2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar sac boyamak bi sorun yaratır mı ?
İlk 3 ayda kesinlikle boyatmamak lazımmış sonraki aylarda organik boya ile boyanabilirmiş ama ben hamile kalınca kesinlikle boyatmayı düşünmüyorum çünkü organik de olsa illaha ki kimyasal vardır...

İyi akşamlar kızlar. Uzun zamandır giremedim çok şükür bu günlere geldik isim falan derken hazırlıkları da bitiriyoruz. Ben bi kaç kıyafet dışında bişey almadım daha. İki hafta sonra tam kapsamlı bi alışveriş yapacağım inşallah. Bu güne kadar çok şükür herşey yolunda gitti ama bu günlerde çok fena mide yanması ekşimesi oluyor sizlerde yaşıyormusunuz ne yesem aynı randevuma daha 2 hafta var ne yapmalıyım

Aynı seylerı Bnde yasıyorum cnm mahvediyor bni kesınlıkle uyku uyutmuyor bu durum geceleri öyle olunca hemen çay şekeri yiyorum çok işe yaramasada biraz dinlendiriyo midemi

Co
Aynı seylerı Bnde yasıyorum cnm mahvediyor bni kesınlıkle uyku uyutmuyor bu durum geceleri öyle olunca hemen çay şekeri yiyorum çok işe yaramasada biraz dinlendiriyo midemi
Çok zor ya doktora söylesem ilaç verir kesin ilaç da içmek istemiyorum. Çok az yemeye çalışıyorum o biraz rahatlatıyor bi de soda içiyorum bi zararı yok diye duydum.

Kızlar bugün de benim kontrolüm vardı..çok şükür bebişlerim çok iyiler, biri 1300 gr - biri 1200 gr olmuş.:)) Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşaallah, sağlıkla kucaklayalım..
Maşallah canım, Allah hepimizin miniklerine sağlık sıhhat versin.. Sona yaklaşıyoruz ufak ufak, burda hazırlıkları filan okurken Okadar heyecanlanıyorum ki, herbirimizin test sonucu beklediği günler geliyo aklıma, çok tuhaf duygu cok güzel

Kizlar elim pek varmiyo yazmaya ama ben negatif sonuc aldim. Bu son tedavimdi bundan sonra allahim bir mucize verirse olur belki. Sizleri doguma kadar takip etmeye caliscam. Allahim hepinize saglikli kolay dogumlar nasip eder insallah.

Kizlar elim pek varmiyo yazmaya ama ben negatif sonuc aldim. Bu son tedavimdi bundan sonra allahim bir mucize verirse olur belki. Sizleri doguma kadar takip etmeye caliscam. Allahim hepinize saglikli kolay dogumlar nasip eder insallah.
Allahım sana inşallah mucize verir burada hamileyim diye yazarsın sürekli dua edeceğim inşallah sana en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…