- 21 Şubat 2015
- 776
- 548
- 103
- 46
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #7.121
Burun kanaması olan varmı??peceteye ne Zaman sümkürsem kanlı oluyor ..damla damla kan degıl ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen hayırlısı olsun,bu sefer ben çok rahatım hiç tedaviye başlıcaz gibi havada değilim bilmiyorum bu iyi mi kötü mü,
dondurulmuşla denicez bu sefer adetle birlikte ilaçlar kullanıcakmışım neler kullancam tuğçe sen bilirsin
Selam kizlar dun aksam bel agrisi nedeniyle hastaneye gittim sancim cikti ve sezaryanla prenseslerim dunyaya geldi biri 2 kilo digeri 2kilo150 gr sukurler olsun kuvezde kalmadilar dururumlari iyi rabbim sizinde kucaginiza almayi nasip etsin :) ben hala inanmiyorum sanki ruyadayim cok duygulandim onlari gorunce
Valla kesinlikle daha rahat ol ben kızımda cok rahattım.estrofem,folic,1-2 tane daha vardı canım.hakkında hayırlısı olsunaynen hayırlısı olsun,bu sefer ben çok rahatım hiç tedaviye başlıcaz gibi havada değilim bilmiyorum bu iyi mi kötü mü,
dondurulmuşla denicez bu sefer adetle birlikte ilaçlar kullanıcakmışım neler kullancam tuğçe sen bilirsin
Amin canım. İnşallah tez zamanda sende gel aşamaları görürsün Rabbim sabrının mükafatını versin.demede @oznur65 oz-ge-mavi sizleri okuyunca burda duygulandım neçabuk geçiyor zaman maşallah Allahım sizlere hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar versin,hayırlısıyla bizlere de tattırsın inşallah..
happy-happy canım nasılsın? Nasıl gidiyor bebişlerle hayat, anlat bize tecrübelerini..:) isimlerini ne koydun, ayy çok meraklıyım kusura bakma..
Dogum yapmişsin sağlıkla sıhhatle büyüt minikleri inan cok sevindim foto isteriz ama artık hakkımıztaze anneCanim iyiyiz sukur bugun hastaneden ciktik evimize geldik ikisiyle ugrasmak yorucu biraz ama onlara deger altlarini degistir karinlarini doyur derken zaman geciyor pompayla sutumu veriyorum doymadiklari zamanda mama veriyorum bugunde fotografci geldi resim cektik cok tatlilardi teyzeleri rabbim insallah sizlerede bu duyguyu yasatir prenseslerim bana gecmisteki uzuldugum gunleri hamileligimi herseyi unutturdular..
Güzel günlerde kullanaın inci prenses cok güzelKızlar ben bebeğimin odasını tam anlamıyla hazırladım artık bakın bakalım son haline odamizin ve benim
Canim iyiyiz sukur bugun hastaneden ciktik evimize geldik ikisiyle ugrasmak yorucu biraz ama onlara deger altlarini degistir karinlarini doyur derken zaman geciyor pompayla sutumu veriyorum doymadiklari zamanda mama veriyorum bugunde fotografci geldi resim cektik cok tatlilardi teyzeleri rabbim insallah sizlerede bu duyguyu yasatir prenseslerim bana gecmisteki uzuldugum gunleri hamileligimi herseyi unutturdular..
Senim ki tek mi ikiz mi?maşallah bizim topik ikizlerden gitti hepayyy maşaallah, çok güzel..Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallah..isimleri ne canım, çok merak ettim de...
Benim de kontrolüm vardı bugün çok şükür her şey iyi gidiyor, nst ye bağladı doktor sancı falan çıkmadı şükürler olsun..ama midem bulanıyor bugün sabahtan beri, hayrolsun.
Senim ki tek mi ikiz mi?maşallah bizim topik ikizlerden gitti hep
ayyy maşaallah, çok güzel..Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallah..isimleri ne canım, çok merak ettim de...
Benim de kontrolüm vardı bugün çok şükür her şey iyi gidiyor, nst ye bağladı doktor sancı falan çıkmadı şükürler olsun..ama midem bulanıyor bugün sabahtan beri, hayrolsun.
Dogum yapmişsin sağlıkla sıhhatle büyüt minikleri inan cok sevindim foto isteriz ama artık hakkımıztaze anne
Allah sağlıkla sıhhatle kucagına alıp büyütmeyi nasip etsin.bana da insallahjBenim de ikiz canım, ikiz oğluşlarım olacak Allah nasip ederse..Rabbim sana da nasip etsin inşaallah..
İlla onlar değil canım normal bi fotoda olur hep konusuyorduk bebeklerin resmini görürüz diye bak nasip olduCok sagol canim darisi sana insallah tedavin iyi sonuclanir fotograflar gelince atarim buraya gorursununuz insallah
Allah sağlıkla sıhhatle kucagına alıp büyütmeyi nasip etsin.bana da insallahj
Ayni ben büyütürken sizin gün saydiğiniz gibiİnşaallahh inşaallahh..Rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip etsin canım, güzel haberler ver sen de bizlere inşaallah.
Biz büyütüren sen de doğuma gün sayarsın.:)))