- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #7.001
Cevap icin cok sagol xanim kan vetdigim yer ikiz olabilir dedi dedi kalp atisi icin erken mi cinsitetler belli miBenim değerime yakın çıkmış değerin..11. gün benim de 582 çıkmıştı değerim..iki tane 5. gün embriyosuydu benim de ve şu an ikizlerimi bekliyorum hayırlısıyla inşaallah..10 gün sonra çağırmış doktorun keseye bakılıyor o zaman, bi 10 gün sonra da kalp atışlarını duyarsın inşaallah.. ikiz olma ihtimali çok yüksek kendini hazırla bence.:)))) Allah yardımcın olsun canım..
Cevap icin cok sagol xanim kan vetdigim yer ikiz olabilir dedi dedi kalp atisi icin erken mi cinsitetler belli mi
Amin canim.allah razi olsun cok.sagol rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin dadisida bizlerin basina insYanlış hatırlamıyorsam 7. hafta gittiğimde duymuştuk kalp atışlarını..benim bebişlerin ikisi de erkek canım..Rabbim senin de gönlüne göre versin..
Gözün aydın canım.artışların bana tek gebelik gibi geldi ikiz bebeklerde artış 2 kattan fazla olur.belli de olmaz ama :) kalp atışı 5-6.haftada oluşur ama daha net duymak için 7.haftayı bekler doktorlar.böyle net konşyrm sağlıkçıyım ben de tatlım :) Rabbim tamamına erdirsin insallah tekrardan gözün aydın :)Iyi aksamlar kizlar rabbim evlatlarinizi saglikli bir sekilde kucaginiza almagi nadip etsin ins venimde grcen ay do durulmus enrjgo transferim oldi 5 gun emrigosu 2 adet transfer edilsi 3 tup bevek denemem.8 gun idrarda pozitif gordum 9 gun kansa 190 11 gun 550 dojtorim cok guzel dedi 10 gun sobra gel dedi bu cumartesi kontrolum var cok heyecanliyim sizce kalp atisi duyulyrmu degerlerim nsil
Uyuyamayıp yataktan kalktım simdi, bu mesajı görünce yalnız olmadığımı anladım.. Hic boyle uyku sorunum yoktu yaklaşık 1 haftadır geceleri neredeyse ayaktayım, düzenli uykum gitti.. Sola yat diyorlar, soluma yatıyorum, kızım içerde gümbürtü patırtı çıkarıyor, uyumak mumkun olmuyor.Tünaydınn kızlar..gece uykunuz nasıl, ben iki saat bilemedin üç saat uyuyabiliyorum geceleri, sağa sola döne döne sabah ediyorum..maşaallah bebekler çok hareketliler geceleri..sizin bebişler de aynı mı acaba.?
Bu saatte yalnız olmadığımı bilmek güzel benim kızımda kaburgami ve midemi tekmeleyip duruyor uyutmadi bu saate kadar pozisyon değiştirsin diye oyalanip duruyorum ama yok yerini sevdi galibaUyuyamayıp yataktan kalktım simdi, bu mesajı görünce yalnız olmadığımı anladım.. Hic boyle uyku sorunum yoktu yaklaşık 1 haftadır geceleri neredeyse ayaktayım, düzenli uykum gitti.. Sola yat diyorlar, soluma yatıyorum, kızım içerde gümbürtü patırtı çıkarıyor, uyumak mumkun olmuyor.
günaydın canım cevap için teşekkürler allah razı olsun çok heyecanlı inş. bende bu cumartesi gittiğimde duyarım kalp atışlarını :) sizlerede hayırlı doğumlar canımGözün aydın canım.artışların bana tek gebelik gibi geldi ikiz bebeklerde artış 2 kattan fazla olur.belli de olmaz ama :) kalp atışı 5-6.haftada oluşur ama daha net duymak için 7.haftayı bekler doktorlar.böyle net konşyrm sağlıkçıyım ben de tatlım :) Rabbim tamamına erdirsin insallah tekrardan gözün aydın :)
Uyuyamayıp yataktan kalktım simdi, bu mesajı görünce yalnız olmadığımı anladım.. Hic boyle uyku sorunum yoktu yaklaşık 1 haftadır geceleri neredeyse ayaktayım, düzenli uykum gitti.. Sola yat diyorlar, soluma yatıyorum, kızım içerde gümbürtü patırtı çıkarıyor, uyumak mumkun olmuyor.
Bu saatte yalnız olmadığımı bilmek güzel benim kızımda kaburgami ve midemi tekmeleyip duruyor uyutmadi bu saate kadar pozisyon değiştirsin diye oyalanip duruyorum ama yok yerini sevdi galiba
Gittik cnm yazamadım müsait olamadım bi türlü . Maşallah herşeyi çok iyiydi gecmiş bağırsağındaki o beyazlık çok şükür her yerini kontrol ettiler bi sorun çıkmadı inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız onları . Ay eve fare girmiş çok stres oldum bnm alerjim var kayın pederim yapışkan filan yaptı onunla uğraşıyorumÖzgecik doktora gidecektin dün, inşaallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
Gittik cnm yazamadım müsait olamadım bi türlü . Maşallah herşeyi çok iyiydi gecmiş bağırsağındaki o beyazlık çok şükür her yerini kontrol ettiler bi sorun çıkmadı inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız onları . Ay eve fare girmiş çok stres oldum bnm alerjim var kayın pederim yapışkan filan yaptı onunla uğraşıyorum
Tabiki çok rahatladı cnm ya çok şükür bin şükür rabbime . Çok yoruluyorum Bn artık kalkamıyorum oturunca gece uykuda yokOh şükürler olsun, kafan rahatlamıştır senin de artık..gün saymaya kaldığımız yerden devam..:) fare de yakalanır inşaallah, boşver sen yakalasınlar yat kalkma.:)))
Tabiki çok rahatladı cnm ya çok şükür bin şükür rabbime . Çok yoruluyorum Bn artık kalkamıyorum oturunca gece uykuda yok
Çok zor oluyo artık mideme baskı yapıyo devamlı midem bulanıyo yanıyo . Biz 8 aylığa mı girdik ya Bn 7 sanıyodumOo hele ben 24 saatin 20 saati yataktayım.:))) geri kalanı da salonda uzanıyorum..:)) dişimizi sıkalım çok az kaldı, günlerimiz sayılı. Allah ımmm bizi koru, karnımızdaki nimetleri bizlere nasip et Rabbim..
Çok zor oluyo artık mideme baskı yapıyo devamlı midem bulanıyo yanıyo . Biz 8 aylığa mı girdik ya Bn 7 sanıyodum
Ayy yaklaşık 5 haftamız kaldı çok az kaldı Bn daha ıkı var sanıyodum Hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz sağlıklı sekıldeEvet canım, 30. hafta bittiğinde 7 ay bitti..geriye bakınca çok çabuk geçti gibi geliyor bana.
Ayy yaklaşık 5 haftamız kaldı çok az kaldı Bn daha ıkı var sanıyodum Hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz sağlıklı sekılde
Amşn cnm inş. BNm kızım şimdi 2 kilo 28 gr olmuşAllah ım mübarek cuma gecesinin hürmetine inşaallah canım..seneye yürüdüklerini görmeyi nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?