- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.861
Amin canım cümlemize oğlum hergün ne zaman çıkacak kardeşim kucağıma almak istiyorum diyo hergün daha var oğlum diyorum Allah IM kucağımıza aldığımız günleri de nasip etsin inşallahOy çok gzl uzun sağlıklı hayırlı ömürler versın rabbim
Ay yerim Bn onu küçük abi :) aminnn cnm inş o güzel günlerde gelecek az kaldıAmin canım cümlemize oğlum hergün ne zaman çıkacak kardeşim kucağıma almak istiyorum diyo hergün daha var oğlum diyorum Allah IM kucağımıza aldığımız günleri de nasip etsin inşallah
Çok güzel olmuşlar cnm güle güle giysin inşallah :) Bnde battaniye örüyorum çok heveslendim :) o bitincede kapı süsü yapacagım :)Bunları yaptım kızıma Rabbim giydirmeyi de nasip eder inşallah
Kendi elinle yapınca daha bi güzel oluyor oğluma örmüştüm battaniye yeşil beyaz yapmıştım yine kullanacağım inşallahÇok güzel olmuşlar cnm güle güle giysin inşallah :) Bnde battaniye örüyorum çok heveslendim :) o bitincede kapı süsü yapacagım :)
Karnın büyüdü mü canım, benim o kadar büyük değil..herkes ikiz olmasına rağmen küçücük diyor, benimle bir olanların kocaman karnı benim küçücük.
Herkeste aynı olmuyor hamilelik farklı olabilir sıkıntı yapma hamileliğin tadını çıkar canımKızlar Merhaba Rabbim yavrularimizi bizlere bagislasin...benim ne bulantim ne kusmam nede çok uykum oluyor sadece gece geç yattigimdan öğlen uyanıyorum yani bulantı kusma si olanlarin gebelik leri iyi geçiyormus yani düşük riskleri oluyormuş. Kalp atışı bu hafta duyulur mu?
Hepsi çok güzel canım güzel günlerde kullansın inşallah prensesin bayıldım hepsineHazırlıklarımız devam ediyor :)
Bugün bizim mobilyamız geldı ama montaj onlara ait degılmış randevu alıp ücret ödeyip o gün geleceklermiş kaldı kızımın odası öylece kartonlarda tahtalarkayın pederim cumartesi kuracak . Kızlar aldığınız kıyafetleri yıkayacakmısınız ? Ne zmn yıkayacaksınız
Bn daha hiç birini yapmadım biraz daha durmayı düşünüyorum çünkü 2,5 ay var geri toz olucaklar dedım kafam karıstıBen yıkadım, ütüledim..çantayı bile hazırladım.:)) erken belki ama ağırlaşmadan yapayım dedim.
Günaydın kızlar.. Buara hastane işlerim çok oldu yakınlarla ilgili.. Cok giremedim foruma.. Hosman bence iyi yapmışsın, bebeklerin de ikiz nolur nolmaz herşeyin hazır olsun..bugün son hastane günümüz bundan sonra bende kızımın eksiklerini tamamlayıp bitirmeyi planlıyorumBen yıkadım, ütüledim..çantayı bile hazırladım.:)) erken belki ama ağırlaşmadan yapayım dedim.
Öznur bayıldım bunlara... Haftaya başlıcam bende hazırlıklara senden baya akıl almam lazım:)Hazırlıklarımız devam ediyor :)
Gözün aydın canım ne güzel nazar değmesin inşallah benim de bi kızım olacak inşallah hayırlısıylaMerhaba kızlar uzun zamandır bende giremedim umarım herşey yolundadır Allah kısmet ederse benim de iki oğlusum olacak
Hayırlı oldun cnm öncelikle hiç pes etme bu yolda bunu öğreniyorsun tabıki ederiz dua :)merhaba arkadaşlar; aranıza yeni katılıyorum. benim transferim ayın 19unda oldu. dün kan testi verdim. sanırım sonuçlarım düşük çıkmış progestan iğneye ve climara bant başlatıldı. 2 aralıkta test için gitcem benim için dua edin inş güzel sonuçlar alırım sizler gibi..
sanırsam yaratır. çünkü bana kesinlikle kimyasal boya deterjan filan uzak durmamı söylediler.Kızlar sac boyamak bi sorun yaratır mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?