• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kiyamam ya diyarbakırda misin sen canım inşallah bugün sıkıntı olmaz da gidersin 23. haftaya kadar süren var zaten aceleye gerek yok bebisin çok sağlıklıdir inşallah annesi
Evet canım malesef diyarbakır'dayım haftaya cuma giderim bi aksilik olmazsa hem kızım da biraz büyümüş olur hayırlısı

Evet canım malesef diyarbakır'dayım haftaya cuma giderim bi aksilik olmazsa hem kızım da biraz büyümüş olur hayırlısı
Bebeğin kalbi 22. haftada gelişimini tamamliyormus o yüzden geç gitmen daha iyi yoksa tam olarak goremeyebilirler ben 23 te gitmiştim o yüzden

Bebeğin kalbi 22. haftada gelişimini tamamliyormus o yüzden geç gitmen daha iyi yoksa tam olarak goremeyebilirler ben 23 te gitmiştim o yüzden
Ben de haftaya cuma gideceğim inşallah bi aksilik olmazsa o zaman 23. Haftaya da girmiş oluyoruz herşeyin hayırlısı biraz stres yaptım galiba karnım taş gibi geriliyor kuzum da etkileniyor galiba :(

Annişler ne durumdasınız? ağrısı sancısı olan var mı, benim karnımın her yeri acıyor, sanki birileri derimi çekiştiriyor gibi.. Allah a şükürler olsun bu günlere gelebildik.

Annişler ne durumdasınız? ağrısı sancısı olan var mı, benim karnımın her yeri acıyor, sanki birileri derimi çekiştiriyor gibi.. Allah a şükürler olsun bu günlere gelebildik.
Bnde öyleyim cnm uyku diye bişiy yok artık çok şükür ama onlar iyi olsunlarda .

Selam kizlar bugun kontrolum vardi doppler icin sukur bi sorun cikmadi fakat doktor Ikizlerden birinin gelisimi biraz yavas dedi ama herseyi normal :KK64: haftaya tekrar gidecem

Selam kizlar bugun kontrolum vardi doppler icin sukur bi sorun cikmadi fakat doktor Ikizlerden birinin gelisimi biraz yavas dedi ama herseyi normal :KK64: haftaya tekrar gidecem

İkizler de öyle oluyormuş canım..benim de biri bir hafta önden gidiyor, diğeri günün de şükür..doğum hakkında konuşuyor mu doktorun, hafta kontrollerine düştünüz mü.?

İkizler de öyle oluyormuş canım..benim de biri bir hafta önden gidiyor, diğeri günün de şükür..doğum hakkında konuşuyor mu doktorun, hafta kontrollerine düştünüz mü.?

Evet canim bundan sonra her hafta kontrolum var.doktorum dogum icin birsey soylemedi simdilik hersey iyi sancin olursa yada bebeklerin hareketlerini hissetmezsen hemen hastaneye gel dedi. insallah prenseslerim 2-3 hafta daha dururlar.cogu gitti azı kaldi bebeklerimize kavusmamiza :)

Evet canim bundan sonra her hafta kontrolum var.doktorum dogum icin birsey soylemedi simdilik hersey iyi sancin olursa yada bebeklerin hareketlerini hissetmezsen hemen hastaneye gel dedi. insallah prenseslerim 2-3 hafta daha dururlar.cogu gitti azı kaldi bebeklerimize kavusmamiza :)

Hareketlerini ayrı ayrı hissedebiliyor musun.? Birkaç hafta sonra ayrı ayrı hissedeceksin dedi benim doktorum ama bilemedim nasıl olacak..az kaldı şükür, Rabbime emanetler, korusun onları bize nasip etsin inşaallah..

25 haftam bıttı...7 kılo almsım cok dımı ???*tek gebelıge gore.7 kılo fazla geldı.....bebısım 700 gr mıs ..hersey yolunda dedı dr...sızde durumlar nasıl??*

Hareketlerini ayrı ayrı hissedebiliyor musun.? Birkaç hafta sonra ayrı ayrı hissedeceksin dedi benim doktorum ama bilemedim nasıl olacak..az kaldı şükür, Rabbime emanetler, korusun onları bize nasip etsin inşaallah..

Amin insallah canim.
Evet ben hissediyorum genellikle solumda daha cok hissediyorum ama 2 haftadir sagimdada hareketlenme var sende hissedeceksin

Kızlar bişi sorucam daha önce dogum yapan arkadaşlar var aramızda onlar bilir ? Kız bebekler genelde 38 haftada doğuyormuş Doğru mu bu ?

Kızlar bişi sorucam daha önce dogum yapan arkadaşlar var aramızda onlar bilir ? Kız bebekler genelde 38 haftada doğuyormuş Doğru mu bu ?
Canım doğruluk payı olabilr kuzenim ve arkimin kızdı 38 de doğurdu ama teyzem
40 gecti sonra doğurdu teyzemin de kızdı. Sağsalim kucağına alırsın inşallah :KK200:

Evt cnm hollandadayım Bn
Normal dogum olur diye düşünüyorum çok zorda kalınca sezeryan oluyo burda bildiğim kadarıyla cnm kızım sağlıklı hayırlı sekılde doğsun da inş salı günü dogum halkında bilgi verecekler .
Daha bide burası Tr gbi degıl sancı başladığında seni hastaneye kabul etmiyorlar kendı ebenle görüşüyorsun sancının dakıkasını tutuyolar en son 3 dk bi geliyo da hastaneye öyle alıyorlar

günaydın lar
uzun zamandan beri girmemiştim. hamile olan arkadaşların sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı ve tedavi aşamasında olan arkadaşlarında tedavilerinin olumlu olmasını Allah ım nasip etsin..

Back