• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Amşn cnm inş. BNm kızım şimdi 2 kilo 28 gr olmuş
Maşallah senin kızına.. Artık aklındaki soru işaretleri bitti özgecim, fareyle filan ilgilenme yat yatağına mutluluğunu doya doya yaşa.. Bebek Geceleri uyutmayınca sinir basıyo beni bian, sonra oturup şükretmeye başlıyorum. Bunlar bizim mucizelerimiz Allah yokluklarını göstermesin, uykusuz gecelerde bize yardımcı olsun

Amşn cnm inş. BNm kızım şimdi 2 kilo 28 gr olmuş
Maşallah senin kızına.. Artık aklındaki soru işaretleri bitti özgecim, fareyle filan ilgilenme yat yatağına mutluluğunu doya doya yaşa.. Bebek Geceleri uyutmayınca sinir basıyo beni bian, sonra oturup şükretmeye başlıyorum. Bunlar bizim mucizelerimiz Allah yokluklarını göstermesin, uykusuz gecelerde bize

Kızlar kontrolümüz vardı bugün..bebişlerim maşaallah çok iyiler, her şey güzel gidiyor ama ne olur ne olmaz diye iki doz ciğer geliştirici iğne verdi doktorum..bebişlerin biri 1600, biri 1400 olmuş doktor normal kiloları dedi ama bana zayıf geldiler.:KK43: ne yapsam da kilo aldırsam bebişlere kızlar ya.?
Canım hafta hesabına göre kiloları sağlıklı görünüyor, daha yeni yeni kilo alıyor bebeklerimiz zaten, kafana takma lütfen ne güzel Dr un hersey yolunda demiş. Ciğer geliştiriciyi de ikiz oldukları icin olası riskler icin vermiştir. Arkadaşıma da yaptırmıştı Dr u,bebekler erken gelirse diye, 39+larda doğdu minnoşlar:) sen içini ferah tut kendini iyi besle onlar büyür zaten

Monurol saşe kullan canım tek kullanımlık iyi gelir bol da su iç

Geçmiş olsun canım.. Bende de olmuştu gecen aylarda ilacımı içtim ben. Enfeksiyonun çocuğa zararı kesin olur, bana sorarsan iç vücudunu temizle. Buarada bol bol su içmeyi unutma
Doktor cefax verdi galiba vücudumda da var kemiklerim ağrıyor dünden beri ayağa kalkamıyorum sol tarafımda çok kötü sancı var gece acile gidecektik olaylar vardı yolları kapatmışlardı kızım hareket ediyor ama bu hastalıktan etkilenir diye korkuyorum

Doktor cefax verdi galiba vücudumda da var kemiklerim ağrıyor dünden beri ayağa kalkamıyorum sol tarafımda çok kötü sancı var gece acile gidecektik olaylar vardı yolları kapatmışlardı kızım hareket ediyor ama bu hastalıktan etkilenir diye korkuyorum
idrar yolu enfeksiyonu gebelikte kesinlikle istenmeyen tedavi edilmesi gereken bir durum. Kaldı ki doktorun ilaç başlamış zarari olsa zaten vermezdi.İdrar yolu enfeksiyonu erken doğum eyleminden tut da bebegin anne karninda zarar gormesine kadar gidebiliyor bir an önce ilaca baslamalisin canim sonra pisman olmamak için geçmiş olsun.

anneceren anneceren Bebişleriniz hayırlı olsun canım kestane çok kilo aldırıyormuş bir tanıdığım son ayında kestaneye takmıştı bebek baya kilolu doğdu hem doğuma kadar daha kilo alirlar endişe etmeyin keyfini çıkarın :21:

idrar yolu enfeksiyonu gebelikte kesinlikle istenmeyen tedavi edilmesi gereken bir durum. Kaldı ki doktorun ilaç başlamış zarari olsa zaten vermezdi.İdrar yolu enfeksiyonu erken doğum eyleminden tut da bebegin anne karninda zarar gormesine kadar gidebiliyor bir an önce ilaca baslamalisin canim sonra pisman olmamak için geçmiş olsun.
Teşekkür ederim canım içmeye başladım ilacı bu seferde ilaç çok büyük midemi bulandırıyo

benim normal ozamn inşallah yukselmez dogru zaman olur transferım yıne bır kaybım olmaz tutunur uzunca anneciğine buz bebekım :KK43: bende korktum cok dusuk dıe demekkı hala rahım kalınlıgını kalınlastırmaya calısıcor doktorum
Değerin 1,5 dan düşük olmasını istiyorlar canım değerin iyi hayırlısı olsun inşallah

Kızlar kontrolümüz vardı bugün..bebişlerim maşaallah çok iyiler, her şey güzel gidiyor ama ne olur ne olmaz diye iki doz ciğer geliştirici iğne verdi doktorum..bebişlerin biri 1600, biri 1400 olmuş doktor normal kiloları dedi ama bana zayıf geldiler.:KK43: ne yapsam da kilo aldırsam bebişlere kızlar ya.?

