• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Bunları yaptım kızıma Rabbim giydirmeyi de nasip eder inşallah

Eklentiler

• DSC_0366.JPG
    DSC_0366.JPG
    46,4 KB · Görüntüleme: 39
  • DSC_0365.JPG
    DSC_0365.JPG
    68,1 KB · Görüntüleme: 38
  • DSC_0310.JPG
    DSC_0310.JPG
    43,4 KB · Görüntüleme: 42
Amin canım cümlemize oğlum hergün ne zaman çıkacak kardeşim kucağıma almak istiyorum diyo hergün daha var oğlum diyorum Allah IM kucağımıza aldığımız günleri de nasip etsin inşallah
Ay yerim Bn onu küçük abi :) aminnn cnm inş o güzel günlerde gelecek az kaldı

Kızlar Merhaba Rabbim yavrularimizi bizlere bagislasin...benim ne bulantim ne kusmam nede çok uykum oluyor sadece gece geç yattigimdan öğlen uyanıyorum yani bulantı kusma si olanlarin gebelik leri iyi geçiyormus yani düşük riskleri oluyormuş. Kalp atışı bu hafta duyulur mu?

Karnın büyüdü mü canım, benim o kadar büyük değil..herkes ikiz olmasına rağmen küçücük diyor, benimle bir olanların kocaman karnı benim küçücük.

Evet benim karnim baya bi buyudu gorenler normal diyor ama ikiz olduklarini bilmiyorlar saglikli olsunlarda buyuk kucuk farketetmez :)

Hazırlıklarımız devam ediyor :)

Eklentiler

• IMG-20151126-WA0000.jpeg
    IMG-20151126-WA0000.jpeg
    40,9 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG-20151124-WA0015.jpeg
    IMG-20151124-WA0015.jpeg
    23,3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG-20151124-WA0013.jpeg
    IMG-20151124-WA0013.jpeg
    29,2 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20151124-WA0005.jpeg
    IMG-20151124-WA0005.jpeg
    19,3 KB · Görüntüleme: 44
  • IMAG1326.jpg
    IMAG1326.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 40
  • IMAG1323.jpg
    IMAG1323.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar Merhaba Rabbim yavrularimizi bizlere bagislasin...benim ne bulantim ne kusmam nede çok uykum oluyor sadece gece geç yattigimdan öğlen uyanıyorum yani bulantı kusma si olanlarin gebelik leri iyi geçiyormus yani düşük riskleri oluyormuş. Kalp atışı bu hafta duyulur mu?
Herkeste aynı olmuyor hamilelik farklı olabilir sıkıntı yapma hamileliğin tadını çıkar canım

Bugün bizim mobilyamız geldı ama montaj onlara ait degılmış randevu alıp ücret ödeyip o gün geleceklermiş kaldı kızımın odası öylece kartonlarda tahtalaro_O kayın pederim cumartesi kuracak . Kızlar aldığınız kıyafetleri yıkayacakmısınız ? Ne zmn yıkayacaksınız

Ben yıkadım, ütüledim..çantayı bile hazırladım.:)) erken belki ama ağırlaşmadan yapayım dedim.

Ben yıkadım, ütüledim..çantayı bile hazırladım.:)) erken belki ama ağırlaşmadan yapayım dedim.
Günaydın kızlar.. Buara hastane işlerim çok oldu yakınlarla ilgili.. Cok giremedim foruma.. Hosman bence iyi yapmışsın, bebeklerin de ikiz nolur nolmaz herşeyin hazır olsun..bugün son hastane günümüz bundan sonra bende kızımın eksiklerini tamamlayıp bitirmeyi planlıyorum

merhaba arkadaşlar; aranıza yeni katılıyorum. benim transferim ayın 19unda oldu. dün kan testi verdim. sanırım sonuçlarım düşük çıkmış progestan iğneye ve climara bant başlatıldı. 2 aralıkta test için gitcem benim için dua edin inş güzel sonuçlar alırım sizler gibi..

merhaba arkadaşlar; aranıza yeni katılıyorum. benim transferim ayın 19unda oldu. dün kan testi verdim. sanırım sonuçlarım düşük çıkmış progestan iğneye ve climara bant başlatıldı. 2 aralıkta test için gitcem benim için dua edin inş güzel sonuçlar alırım sizler gibi..
Hayırlı oldun cnm öncelikle hiç pes etme bu yolda bunu öğreniyorsun tabıki ederiz dua :)

Back