- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #7.041
Maşallah senin kızına.. Artık aklındaki soru işaretleri bitti özgecim, fareyle filan ilgilenme yat yatağına mutluluğunu doya doya yaşa.. Bebek Geceleri uyutmayınca sinir basıyo beni bian, sonra oturup şükretmeye başlıyorum. Bunlar bizim mucizelerimiz Allah yokluklarını göstermesin, uykusuz gecelerde bize yardımcı olsunAmşn cnm inş. BNm kızım şimdi 2 kilo 28 gr olmuş
Maşallah senin kızına.. Artık aklındaki soru işaretleri bitti özgecim, fareyle filan ilgilenme yat yatağına mutluluğunu doya doya yaşa.. Bebek Geceleri uyutmayınca sinir basıyo beni bian, sonra oturup şükretmeye başlıyorum. Bunlar bizim mucizelerimiz Allah yokluklarını göstermesin, uykusuz gecelerde bizeAmşn cnm inş. BNm kızım şimdi 2 kilo 28 gr olmuş
Canım hafta hesabına göre kiloları sağlıklı görünüyor, daha yeni yeni kilo alıyor bebeklerimiz zaten, kafana takma lütfen ne güzel Dr un hersey yolunda demiş. Ciğer geliştiriciyi de ikiz oldukları icin olası riskler icin vermiştir. Arkadaşıma da yaptırmıştı Dr u,bebekler erken gelirse diye, 39+larda doğdu minnoşlar:) sen içini ferah tut kendini iyi besle onlar büyür zatenKızlar kontrolümüz vardı bugün..bebişlerim maşaallah çok iyiler, her şey güzel gidiyor ama ne olur ne olmaz diye iki doz ciğer geliştirici iğne verdi doktorum..bebişlerin biri 1600, biri 1400 olmuş doktor normal kiloları dedi ama bana zayıf geldiler.ne yapsam da kilo aldırsam bebişlere kızlar ya.?
Monurol saşe kullan canım tek kullanımlık iyi gelir bol da su iç
Doktor cefax verdi galiba vücudumda da var kemiklerim ağrıyor dünden beri ayağa kalkamıyorum sol tarafımda çok kötü sancı var gece acile gidecektik olaylar vardı yolları kapatmışlardı kızım hareket ediyor ama bu hastalıktan etkilenir diye korkuyorumGeçmiş olsun canım.. Bende de olmuştu gecen aylarda ilacımı içtim ben. Enfeksiyonun çocuğa zararı kesin olur, bana sorarsan iç vücudunu temizle. Buarada bol bol su içmeyi unutma
idrar yolu enfeksiyonu gebelikte kesinlikle istenmeyen tedavi edilmesi gereken bir durum. Kaldı ki doktorun ilaç başlamış zarari olsa zaten vermezdi.İdrar yolu enfeksiyonu erken doğum eyleminden tut da bebegin anne karninda zarar gormesine kadar gidebiliyor bir an önce ilaca baslamalisin canim sonra pisman olmamak için geçmiş olsun.Doktor cefax verdi galiba vücudumda da var kemiklerim ağrıyor dünden beri ayağa kalkamıyorum sol tarafımda çok kötü sancı var gece acile gidecektik olaylar vardı yolları kapatmışlardı kızım hareket ediyor ama bu hastalıktan etkilenir diye korkuyorum
Teşekkür ederim canım içmeye başladım ilacı bu seferde ilaç çok büyük midemi bulandırıyoidrar yolu enfeksiyonu gebelikte kesinlikle istenmeyen tedavi edilmesi gereken bir durum. Kaldı ki doktorun ilaç başlamış zarari olsa zaten vermezdi.İdrar yolu enfeksiyonu erken doğum eyleminden tut da bebegin anne karninda zarar gormesine kadar gidebiliyor bir an önce ilaca baslamalisin canim sonra pisman olmamak için geçmiş olsun.
Değerin 1,5 dan düşük olmasını istiyorlar canım değerin iyi hayırlısı olsun inşallahbenim normal ozamn inşallah yukselmez dogru zaman olur transferım yıne bır kaybım olmaz tutunur uzunca anneciğine buz bebekımbende korktum cok dusuk dıe demekkı hala rahım kalınlıgını kalınlastırmaya calısıcor doktorum
Kızlar kontrolümüz vardı bugün..bebişlerim maşaallah çok iyiler, her şey güzel gidiyor ama ne olur ne olmaz diye iki doz ciğer geliştirici iğne verdi doktorum..bebişlerin biri 1600, biri 1400 olmuş doktor normal kiloları dedi ama bana zayıf geldiler.ne yapsam da kilo aldırsam bebişlere kızlar ya.?
