• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kendi doktorum verdi ilacı hatta bi doğursan da kurtulsan bütün belalar da seni buluyo diye gönderme yaptı sürekli battaniye ile duruyorum canım bi kaç güne rahatlamazsam mecbur kullanacağım
Cnm Bnce zararı olmaz ztn doktor senin hamile olduğunu biliyodur büyük ihtimalle yine de iyice öğren . Sıcak su kaynat tuluga koy yatağın içinde öyle yat kendını sıcak tut bıraz

Kendi doktorum verdi ilacı hatta bi doğursan da kurtulsan bütün belalar da seni buluyo diye gönderme yaptı sürekli battaniye ile duruyorum canım bi kaç güne rahatlamazsam mecbur kullanacağım
Canım Bnce çok ağır olmadan biraz iç derim en azından ilerlemez bı sekılde duramazsın gecmezde

Eklentiler

• FB_IMG_1449913015174.jpg
    FB_IMG_1449913015174.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar kontrolümüz vardı bugün..bebişlerim maşaallah çok iyiler, her şey güzel gidiyor ama ne olur ne olmaz diye iki doz ciğer geliştirici iğne verdi doktorum..bebişlerin biri 1600, biri 1400 olmuş doktor normal kiloları dedi ama bana zayıf geldiler.:( ne yapsam da kilo aldırsam bebişlere kızlar ya.?

Kızlar kontrolümüz vardı bugün..bebişlerim maşaallah çok iyiler, her şey güzel gidiyor ama ne olur ne olmaz diye iki doz ciğer geliştirici iğne verdi doktorum..bebişlerin biri 1600, biri 1400 olmuş doktor normal kiloları dedi ama bana zayıf geldiler.:KK43: ne yapsam da kilo aldırsam bebişlere kızlar ya.?
Ama cnm ıkız olduğundan öyleler daha alırlar Bn bnmkine zayıf diyorum . Annem le konuştum annemde pek sinir etti :KK43: zayıf dedi sağlıklı olsunda alırlar kilo

Sen sıkma canını senin bebişin kilosu çok iyi maşaallah..bana da iyi dedi doktor, ikiz oldukları için normal dedi ama içime dert oldu işte..

Kızlar kontrolümüz vardı bugün..bebişlerim maşaallah çok iyiler, her şey güzel gidiyor ama ne olur ne olmaz diye iki doz ciğer geliştirici iğne verdi doktorum..bebişlerin biri 1600, biri 1400 olmuş doktor normal kiloları dedi ama bana zayıf geldiler.:KK43: ne yapsam da kilo aldırsam bebişlere kızlar ya.?

Canim onemli olan saglikli olmasi daha onlar kilo alacaklar sana tavsiyem muz ve pekmez ye bebeklere kilo yaptiroyor

Kızlar 15. Haftasında karnı agrıyan böyle bıçak saplanır gibi olan var mı?sanki içerden karnım cekiliyo gibi.moralim çok bozuldu aynı durumu yasayan oldu mu nolur bi yazın

Kızlar siz artık doğum bekliyorsunuz gerçi ama birşey sorucam trasnfer oncesı p4 progeston değeriniz kaçtı hatırlıyormusunuz benım 0,15 çıkmı salı gunu transfer olup olmıyacagına karar vercek doktor. bu deger kotumu ıyımı bısreyde demedıler :/

Kızlar siz artık doğum bekliyorsunuz gerçi ama birşey sorucam trasnfer oncesı p4 progeston değeriniz kaçtı hatırlıyormusunuz benım 0,15 çıkmı salı gunu transfer olup olmıyacagına karar vercek doktor. bu deger kotumu ıyımı bısreyde demedıler :/

Ben hiçç hatırlamıyorum, transfer günü belirlenmeden önce kan alındı ama hiç sormadım doktora kaç çıktı diye..

Değer 1 den düşük olmalı canım ben sormştm net hatrlyrm

benim normal ozamn inşallah yukselmez dogru zaman olur transferım yıne bır kaybım olmaz tutunur uzunca anneciğine buz bebekım :( bende korktum cok dusuk dıe demekkı hala rahım kalınlıgını kalınlastırmaya calısıcor doktorum

Ben
benim normal ozamn inşallah yukselmez dogru zaman olur transferım yıne bır kaybım olmaz tutunur uzunca anneciğine buz bebekım :KK43: bende korktum cok dusuk dıe demekkı hala rahım kalınlıgını kalınlastırmaya calısıcor doktorum
Benim transferden önceki son değeri 0,85ti canım.benimki de dondurulmş bebiş insallah Rabbim sana da nasip etsin

Kızlar bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı iki gündür lavabodayım sancı yapıyo antibiyotik verdi ama zarar verir diye içemiyorum sizce içmeli miyim
Geçmiş olsun canım.. Bende de olmuştu gecen aylarda ilacımı içtim ben. Enfeksiyonun çocuğa zararı kesin olur, bana sorarsan iç vücudunu temizle. Buarada bol bol su içmeyi unutma

Back