• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

aynen hayırlısı olsun,bu sefer ben çok rahatım hiç tedaviye başlıcaz gibi havada değilim bilmiyorum bu iyi mi kötü mü,
dondurulmuşla denicez bu sefer adetle birlikte ilaçlar kullanıcakmışım neler kullancam tuğçe sen bilirsin

İnşaallah, hayırlısıyla güzel geçer tedavin canım, Rabbim yardımcın olsun..rahat olman iyi bence, stres kötü etkiliyor tedaviyi..oh için rahat rahat başla tedaviye, kış günü günlerde çabucak geçiyor..güzel haberler verirsin inşaallah bize..

Kızlar cuma günü kese gördüm 4 hafta6 günlük olarak ama çok minikmiş yeni oluşmuş dedi doktor normal mi sizce buyurmu ve ne kadar surede buyuyor haftaya asıl doktoruma gtcem de

Selam kizlar dun aksam bel agrisi nedeniyle hastaneye gittim sancim cikti ve sezaryanla prenseslerim dunyaya geldi biri 2 kilo digeri 2kilo150 gr sukurler olsun kuvezde kalmadilar dururumlari iyi rabbim sizinde kucaginiza almayi nasip etsin :) ben hala inanmiyorum sanki ruyadayim cok duygulandim onlari gorunce

happy-happy canım nasılsın? Nasıl gidiyor bebişlerle hayat, anlat bize tecrübelerini..:) isimlerini ne koydun, ayy çok meraklıyım kusura bakma..

aynen hayırlısı olsun,bu sefer ben çok rahatım hiç tedaviye başlıcaz gibi havada değilim bilmiyorum bu iyi mi kötü mü,
dondurulmuşla denicez bu sefer adetle birlikte ilaçlar kullanıcakmışım neler kullancam tuğçe sen bilirsin
Valla kesinlikle daha rahat ol ben kızımda cok rahattım.estrofem,folic,1-2 tane daha vardı canım.hakkında hayırlısı olsun

Bizim kızlar buraya pek gelmiyor artık.whats app gurubumuz var.dcu 30 haftalık oldu paşaları:-)
xergen xergen tekrae tedaviye başlıyor.
:-) daha fazla bilgi vericeö ama hepimizin nickini hatırlamıyorum:-)

demede demede @oznur65 oz-ge-mavi oz-ge-mavi sizleri okuyunca burda duygulandım neçabuk geçiyor zaman maşallah Allahım sizlere hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar versin,hayırlısıyla bizlere de tattırsın inşallah..
Amin canım. İnşallah tez zamanda sende gel aşamaları görürsün Rabbim sabrının mükafatını versin.

Arkadaşlar elinde tedavisinden gonal f 450 kalan varsa uygun almak istiyorum. Muhtemelen haftaya tedavim baslicak ve hala 3 kutu eksigim var.

happy-happy canım nasılsın? Nasıl gidiyor bebişlerle hayat, anlat bize tecrübelerini..:) isimlerini ne koydun, ayy çok meraklıyım kusura bakma..

Canim iyiyiz sukur bugun hastaneden ciktik evimize geldik ikisiyle ugrasmak yorucu biraz :confused:ama onlara deger Hoppa altlarini degistir karinlarini doyur derken zaman geciyor pompayla sutumu veriyorum doymadiklari zamanda mama veriyorum bugunde fotografci geldi resim cektik cok tatlilardi teyzeleri :KK68:rabbim insallah sizlerede bu duyguyu yasatir prenseslerim bana gecmisteki uzuldugum gunleri hamileligimi herseyi unutturdular..

Canim iyiyiz sukur bugun hastaneden ciktik evimize geldik ikisiyle ugrasmak yorucu biraz :confused:ama onlara deger Hoppa altlarini degistir karinlarini doyur derken zaman geciyor pompayla sutumu veriyorum doymadiklari zamanda mama veriyorum bugunde fotografci geldi resim cektik cok tatlilardi teyzeleri :KK68:rabbim insallah sizlerede bu duyguyu yasatir prenseslerim bana gecmisteki uzuldugum gunleri hamileligimi herseyi unutturdular..
Dogum yapmişsin sağlıkla sıhhatle büyüt minikleri inan cok sevindim:-) foto isteriz ama artık hakkımız:-)taze anne

:nazar::nazar::nazar:ayyy maşaallah, :nazar::nazar::nazar:çok güzel..Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallah..isimleri ne canım, çok merak ettim de...
Benim de kontrolüm vardı bugün çok şükür her şey iyi gidiyor, nst ye bağladı doktor sancı falan çıkmadı şükürler olsun..ama midem bulanıyor bugün sabahtan beri, hayrolsun.

:nazar::nazar::nazar:ayyy maşaallah, :nazar::nazar::nazar:çok güzel..Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallah..isimleri ne canım, çok merak ettim de...
Benim de kontrolüm vardı bugün çok şükür her şey iyi gidiyor, nst ye bağladı doktor sancı falan çıkmadı şükürler olsun..ama midem bulanıyor bugün sabahtan beri, hayrolsun.
Senim ki tek mi ikiz mi?maşallah bizim topik ikizlerden gitti hep:-)

Isimleri esila ve aysima :)
Canim iyi gitmesi guzel tabi sancinin nezaman gelecegi hic belli olmuyor benim birden bel agrim olmustu hatta gezmedeydim dusun yani :) cok rahat olun yok bebegim kucuk kilosu az şu sorunu var bilmem ne diye kafaniza takmayin bunu kaldigim hastanede ogrendim erken dunyaya gelmeyen gununde dogum yapan cok cocugun sorunuda cikiyor bol bol dua etmekten baska birsey gelmiyor

Back