Hosm benim bi ablam vardı ikizleri var onun da 32 haftada erken doğum yaptı sebebi ikiZlerin arasında kilo farkı bi kilodan fazlaydı çok şükür seninkiler yakın birbirine ikizler yedi yaşında şimdi maşallaları var özgecim benim oğlum bu haftada 1700 çıktı doktor zayıf biraz yemene dikkat et dedi ben de yüklendim yemeğe oğlum maşallah 3800 doğduAma cnm ıkız olduğundan öyleler daha alırlar Bn bnmkine zayıf diyorum . Annem le konuştum annemde pek sinir ettizayıf dedi sağlıklı olsunda alırlar kilo
Cnm çok yiyince mide yanması oluyo ztn hiç uyku yok yiyince daha beter oluyorum mideme fazla geliyoHosm benim bi ablam vardı ikizleri var onun da 32 haftada erken doğum yaptı sebebi ikiZlerin arasında kilo farkı bi kilodan fazlaydı çok şükür seninkiler yakın birbirine ikizler yedi yaşında şimdi maşallaları var özgecim benim oğlum bu haftada 1700 çıktı doktor zayıf biraz yemene dikkat et dedi ben de yüklendim yemeğe oğlum maşallah 3800 doğdu
17 40 129 oldu tekrar istedi 1246 olunca ilk önce keseyi görmeye sonra kalp atışına çağırdı biziSelam,ben de 3 aralıkta transfer olup 2 gün önce pozitifi gördüm şükür,tek 2.gün dondurulmuş embriyo transferiyle 134 le haberi aldım,2 gün sonra 16.gün bugün 427 çıktı,4 ocakta kalp atışı için çağırdı doktorum.o güne kadar tekrar test istemedi ve kese için çağırmadı sizde Nasıl oldu.
Kesinlikle cnm mucize çok şükür hepimiz de çok uğraşılar sonrasında kavuştuk onlara rabbim onlara saglık ve hayırlısıyla kucağımıza gelmelerini de nasip etsin .Maşallah senin kızına.. Artık aklındaki soru işaretleri bitti özgecim, fareyle filan ilgilenme yat yatağına mutluluğunu doya doya yaşa.. Bebek Geceleri uyutmayınca sinir basıyo beni bian, sonra oturup şükretmeye başlıyorum. Bunlar bizim mucizelerimiz Allah yokluklarını göstermesin, uykusuz gecelerde bize yardımcı olsun
Selam kizlar dun aksam bel agrisi nedeniyle hastaneye gittim sancim cikti ve sezaryanla prenseslerim dunyaya geldi biri 2 kilo digeri 2kilo150 gr sukurler olsun kuvezde kalmadilar dururumlari iyi rabbim sizinde kucaginiza almayi nasip etsin :) ben hala inanmiyorum sanki ruyadayim cok duygulandim onlari gorunce
Ayy Allahım analı babalı sağlıklı sıhhatli hayırla büyütsün inşallah.. Ne güzellerdir şimdi yerime miss gibi kokularını çek içine sana da geçmiş olsun gözün aydın Topiğimizin ilk bebişleri geldi çok şükür darısı bekleyenlere sağlıklı dogumlar inşallahSelam kizlar dun aksam bel agrisi nedeniyle hastaneye gittim sancim cikti ve sezaryanla prenseslerim dunyaya geldi biri 2 kilo digeri 2kilo150 gr sukurler olsun kuvezde kalmadilar dururumlari iyi rabbim sizinde kucaginiza almayi nasip etsin :) ben hala inanmiyorum sanki ruyadayim cok duygulandim onlari gorunce
Ayy cnm rabbim uzun ömür verdın yerim onları ama daha senin günün vardı keşke ilaçla geçirselerdi sancımı . Sıra sıra gidiyoruz artık doguma sıraSelam kizlar dun aksam bel agrisi nedeniyle hastaneye gittim sancim cikti ve sezaryanla prenseslerim dunyaya geldi biri 2 kilo digeri 2kilo150 gr sukurler olsun kuvezde kalmadilar dururumlari iyi rabbim sizinde kucaginiza almayi nasip etsin :) ben hala inanmiyorum sanki ruyadayim cok duygulandim onlari gorunce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?