Ama cnm ıkız olduğundan öyleler daha alırlar Bn bnmkine zayıf diyorum . Annem le konuştum annemde pek sinir etti :KK43: zayıf dedi sağlıklı olsunda alırlar kilo
Hosm benim bi ablam vardı ikizleri var onun da 32 haftada erken doğum yaptı sebebi ikiZlerin arasında kilo farkı bi kilodan fazlaydı çok şükür seninkiler yakın birbirine ikizler yedi yaşında şimdi maşallaları var özgecim benim oğlum bu haftada 1700 çıktı doktor zayıf biraz yemene dikkat et dedi ben de yüklendim yemeğe oğlum maşallah 3800 doğdu

Hosm benim bi ablam vardı ikizleri var onun da 32 haftada erken doğum yaptı sebebi ikiZlerin arasında kilo farkı bi kilodan fazlaydı çok şükür seninkiler yakın birbirine ikizler yedi yaşında şimdi maşallaları var özgecim benim oğlum bu haftada 1700 çıktı doktor zayıf biraz yemene dikkat et dedi ben de yüklendim yemeğe oğlum maşallah 3800 doğdu
Cnm çok yiyince mide yanması oluyo ztn hiç uyku yok yiyince daha beter oluyorum mideme fazla geliyo

Selam,ben de 3 aralıkta transfer olup 2 gün önce pozitifi gördüm şükür,tek 2.gün dondurulmuş embriyo transferiyle 134 le haberi aldım,2 gün sonra 16.gün bugün 427 çıktı,4 ocakta kalp atışı için çağırdı doktorum.o güne kadar tekrar test istemedi ve kese için çağırmadı sizde Nasıl oldu.

KELEBEK0908 KELEBEK0908 Canım ben 12. günde pozitivist gördüm. .Sonra 3 gün arayla 3 kez daha test yaptırdım. .Değer 1500 uygun geçene kadar yapılan demişti doktorum. .en son değerim 3300 küsür birseydi. ..Sonda da 10 gün sonraya randevu verdi..gittiğimde 6+5ti..kese ve kalp atışı gözüktü. .şimdi de 14 gün sonraya randevu verdi...12. haftaya kadar 2 haftada bir kontrol olacakmış. ..

KELEBEK0908 KELEBEK0908 Canım ben 12. günde pozitifi gördüm. .Sonra 3 gün arayla 3 kez daha test yaptırdım. .Değer 1500'u geçene kadar yaptir demişti doktorum. .en son değerim 3300 küsür birseydi. ..Sonra da 10 gün sonraya randevu verdi..gittiğimde 6+5ti..kese ve kalp atışı gözüktü. .şimdi de 14 gün sonraya randevu verdi...12. haftaya kadar 2 haftada bir kontrol...

Selam,ben de 3 aralıkta transfer olup 2 gün önce pozitifi gördüm şükür,tek 2.gün dondurulmuş embriyo transferiyle 134 le haberi aldım,2 gün sonra 16.gün bugün 427 çıktı,4 ocakta kalp atışı için çağırdı doktorum.o güne kadar tekrar test istemedi ve kese için çağırmadı sizde Nasıl oldu.
17 40 129 oldu tekrar istedi 1246 olunca ilk önce keseyi görmeye sonra kalp atışına çağırdı bizi

Maşallah senin kızına.. Artık aklındaki soru işaretleri bitti özgecim, fareyle filan ilgilenme yat yatağına mutluluğunu doya doya yaşa.. Bebek Geceleri uyutmayınca sinir basıyo beni bian, sonra oturup şükretmeye başlıyorum. Bunlar bizim mucizelerimiz Allah yokluklarını göstermesin, uykusuz gecelerde bize yardımcı olsun
Kesinlikle cnm mucize çok şükür hepimiz de çok uğraşılar sonrasında kavuştuk onlara rabbim onlara saglık ve hayırlısıyla kucağımıza gelmelerini de nasip etsin .

Selam kizlar dun aksam bel agrisi nedeniyle hastaneye gittim sancim cikti ve sezaryanla prenseslerim dunyaya geldi biri 2 kilo digeri 2kilo150 gr sukurler olsun kuvezde kalmadilar dururumlari iyi rabbim sizinde kucaginiza almayi nasip etsin :) ben hala inanmiyorum sanki ruyadayim cok duygulandim onlari gorunce

Selam kizlar dun aksam bel agrisi nedeniyle hastaneye gittim sancim cikti ve sezaryanla prenseslerim dunyaya geldi biri 2 kilo digeri 2kilo150 gr sukurler olsun kuvezde kalmadilar dururumlari iyi rabbim sizinde kucaginiza almayi nasip etsin :) ben hala inanmiyorum sanki ruyadayim cok duygulandim onlari gorunce

ayyy mucizelerin geldi demek..canım Allah ım hayırlı ömürler nasip etsin onlara ..ayy çok sevindim, çok şükür sağ salim aldın bebişlerini..canım sana da çok geçmiş olsun..kazasız belasız darısı bizlerin başına inşaallah...

Ayy Allahım analı babalı sağlıklı sıhhatli hayırla büyütsün inşallah.. Ne güzellerdir şimdi yerime miss gibi kokularını çek içine sana da geçmiş olsun gözün aydın Topiğimizin ilk bebişleri geldi çok şükür darısı bekleyenlere sağlıklı dogumlar inşallah

Ayy cnm rabbim uzun ömür verdın yerim onları ama daha senin günün vardı keşke ilaçla geçirselerdi sancımı . Sıra sıra gidiyoruz artık doguma sıra anneceren anneceren ve Bnde rabbim kolay kurtarsın hepimizi inş . Dikkat et sende cnm bilgilerini annelik duygularını bizimlede paylaş :)

Kızlar transferimin 7.gunu 76 -9.gunu 237-11.gunu de 566 çıktı normal mi sizce bide kese için ne zaman beta kaçta gidelmesi gerekiyor bir sorumda gebelik tarihi nasıl hesaplanıyor biliyormusnuz

Back