2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Cevap icin cok sagol xanim kan vetdigim yer ikiz olabilir dedi dedi kalp atisi icin erken mi cinsitetler belli mi

Yanlış hatırlamıyorsam 7. hafta gittiğimde duymuştuk kalp atışlarını..benim bebişlerin ikisi de erkek canım..Rabbim senin de gönlüne göre versin..
Amin canim.allah razi olsun cok.sagol rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin dadisida bizlerin basina ins

Gözün aydın canım.artışların bana tek gebelik gibi geldi ikiz bebeklerde artış 2 kattan fazla olur.belli de olmaz ama :) kalp atışı 5-6.haftada oluşur ama daha net duymak için 7.haftayı bekler doktorlar.böyle net konşyrm sağlıkçıyım ben de tatlım :) Rabbim tamamına erdirsin insallah tekrardan gözün aydın :)

Uyuyamayıp yataktan kalktım simdi, bu mesajı görünce yalnız olmadığımı anladım.. Hic boyle uyku sorunum yoktu yaklaşık 1 haftadır geceleri neredeyse ayaktayım, düzenli uykum gitti.. Sola yat diyorlar, soluma yatıyorum, kızım içerde gümbürtü patırtı çıkarıyor, uyumak mumkun olmuyor.

Bu saatte yalnız olmadığımı bilmek güzel benim kızımda kaburgami ve midemi tekmeleyip duruyor uyutmadi bu saate kadar pozisyon değiştirsin diye oyalanip duruyorum ama yok yerini sevdi galiba

günaydın canım cevap için teşekkürler allah razı olsun çok heyecanlı inş. bende bu cumartesi gittiğimde duyarım kalp atışlarını :) sizlerede hayırlı doğumlar canım

Bu saatte yalnız olmadığımı bilmek güzel benim kızımda kaburgami ve midemi tekmeleyip duruyor uyutmadi bu saate kadar pozisyon değiştirsin diye oyalanip duruyorum ama yok yerini sevdi galiba

Dün gece ben de ayaktaydım ama foruma girmek aklıma gelmedi.:)) sabah 6 da kalktım hala uyumaya çalışıyorum ama yok olmuyor..tekmeler can yakıyo artık, ama bakmayın şikayet ettiğime, onların uykusuzluğuna da tekmelerine de şükürler olsun..

Özgecik doktora gidecektin dün, inşaallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
Gittik cnm yazamadım müsait olamadım bi türlü . Maşallah herşeyi çok iyiydi gecmiş bağırsağındaki o beyazlık çok şükür her yerini kontrol ettiler bi sorun çıkmadı inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız onları . Ay eve fare girmiş çok stres oldum bnm alerjim var kayın pederim yapışkan filan yaptı onunla uğraşıyorum

Oh şükürler olsun, kafan rahatlamıştır senin de artık..gün saymaya kaldığımız yerden devam..:) fare de yakalanır inşaallah, boşver sen yakalasınlar yat kalkma.:)))

Oh şükürler olsun, kafan rahatlamıştır senin de artık..gün saymaya kaldığımız yerden devam..:) fare de yakalanır inşaallah, boşver sen yakalasınlar yat kalkma.:)))
Tabiki çok rahatladı cnm ya çok şükür bin şükür rabbime . Çok yoruluyorum Bn artık kalkamıyorum oturunca gece uykuda yok

Tabiki çok rahatladı cnm ya çok şükür bin şükür rabbime . Çok yoruluyorum Bn artık kalkamıyorum oturunca gece uykuda yok

Oo hele ben 24 saatin 20 saati yataktayım.:))) geri kalanı da salonda uzanıyorum..:)) dişimizi sıkalım çok az kaldı, günlerimiz sayılı. Allah ımmm bizi koru, karnımızdaki nimetleri bizlere nasip et Rabbim..

Oo hele ben 24 saatin 20 saati yataktayım.:))) geri kalanı da salonda uzanıyorum..:)) dişimizi sıkalım çok az kaldı, günlerimiz sayılı. Allah ımmm bizi koru, karnımızdaki nimetleri bizlere nasip et Rabbim..
Çok zor oluyo artık mideme baskı yapıyo devamlı midem bulanıyo yanıyo . Biz 8 aylığa mı girdik ya Bn 7 sanıyodum

Kızlar bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı iki gündür lavabodayım sancı yapıyo antibiyotik verdi ama zarar verir diye içemiyorum sizce içmeli miyim

Cnm Bnce zararı olmaz ztn doktor senin hamile olduğunu biliyodur büyük ihtimalle yine de iyice öğren . Sıcak su kaynat tuluga koy yatağın içinde öyle yat kendını sıcak tut bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…