• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar transferimin 7.gunu 76 -9.gunu 237-11.gunu de 566 çıktı normal mi sizce bide kese için ne zaman beta kaçta gidelmesi gerekiyor bir sorumda gebelik tarihi nasıl hesaplanıyor biliyormusnuz
:) hamilesinnn cnm doktorun seni yönlendirir . Kişisel ayarlardan yapıyorsun hamilelik takvimini hayırlı olsun

Selam kizlar dun aksam bel agrisi nedeniyle hastaneye gittim sancim cikti ve sezaryanla prenseslerim dunyaya geldi biri 2 kilo digeri 2kilo150 gr sukurler olsun kuvezde kalmadilar dururumlari iyi rabbim sizinde kucaginiza almayi nasip etsin :) ben hala inanmiyorum sanki ruyadayim cok duygulandim onlari gorunce
Maşallah canım. Gözün aydın sağlıkla büyüt İnşallah. Sanırım ilk anne sen oldun sayfada darısı bizlere İnşallah

Kızlar transferimin 7.gunu 76 -9.gunu 237-11.gunu de 566 çıktı normal mi sizce bide kese için ne zaman beta kaçta gidelmesi gerekiyor bir sorumda gebelik tarihi nasıl hesaplanıyor biliyormusnuz
Gayet güzel artışların canım.beta değeri 1500-2000 ciwarında vajinal ultrasonla 5000 civari da karından bakıöınca görünür canım.az kalmş ama sağlıkla gideck gibi Allahın iznyle :)

Ayy cnm rabbim uzun ömür verdın yerim onları ama daha senin günün vardı keşke ilaçla geçirselerdi sancımı . Sıra sıra gidiyoruz artık doguma sıra anneceren anneceren ve Bnde rabbim kolay kurtarsın hepimizi inş . Dikkat et sende cnm bilgilerini annelik duygularını bizimlede paylaş :)

Sıra bize geliyor değil mi özgecan, ayy heyecandan ölücem ya günleri geçtim saatler de geçmiyor bana.:))bugün ciğer geliştirici iğne oldum, öyle bi yaktı ki progestan iğneler yanında halt etmiş.:) 36. hafta bi gelse.:)

Sıra bize geliyor değil mi özgecan, ayy heyecandan ölücem ya günleri geçtim saatler de geçmiyor bana.:))bugün ciğer geliştirici iğne oldum, öyle bi yaktı ki progestan iğneler yanında halt etmiş.:) 36. hafta bi gelse.:)
:D az kaldı sonuna yaklaşıyoruz artık bizde . İğne yağlı olunca öyle acıyor Muş cnm bildiğim kadarıyla. Bnmde kontrolüm vardı bugün artık 2 haftada bir kontrole çağırdı extra demir ilacı verdi eğer bebeğin hareketlerını hissetmezsen bizi ara dediler :) yaklaşık 3.500 kilo doğar dedi ay sağlıklı olsun da inş bn ocağın 10 dan sonra artık bekliyorum kızımı içime öyle doguyo bnm .

:KK70: az kaldı sonuna yaklaşıyoruz artık bizde . İğne yağlı olunca öyle acıyor Muş cnm bildiğim kadarıyla. Bnmde kontrolüm vardı bugün artık 2 haftada bir kontrole çağırdı extra demir ilacı verdi eğer bebeğin hareketlerını hissetmezsen bizi ara dediler :) yaklaşık 3.500 kilo doğar dedi ay sağlıklı olsun da inş bn ocağın 10 dan sonra artık bekliyorum kızımı içime öyle doguyo bnm .

ayy canımm inşaallahh, sağlıklı sıhhatli gelsinler..ben de ocak 15 i geçince çok sevinicem, 36 yı doldurayım bi doktor bekle dese bile beklemiycem..her an bi şey olabilir stresi insanı yiyo bitiriyo.

Selam kizlar dun aksam bel agrisi nedeniyle hastaneye gittim sancim cikti ve sezaryanla prenseslerim dunyaya geldi biri 2 kilo digeri 2kilo150 gr sukurler olsun kuvezde kalmadilar dururumlari iyi rabbim sizinde kucaginiza almayi nasip etsin :) ben hala inanmiyorum sanki ruyadayim cok duygulandim onlari gorunce
Gözün aydın canım sağlıkli olmalarına çok sevindim maşallah onlara darısı bizlere sağlıklı sıhhatli alalım bizde kucağımiza inşallah

ayy canımm inşaallahh, sağlıklı sıhhatli gelsinler..ben de ocak 15 i geçince çok sevinicem, 36 yı doldurayım bi doktor bekle dese bile beklemiycem..her an bi şey olabilir stresi insanı yiyo bitiriyo.
Evt cnm aynen seninkiler ikiz tehlikeli olabılır . Ztn doktorunda seni yönlendirir . Hakkımıza hayırlısı olsun cnm inş

KIZLAR Bebek yatağı ne öneriyorsunuz ...yün yatak??sunger vsss
Sünger cnm ama bnm kızımın büyük yatağında yün yorgan var kullanır muyum orda daha şüpheliyim .dogunca yatıcağı küçük beşigindede elyaf yorgan var eve kontrole gelen ebe kesınlıkle çok kalın battaniye yorgan önermedi

Masallah burdaki gebelerin cogunun dogumuna a kalmis ben 6+4 teyim daha belirti olarak kasik agrisi gogus agrisi disinda biseyim olmadi hala birde tuzlu ve eksi yiyeceklere dustum biraz siz tecrubeli gebeler ne dersiniz erkenmi daha belirtiler sonrami cikiyor yoksa herkeste olmuyormu ne dersiniz

Masallah burdaki gebelerin cogunun dogumuna a kalmis ben 6+4 teyim daha belirti olarak kasik agrisi gogus agrisi disinda biseyim olmadi hala birde tuzlu ve eksi yiyeceklere dustum biraz siz tecrubeli gebeler ne dersiniz erkenmi daha belirtiler sonrami cikiyor yoksa herkeste olmuyormu ne dersiniz
Canım belirti herkeste farklı seyrediyor tabi. Ve senin için daha erken gibi belirtiler. Ben 3 ay sonunda hamilelik belirtileri yaşamaya başladım. Çok şükür bu günlere geldik sende bu günlere geleceksin inşallah.

Canım belirti herkeste farklı seyrediyor tabi. Ve senin için daha erken gibi belirtiler. Ben 3 ay sonunda hamilelik belirtileri yaşamaya başladım. Çok şükür bu günlere geldik sende bu günlere geleceksin inşallah.
Demede senin cinsiyet belli mi bi seni bilmiyorum burda :) ;)

İnsallah cok tsk ederim biseyler olmayinca insan korkuyor terslikmi var diye allah saglikla kucagima almayi nasip etsin insalah hepimize

Allah'ım şükürler olsun ilk Melek'lerimiz dünyaya geldi.. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. Cok heyecanlandım okuyunca, Allah'ım onlara uzun sağlıklı Mutlu ömürler nasip etsin

Back