok gzl oldu bnada çok degışıklık oldu açıkcası :KK66: yok cnm kesınlıkle hiç bi yerimde kilo alma durumu yok karnım da ztn 1 ay önce çıktı belirginleşti hamile olduğumu bilmeyenler yemeği fazla kacırmış diyorlardı ama şuan sadece çok hafif ayaklarımda şişlik var :) çok tsk ederim cnmm o senin kendı güzelliğin :) evt az kaldı yarın 34 oluyoruz 1 ay kaldı hayırlı sekılde sağlıklı sekılde bebeklerimizin de bizim de elimizi ayağımızı sag saglim kavuştursun rabbim inş

Ben de senin gibiyim, 9 kilo aldım daha..ne kadarlık diyorlar söylüyorum 7 buçuk diye, ne kadar küçük diyorlar..sonra da cinsiyet soruyorlar, iki erkek diyorum..aaaa ne kadar küçük demeye başlıyorlar..benim moral bozuluyor tabi, doktora da dedim, benim bebekler minyon olacak galiba diyorum, gülüyor..anlamadım canım valla ben de...

Ben de senin gibiyim, 9 kilo aldım daha..ne kadarlık diyorlar söylüyorum 7 buçuk diye, ne kadar küçük diyorlar..sonra da cinsiyet soruyorlar, iki erkek diyorum..aaaa ne kadar küçük demeye başlıyorlar..benim moral bozuluyor tabi, doktora da dedim, benim bebekler minyon olacak galiba diyorum, gülüyor..anlamadım canım valla ben de...
Yoo bak bna kaç kişi dedi dış karnı büyük olmayanın iç karnı büyük oluyomuş hiç takma kafana sağlıkla kurtulup kavuşalım da inş :) ay bugün rüyam da kızım ağlıyo du acıkmıştı tabi yüzünü göremedim :)

Yoo bak bna kaç kişi dedi dış karnı büyük olmayanın iç karnı büyük oluyomuş hiç takma kafana sağlıkla kurtulup kavuşalım da inş :) ay bugün rüyam da kızım ağlıyo du acıkmıştı tabi yüzünü göremedim :)

anamm yerimm onun elini yüzünü.:)) bu resim de benden, saldım her şeyi.:))))

Eklentiler

• 2015-12-30 11.26.47.jpg
    2015-12-30 11.26.47.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 70
kayın validem Türkiye'ye gitti kızın odasını yarın atayım ışık sarı pek gzl gözükmüyor o zmn bal Prensesimin odası :KK200: atıyon hemen baby Shower resmi Bn biraz rüküşüm hiç haberım yoktu eve geldim süprizz :)
yok cok güzelsin maşallah

beZ pasta daha güzel olabilirdi:-) bende bu işle ugrastıgım için hemen gözüme çarpti:-)harika moral motivasyom olmustur sana.sağlıkla al kucagına kızını

Kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı bana çok şükür bişey çıkmadı ama kızım bi hafta önce 676 gramken bugün 680 grammış sadece dört gram :KK43: bi de suyun azalmış takip edeceğiz dedi dua edin inşallah bi sorun çıkmaz

Üzülme canım, benimkiler de bi ara çok az kilo aldılar 20 günde 100 gr almışlardı..ama son gittiğimde 10 günde 450 gr almışlardı.. ya makinalar yanlış ölçüyo ya da kilo alıyorlar anlamıyorum ben de..

Kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı bana çok şükür bişey çıkmadı ama kızım bi hafta önce 676 gramken bugün 680 grammış sadece dört gram :KK43: bi de suyun azalmış takip edeceğiz dedi dua edin inşallah bi sorun çıkmaz
bir hafta çok kısa bi zaman bu kilo ölçümleri zaten tahmini olduğu için kilo almamış diye düşünme. inşallah bi sorun çıkmaz bol bol su iç inşallah sağ salim kucaklarımıza alacağız hepimiz..

Üzülme canım, benimkiler de bi ara çok az kilo aldılar 20 günde 100 gr almışlardı..ama son gittiğimde 10 günde 450 gr almışlardı.. ya makinalar yanlış ölçüyo ya da kilo alıyorlar anlamıyorum ben de..

bir hafta çok kısa bi zaman bu kilo ölçümleri zaten tahmini olduğu için kilo almamış diye düşünme. inşallah bi sorun çıkmaz bol bol su iç inşallah sağ salim kucaklarımıza alacağız hepimiz..
İnşallah kızlar belki doktordan doktora da farkediyordur belki

Çıkmaz cnm inş korkma . Yendiklerini fazlalaştır cnm 3 ana öğün 4 ara öğün yemeye çalış net sekılde o daha kilo alır

Tahmini değerler onlar canım sıkma canını bol su iç en az 2.5 3 litre bide başka topikte suyu azalan gebelere havuç suyu öneriyorlar hergün 1 bardak sık iç bebeğin kilo alması içinde muz ye hergün 1-2 tane gör bak inşallah bir dahaki kontrolde herşey yolunda olacak

Back