- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #7.021
Cnm Bnce zararı olmaz ztn doktor senin hamile olduğunu biliyodur büyük ihtimalle yine de iyice öğren . Sıcak su kaynat tuluga koy yatağın içinde öyle yat kendını sıcak tut bıraz
Canım Bnce çok ağır olmadan biraz iç derim en azından ilerlemez bı sekılde duramazsın gecmezdeKendi doktorum verdi ilacı hatta bi doğursan da kurtulsan bütün belalar da seni buluyo diye gönderme yaptı sürekli battaniye ile duruyorum canım bi kaç güne rahatlamazsam mecbur kullanacağım
Amşn cnm inş. BNm kızım şimdi 2 kilo 28 gr olmuş
İnş cnm bekliyoruz :)ooo maşaallah maşaallah..çok iyi kilosu, benim kontrol de bugün, bakalım benim minnoşlar napıyorlar...akşama yazarım inşaallah.:))))
İnş cnm bekliyoruz :)
Ama cnm ıkız olduğundan öyleler daha alırlar Bn bnmkine zayıf diyorum . Annem le konuştum annemde pek sinir ettiKızlar kontrolümüz vardı bugün..bebişlerim maşaallah çok iyiler, her şey güzel gidiyor ama ne olur ne olmaz diye iki doz ciğer geliştirici iğne verdi doktorum..bebişlerin biri 1600, biri 1400 olmuş doktor normal kiloları dedi ama bana zayıf geldiler.ne yapsam da kilo aldırsam bebişlere kızlar ya.?
Kızlar kontrolümüz vardı bugün..bebişlerim maşaallah çok iyiler, her şey güzel gidiyor ama ne olur ne olmaz diye iki doz ciğer geliştirici iğne verdi doktorum..bebişlerin biri 1600, biri 1400 olmuş doktor normal kiloları dedi ama bana zayıf geldiler.ne yapsam da kilo aldırsam bebişlere kızlar ya.?
Cokda yiyince mide yanması oluyo kafana takma sağlıklı doğsunlar da hayırlı bi şekildeSen sıkma canını senin bebişin kilosu çok iyi maşaallah..bana da iyi dedi doktor, ikiz oldukları için normal dedi ama içime dert oldu işte..
Monurol saşe kullan canım tek kullanımlık iyi gelir bol da su içKendi doktorum verdi ilacı hatta bi doğursan da kurtulsan bütün belalar da seni buluyo diye gönderme yaptı sürekli battaniye ile duruyorum canım bi kaç güne rahatlamazsam mecbur kullanacağım
Evt cnm öyle olur bebek büyüyo çünkü bnm de öyle olmuştuKızlar 15. Haftasında karnı agrıyan böyle bıçak saplanır gibi olan var mı?sanki içerden karnım cekiliyo gibi.moralim çok bozuldu aynı durumu yasayan oldu mu nolur bi yazın
Kızlar siz artık doğum bekliyorsunuz gerçi ama birşey sorucam trasnfer oncesı p4 progeston değeriniz kaçtı hatırlıyormusunuz benım 0,15 çıkmı salı gunu transfer olup olmıyacagına karar vercek doktor. bu deger kotumu ıyımı bısreyde demedıler :/
Değer 1 den düşük olmalı canım ben sormştm net hatrlyrmKızlar siz artık doğum bekliyorsunuz gerçi ama birşey sorucam trasnfer oncesı p4 progeston değeriniz kaçtı hatırlıyormusunuz benım 0,15 çıkmı salı gunu transfer olup olmıyacagına karar vercek doktor. bu deger kotumu ıyımı bısreyde demedıler :/
Benim transferden önceki son değeri 0,85ti canım.benimki de dondurulmş bebiş insallah Rabbim sana da nasip etsinbenim normal ozamn inşallah yukselmez dogru zaman olur transferım yıne bır kaybım olmaz tutunur uzunca anneciğine buz bebekımbende korktum cok dusuk dıe demekkı hala rahım kalınlıgını kalınlastırmaya calısıcor doktorum
Geçmiş olsun canım.. Bende de olmuştu gecen aylarda ilacımı içtim ben. Enfeksiyonun çocuğa zararı kesin olur, bana sorarsan iç vücudunu temizle. Buarada bol bol su içmeyi unutmaKızlar bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı iki gündür lavabodayım sancı yapıyo antibiyotik verdi ama zarar verir diye içemiyorum sizce içmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?